På flyget hem från Jamaica bestämde jag mig för att köpa en fin klocka från Daniel Wellington som var lite billigare på tax freen. Jag älskar den verkligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under 2016 har jag hunnit med mycket, jag har varit utomlands två gånger, gjort två tatueringar, firat två år med älsklingen. Jag har börjat sista året på gymnasiet och börjat tvivla på vad jag vill göra efter skolan. Jag har jobbat och pluggat om varandra, jag och resen av min familj för den delen tog oss igenom en jobbig och stressig vår med komplikationer inom familjen. Jag körde mina kompisar till Göteborg och tillbaka för att gå på Liseberg. Tänkte lägga in massa bilder från året som har gått.

Det första som hände år 2016 var att jag gjorde just denna tatureing den femte januari. Äslar dden lika mycket nu som första dagen.

Den här bilden har en liten lustig historia, eftersom vi var på Mallorca med klassen på hösten så kom dem som vi bodde hos till oss i Februari. Denna bild tog vi sista dagen efter att hela klassen hade bråkat och vi båda var less på bråk och drama. Men oavsett vad så älskar jag honom.

Lite bilder på våran älskade hund Jackson.

Bilder från en mysig utflykt vi gjorde med klassen i april

Jag och pojkvännen var och kollade på Magnus Betner i Gävle

En mysig kväll och date med pojkvännen

I junia gick jag ut tvåan i Gymnasiet

Min familj och jag var till Stockholm och gröna lund i juni

En mysig tur till Göteborg med mina kompisar trippen bar öven av till Liseberg

Och året avslutades på ett mysigt hotell på Jamaica med familjen på en väl behövd semester för alla. Har ng inga bilder i datorn från min och mammas resa till Kap Verde som vi gjorde i Mars.

Likes

Comments

Ligger nu i 30 graders värme och solar samtidigt som jag läser den andra boken om mr gray.

Likes

Comments

Köpte en fösta souvenir här på Jamaica idag. Det blev ett par shorts som det står just Jamaica på. Ett par perfekta pyjamas byxor! :)

Likes

Comments

Nu är det länge sedan jag tog mig tid och skrev ett inlägg här. Men nu under jul och nyår så är jag och familjen i Jamaica så jag tänkte lägga upp en del bilder under de kommande 12 dagarna. Idag har vi åkt till stranden och solat, vi köpte två kokosnötter där som vi drack

Likes

Comments

Eftersom jag ska åka till Jamaica över jul så fick jag en tidig julklapp av älsklingen. För någon vecka sedan köpte jag en handkräm från The body shop som luktade vanilla chai, denna vilket jag älskar 😍 Så nu fick jag Shower gel och body butter av samma lukt från han. Jag älskar verkligen denna doft.

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på drygt en vecka nu eftersom jag har varit på två små semestrar. En med familjen som bar av till Stockholm och gröna Lund där vi kollade på SIXX AM. Vilket var väldigt bra :) vi kom hem därifrån dagen innan midsommar, som jag spenderade med älsklingen och hanns familj.

Dagen efter midsommar bar det av till Göteborg med tre andra kompisar. Vi skulle åka bil hela vägen dit och naturligtvis så skulle bilen krångla hela vägen dit och det slutade även med att vi fick punktering ca 2 mil ifrån Göteborg. Men väl där så mötte vi upp två andra kompisar som vi delade rum med. Vi spenderade den enda hela dagen med att åka till Liseberg vilket var väldigt roligt då jag inte har varit där sedan jag var väldigt liten.

Jag har ni varit hemma i två dagar och har tagit igen all sömn som jag har förlorat den senaste veckan. Jag har nog aldrig sovit så skönt som harvar gjort dom två senare nätterna❤️ Här kommer lite blandade bilder från den senaste veckan :)

Likes

Comments

Efter att ha varit till mormor och morfar och firat deras 40 års bröllopsdag eller rubinbröllop som det också kallar. Vilket var väldigt mysigt så åkte vi ut och åt. Det blev att vi provade att äta på bakfickan en italiensk resturang och maten var supergod där. Jag tog en vegetarisk pasta med spenat och svamp i en krämig ostsås. Medan resten utav familjen tog olika pizzor. Nu bär det av till älsklingen och lite mys med film och snacks ☺️

Likes

Comments