När jag slutade vid 14 igår så bar det in till älsklingen, där det blev lite mys med film. Idag så drog vi till stranden en snabbis innan vi åkte hem till mig för att laga mat. Det blev en det bilder från dagens färd till stranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För drygt två veckor sedan bokade jag och en kompis en resa, en resa som vi har väntat länge på att boka. Vi ska åka till Dubai i en vecka och vi åker den 24 augusti. Vilket ska bli väldigt skönt då jag slutar jobba endast 4 dagar tidigare. Nackdelen med resan blir att det ska vara hela 45 grader varmt i solen när vi ska dit. Liiite för varmt för min smak, men jag ska inte klaga jag kommer få uppleva en het otrolig stad. Om två veckor har jag snart landat i Dubai för en vecka av avslappning och shopping.

Likes

Comments

Under min lediga vecka så åkte jag och min lillebror tillsammans med mormor och morfar till Örebro i deras husbil. Jag tog en liten promenad längs stranden en av kvällarna för att ta lite kort. Det var inte så bra väder får kort men blev några stycken iallfall.

Likes

Comments

Idag inviger jag en av mina fyra Carolina Gynning kaffemuggar som jag fick i studentpresent. Motiven är så fina och färgstarka precis min stil när det gäller detaljer. Dem är sköna att hålla i med en helt perfekt storlek även för mina små händer. Nu blir det lite mys med kaffe och melon innan jag ska träna och sen jobba.

Likes

Comments

Idag var jag ledig innan jag ska jobba 6 till dagar i rad, vilket kommer bli väldigt jobbigt. Dagen ska jag och älsklingen spendera med att äta melon och bara vara, då det finns få dagar under sommaren där vi båda är lediga och kan ta det lugnt. Eftersom vi jobbar på olika ställen i olika orter så är det svårt att passa in att träffas ibland. Men nu ska vi ta och gå ut med hunden så han blir glad och nöjd med.

Likes

Comments

Efter att ha sovit väldigt dåligt i igår natt så la jag mig redan nio igår och sov hela 11 timmar i natt vilket var skönt. Jag gick upp halv åtta i morse för att laga lite matlådor till jobbet det blev bara en rätt vilket var pasta med ostsås, spenat och svamp. Jag har också hunnit tagit en skön promenad med Jackson på 30 minuter där jag tog flera kort under tiden så lyssnade jag på Seriemördar podden som handlar om olika seriemördare över hela världen. Jag har fastnat för att lyssna på olika poddar om mord eller andra brott så det fascinerar mig. Jag vill försöka förstå hur folk kan begå sådana brott eftersom det för mig är det oförståeligt. Nu ska jag ta och avnjuta mig pasta innan det blir att dra och jobba.

Likes

Comments

Efter nio och en halv timmes jobb i fredags bar det direkt av till Gävle för att träffa tjejerna. Jag kom lagom till efterrätten vilket var en chokladmousse tårta. Efter lite prat och catching up så gick vi till slick för att dansa. Vilket var lite halv tråkigt då det var helt dött när vi kom dit vid 12. Vid två så åkte jag hem till älsklingen för att sova där och mysa resten av helgen. På lördagen så tittade vi på Twin peaks och lagade en god tortellinipasta med lax och slutligen igår så städade jag rummet och tog det lugnt. Jag har haft en sån rolig helg utan jobb, bara två veckor kvar tills nästa lediga helt och jag hoppas att den blir lika rolig. ❤

Likes

Comments

Jag har under det senaste året nästan bara använt mig av menskopp när jag har haft mens. Det har varit det bästa valet jag har gjort. Det känns lika lite som en tampong men kan vara inne i upp till 12 timmar innan den måste tömmas. Jag har inte haft något problem alls med min menskopp, men de problem som kan uppkomma är att den sitter fel och därför läcker. Under min student vecka så var menskoppen min räddare i nöden, både under vattenkriget och själva studenten då jag hade mens. Jag känner mig så trygg med en menskopp i då det aldrig har varit något problem med den. Jag vill verkligen rekommendera alla att prova menskopp då det är bättre för kroppen, miljön och plånboken. Det är bättre för kroppen eftersom det inte är massa kemikalier i den. Det är även bättre för plånboken då en menskopp kostar ca 300 kronor vilket blir mycket billigare i längden än både bindor och tamponger i längden.

Likes

Comments

Jag har under några dagar funderat på att införskaffa mig ett sängbord vilket jag också gjorde idag. Det blev en snabbis till Valbo med pappa där jag köpte ett par mjukisbyxor och ett sängbord. Jag tror att sängbordet är det sista som jag behöver i mitt rum för att det ska bli fint och ordning i det. Jag köpte ett billigt bord för endast 199 kronor på IKEA vilket var stilrent och lagom för mig. Byxorna hittade jag på rean på Stadium för 150 kronor vilket var skönt.

Likes

Comments