Idag är en sån här dag när jag egentligen bara vill ligga i sängen och kolla på serier men även om man är sjuk så får man inte ta det lugnt. Utan har istället 700 saker jag behöver göra. BLÄÄ!! Men antar att det ingår lite och ibland behöver man bara bita i det sura äpplet. Men jag har i alla fall kommit så långt att jag har satt mig vid datan och börjat mejla. Men jag gillar inte det egentligen för det tar så långtid att få svar, är mer en prata i telefon person. Kan ju också förklara varför mig räkning på telefons är skyhög! Menmen..

Har blivit kattmormor sen sist också. Nu är dom snart tre veckor gamla och fan vilket liv det är. Innan så har dom varit så små och oskyldiga men nu har dom börjat utforska lite och vilket jävla äventyr dom är på varje dag. Bara man vänder ryggen till så är en av dom borta. Men dom är väldigt söta så jag står ut.

Insåg precis medan jag väntar på svar att jag har sjuka mängder mejl. Och inte på det sättet "Oja va jag är viktig" utan mer "FAN har jag inte rensat den sen 2015??" Så är mitt liv just nu. Ingen kontroll överhuvudtaget. Men det är också charmen.

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och gå ut och sätta mig i snön tills jag har fått svar. Hoppas ni har en lite mer produktiv dag än vad jag har.

Puss / Danni

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon.
Igår hände det som inte får hända igen. Men denna gång hände de i vårt hem. I Stockholm.
Detta är något alla pratar om och gör de. Prata om de, tänk på de och hedra våra gemensamma som vart offer för denna händelse. All kärlek och styrka till de som gick bort igår och är skadade och de familjer som förlorade någon igår. För det är någon som inte kommer hem. Någon som miste någon igår, någon som aldrig igen kommer kunna krama sina nära och kära.

Nu är det dax att sätta ner foten. Detta kan inte hända igen. Inte i Sverige, inte i Frankrike, inte i Ryssland, inte i Syrien. Inte i något land! De är inte okej!
Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, vad du har för bakgrund, för religion eller vilken hudfärg du har. Vi måste enas och stötta varandra.

Vill man vara i Sverige oavsett vem du är eller vart du kommer ifrån så är de dax att börja anpassa er. Ingen ska kunna bestämma hur vi lever eller tvinga oss att leva i skräck. Oavsett vilket land du bor i.
Vill du inte bo i lilla landet lagom, inte ta en fika eller rätta dig efter våra lagar och regler så kan du ta dina saker och dra. Om du är svensk eller inte, flytta då!

Detta är vårt land, vårt folk. Rätta dig in i ledet eller dra.

Paris valde i natt kl. 00.00 att släcka Eiffeltornet för att hedra de som gick bort igår och de som hände i Stockholm. Låt detta bli något att vara stolta över. Vi är inte ensamma, aldrig!

Dom vill att vi lever i skräck, i oro. Men vi kan inte låta som vinna. Vi måste finnas där för varandra och stötta varandra.
Vi måste så enade och visa att man inte kan bete sig som man vill i vårt land. Gör vi de så kommer dom aldrig vinna!

All kärlek till de som vart drabbade igår. Mina tankar är med er.

Men tillsammans är vi starka, tillsammans är vi enade.
Tillsammans är vi Sverige.

#unitedtogether

Likes

Comments

Ikväll skänker jag en tanke till våran lilla Z.. Sitter och lyssnar på stationen med Miriam Bryant och jag började bara tänka på dig. Jag undrar verkligen vem du är i dag och hur du blivit när du vuxit upp. Jag hoppas att du är någon som du kan vara stolt över. Jag hoppas du har ett självförtroende som krossar allt i din väg, ett leende som charmar alla och jag hoppas att du vet att inget är finare än du.

Oavsett vart du har hamnat i ditt liv och vart du är nu så vill jag att du ska veta att jag är stolt över dig.

Vi tänker på dig.

