Min helg har varit väldigt lugn och skön, i fredags så städade jag lite och myste på kvällen. I lördags så var jag och resten av familjen på konsert med Lillasyster som är ett hårdrocksband. Jag har lyssnat på dem sedan jag var 15 år, jag tycker att dem är väldigt bra. Jag lyssna på nästan alla typer av musik men lillasyster är en av dem få hårdrocks banden som jag aldrig kan få nog av. Efter konserten så åkte jag hem till älsklingen och sov där, idag så har jag bara tagit det lugnt vilket börjar bli lite tråkigt då jag mest bara sitter hemma och gör inget. Men nu ska jag ta och kolla på Bones vilket är tredje gången som jag kollar på hela serien sedan förra året.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har under hela gymnasiet skrivit på en bok sm jag någon dag önskar att få släppa. Just nu har jag skrivit ca
27 000 ord vilket är 48 sidor i word. Boken handlar om en tjej som tar livet av sig men innan har hon skrivit ner sin livsberättelse och hennes syster hittar den ett år senare. Boken varierar mellan det den döda syster har skrivit och vad den levande systern gör och var hon tänker i sitt liv ett år efter systerns död. Jag är väldigt nöjd med min prolog men resten av boken måste jag verkligen slipa på innan jag får någon att läsa den vilket verkligen kommer vara behövligt då min dyslexi gör meningar väldigt konstiga ibland. Att skriva är något som jag tycket är väldigt roligt när jag själv bestämmer mig för att skriva. Min tanke var att försöka skriva lite mer nu då jag inte jobbar så mycket och inte heller går i skolan. 

Likes

Comments

Igår hade jag och älsklingen varit tillsammans i hela tre år, jag kan knapp förstå det. Tiden har gått så fort och vi har hunnit göra så mycket saker tillsammans. Vi har varit tillsammans genom hela gymnasiet och gått i samma klass utan att vi har blivit trötta på varandra. Vi har haft både bra och dålig dagar men ända sedan vi tog studenten har jag upplevt att vi har haft det bättre. Jag kan inte se mitt liv utan honom i det, han betyder så mycket för mig. Utan honom skulle jag inte vara den jag är idag. Vi spenderade dagen med att bara mysa och på kvällen åkte vi till Pinchos för att äta. Älsklingen hade köpt ett paket till mig, ett jättefint halsband med två små ringar som sitter ihop. Slänger in massa bilder från våra tre år tillsammans. <3

Likes

Comments

Igår jobbade jag ett kort pass på Ica vilket var första passet på en och en halv vecka. Idag blir det bara att ta det lugnt då jag inte kommer att jobba idag, jag kommer nog även kolla lite efter andra jobb och även åka och träna lite. Men imorgon blir det ut och äta och mysa med älsklingen då vi firar tre år tillsammans. Vi ha bokat bort på Pincho vilket kommer bli första gången vi äter där jag hoppas att det blir mysigt. På söndag blir det att jobba igen men mer än så har jag inte planerat för resten av veckan.

Likes

Comments

Just nu har jag inga direkta planer på nya tatueringar men jag funderar mycket på det. Jag vill göra klart min Sleeve på vänstra armen. Jag spånar runt på massa bilder och idéer över hur jag ska fortsätta på armen. Eftersom jag har blommor på överarmen så kommer det att bli något som passar in med dom vilket kan bli lite svårt då det är en speciell stil på dem. Men min plan är att under vintern och våren göra klart min arm, eller det vill säga om jag får jobba mer än vad jag gör nu för tillfället. Jag tycket att tatueringar är ett fint sätt att uttrycka sig på, tatueringar stora som små, färglada som svart/vita är alla väldigt fina. Här kommer lite bilder på tatuerings inspo.

