Idag blev det en snabb tur till Valbo med mamma och pappa. Inhandlade ett par nya tennisskor, en powerbank och ett nytt mobil skal. Väldigt nöjd med dagens inköp 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår så bar det av till farmor i Storvik för att få lite påskmat och mys med släkten. Jag tog med min kamera och tog en massa bilder. Vi fick inget påskägg men det spelar ingen roll, det viktiga var att vi hade en mysig eftermiddag, med mat och prat. Det var så länge sedan vi allihopa var hos farmor och åt mat. Så här kommer en massa bilder från gårdagen

Likes

Comments

Som ni kanske har märkt så har jag inte haft tid att uppdatera bloggen denna vecka. Det eftersom jag i måndags var och ritade upp tatueringen eftersom tiden blev flyttad från fredag förra veckan till måndag denna vecka. Jag är väldigt tagad på att göra den i början av maj :)
I tisdags så var jag, pojkvännen och Alice och kollade på 123 Schtunk, Vilket är en improvisations teater med tre personer. De utgår från ett manus från denna gång drömspelet av August Strindberg. Det var definitivt den roligaste teatern jag har varit och tittat på.
I onsdags så bar det av till Stockholm för lite mys med några kompisar innan det bar av på studentkryssningen på kvällen. Vi kom hem från kryssningen sent på torsdagskvällen. Eftersom det blev så sent så sov jag hos pojkvännen och skjutsade han till jobbet på fredagen.
I går så städa jag och mamma hela övervåningen på huset och slängde en del. Så jag hoppas att det inte gör någon att jag inte har uppdaterat något under veckan.

Likes

Comments

I morse gick jag upp kl 6:15 för att hinna till jobbet i tid. Jag jobbade från halv åtta till halv fem idag. Shit vad jobbigt det var, såå mycket folk hela tiden. Direkt efter jobbet stack jag till gymmet för ett kort pass. Efter det så tog jag och mamma en spontanre och köpte hem mat och senare vidare mot bion. Det blev att titta på power rangers. Det var mycket bättre än vad jag trodde. kan rekommendera att kolla på den.
Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och mysa med lite Youtube innan jag somnar av utmattning från dagen.

Likes

Comments

Efter ett antal stressiga veckor sedan förra lovet så är det äntligen lov igen. Det har varit väldigt mycket i skolan nu på slutet. Men men bara några veckor kvar innan det är dags för studenten. Lovet börjar med en väldigt tidig morgon med jobb som börjar 7:30, suck för tidig morgon. Men nu ska jag kolla lite Youtube innan det blir godnatt

Likes

Comments

Det här blev outfiten för dagen. tröja från lager 157 och jeans från Cheap monday. Lagom avslappnad outfit för en kort skoldag.

Likes

Comments

Efter två långa skoldagar hade jag endast en lektion idag, det eftersom lärarna hade en arbetslagsdag. Men istället så hade vi husråd efter lunchen vilket är elevråd för mitt program. Efter det så skulle jag ju åka till tatueraren och rita upp nästa tatuering, men har ringde och bokade om så jag får vänta tills på måndag istället.
Dagen avslutades med att jag åkte till Waynes och pluggade samt åt en god sallad. När man har brist på mat idéer så blir det lite extra lyxigt istället.

Likes

Comments

När sötsugen högg in så blev det en god fruktsallad toppad med russin. Jag ska försöka dra ner på socker intaget då det har blivit godis och läsk nästan varje dag.

Likes

Comments

Efter en seg måndag så kom det en ännu segare tisdag. Två länga jobbiga skoldagar i rad, så skönt att bara ha en lektion i morgon. Av slutade skoldagen med lite styrketräning så det känns att man lever nu, vart lite ledsen när kören blev inställt för kvällen. Vilket och andra sidan ger mig mer tid till att plugga inför nationella provet i svenska som är på torsdag.
Längtar däremot tills imorgon då jag ska till tatueraren och börja rita upp nästa tatuering som förhoppningsvis blir awesome. Har tänkt mig att börja på en sleeve då jag redan har en fågel på vänstra skuldran, som sitter på en gren. Hade tänkt mig att fortsätta på grenen med en massa blommor.

Likes

Comments

Efter en väldigt skön och välbehövd myshelg med älsklingen så blev det träning med mamma. Det blev ett cx pass, vilket fokuserar på magen vilket jag verkligen behöver.
Men nu är det dags att ta tag i skolan efter en riktig lathelg. Nu är det inte mycket kvar innan det är en välförtjänt student efter tre jobbiga år. Så önska mig lycka till guys! ☺

Likes

Comments