Likes

Comments

Jag har under några dagar känt mig mer och mer förkyld så nu ligger jag här i sängen med en mugg te och lite choklad. Jag hatar att vara förkyld eftersom det håller i sig så länge för mig, men min trogna vän nässprayen så ska jag nog överleva även denna dag. Det är skönt att jag inte ska jobba fören på onsdag för då mår jag förhoppningsvis bättre. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla lite på Bones och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Go kväll!
Tanken var att några kompisar, älsklingen och jag skulle åka till Skutskär för att gå på Haunted Halloween. Men det blev inte riktigt som vi tänkte oss eftersom när vi kom dit så var kön väldigt lång, mycket längre än vad vi trott. Vi kom dit vid 21:50 och efter att ha stått i kön i öven en och en halv timma så åkte vi då vi insåg att vi inte skulle hinna då dem stängde kl 00. Så jag och älsklingen åkte hem till han och myste lite innan vi somnade, vilket också var kul. Det var synd att vi inte hann gå på Haunted Halloween då det var en rolig upplevelse förra året, men vi träffades innan och hade en mysig stund vilket vi inte har gjort sedan studenten. Men allt som allt så hade jag en rolig kväll med personer som jag har saknat. Jag slänger in en bild från Dubai bara för att jag tycker att den är så fin.

Likes

Comments

Jag har sedan jag fyllde 18 år gjort tre professionella tatueringar och en hemma tatuering. Två av dem som jag har gjort på salong har en mening för mig. Den första tatueringen som jag gjorde var en liten världskarta på min vänstra handled, den betyder för mig att resa, och att man på något vis alltid ska känna sig hemma oavsett vart i världen man är. Jag älskar att resa och se nya stället, jag tycket nästan att det är meningen med livet på en nivå. Mina andra tatuering som jag gjorde var en fågel uppbyggd av musik noter som sitter på min vänstra skuldra. . Jag har älskat musiken så länge som jag kan minnas, jag har älskat att sjunga och lyssna på musik hela mitt liv. Jag skulle inte kunna spendera en dag utan att lyssna på musik. Jag hittade designen till tatueringen på internet men valde att välja en egen låt att ha som vingar och lägga till en pinne som fågeln står på. Jag valde låten sång till frihet att ha som vingar på fågeln. Men emellan dessa två tatueringar så gjorde jag en hemma tatuering hos en kompis på en fest, det blev en pil på min vänstra fotled. Det sista tatueringen som jag har gjort är några blommor på min vänstra arm och den gjorde jag bara för att jag tyckte att det var fin design på blommorna. Alla mina tatueringar är inte bara tagna från internet och direktkopierade utan jag har ändrat lite på både fågeln och blommorna. Jag valde två egna blommor som tatueraren gjorde till samma design som den bilden jag visade han. 

Likes

Comments

Att träna är roligt och en passion för mig även fast det har blivit ytterst lite på slutet så ska jag och mamma åka på ett tränings konvent i Bollnäs i helgen. Första dagen av två börjar i kväll vid 17. Jag ska prova på massa olika träningsformer som jag aldrig provat förut vilket ska bli kul. Det är så mysigt att åka upp till Bollnäs så vi får träffa mormor och morfar som bor där. Jag åkte upp hit redan igår för att jag skulle hjälpa dem att putsa fönster idag. Men nu blir det västebottenpaj och lite mys innan träning när mamma kommer.

Likes

Comments

Idag hade jag inga större planer förutom att bara mysa hos älsklingen och skjutsa iväg han till teatern på kvällen. Tanken var att jag skulle sova kvar hos han i en natt till men det blev så att jag åkte hem efter att jag skjutsade iväg han. Eftersom det var löning igår så bestämde vi oss för att äta sushi idag och mysa till det lite extra en tråkig tisdag som idag. Efter en mysig matstund så åkte jag vidare till Valbo för att shoppa lite, eller shoppa och shoppa jag köpte ljus och dukar till min mormor. Det ända som jag köpte till mig själv var ett par nya hörlurar då mina gamla är trasiga. För någon dag sedan så beställde jag ett skal till min dator för jag orkar inte ha ett stort tygfodral som är halvt trasigt, vilket jag fick idag i posten. Det blev ett vitt marmor skal som jag är såå nöjd med, inte nog med att det är snyggt utan det matchar med mitt mobilskal.

Likes

Comments