// Dina systrar <3

Likes

Comments

Hej och hå alla blå.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Jag är sjuk och mår piss och lova mig en sak, ta lärdom av mig, hur mycket energi och glädje du har i kroppen, ha inte ett eget Zumba pass i köket om du inte ännu kan andas innan för det hjälper inte. Det kan jag lova. Vet inte varför jag alltid får så mycket energi när jag mår dåligt men det är väl för att jag blir rastlös och inte har något bättre för mig. Det ända positiva som kom ut ur denna situation är att jag har kommit på en helt egen dans till en låt. Som om jag vore 10 år gammal. HAHA

Det slutade med att båda katterna satt och kollade på mig som jag vore dum i huvudet. Men matte är lite knäpp ibland och det ska dom lära sig med. :D

Men bästa huskuren för en förkylning eller vad som när du inte mår fysikskt bra är C-vitamin. Har en tok härlig kollega som alltid blir en liten mamma när man inte mår bra och hon ger en alltid massor av husmors knep till att bli frisk, och det sjuka är att allt jag har prövat funkar. Så nu dricker jag citronvatten som om det inte finns en morgondag. Men det bästa med det här är vad jag hittade på vårdguiden när jag sökte på huskur. Och nu citerar jag: "Att äta vitlök i rimlig mängd har inga särskilda biverkningar, men man bör definitivt inte stoppa vitlöksklyftor i öronen eftersom de kan svälla och fastna i hörselgången."

Läs det sista jag strök under. Skrattade åt detta i ungefär en timma. På allvar så har någon gjort det här så dom måste skriva ut att man inte ska göra det som en varningssignal!! Haha om ni inte tror mig så googla huskur mot förkylning och gå in på vårdguiden och kolla själva!!

Nu ska jag ta en låång dusch och bli lite människa igen men vi hörs sen. Och till alla er som är sjuka, krya på er!!

Puss // Danni

Likes

Comments

När man varit vaken sen kl sex i morse och inte sovit alls i natt då jag vaknat hela tiden så kör man i dag på reservbatterier. Är så sjukt trött! Och pricken över I'et är att jag kör 12 Tim pass i dag. 👍🏽 tror jag behöver Sveriges största kaffe shot och en powernap. Men vet inte riktigt vad mina kollegor skulle tycka om de så nu istället så sitter jag här på min lunch i ensamhet och kollar på roliga klipp som jag vet inte är speciellt roliga
men satan va kul de är!!

Om ni vill se fina nya vårkläder så kom in och kolla, så mycket fint vi håller på att packa upp. Kom och kolla! 😘 Nu måste jag springa ut igen men här kommer en liten bild tills vi hörs sen!

Puss // Danni

Likes

Comments

​Glad alla hjärtans dag på er alla där ute. Hoppas ni har haft en jättemysig dag, även om ni inte är i ett förhållande så hoppas jag att ni har haft en bra dag. <3

Min dag i dag har varit hektiskt. Mycket att göra och massor av stress men det gör inget, vet att jag jobbar best under stress och press. Och sen blir jag på bättre humör. Imorse när jag vaknade så ville jag bara gå och sova igen, ville glömma bort att jag var tvungen att gå upp och göra något. Vaknade med tokångest och det höll i sig till vid 14 i dag. Då vände hela min dag. Sen har jag så fina kollegor som alltid finns där för mig och stöttar mig och det betyder världen. Vet att jag har stöttning från andra håll också men på jobbet spenderar jag mest tid så jag är så glad att jag har dom. Och sen har vi så kul ihop. Vi fick en leverans i dag med 7 pall av saker men ingen klagade utan alla kavlade upp armarna och gjorde det man skulle och vi hade så sjukt kul i dag. Just nu känner jag att jag verkligen gillar mitt jobb. 

Sen när jag kom hem så hittar jag min prins i köket som står och lagar mat och har köpt blommor till mig och jag förväntade mig verkligen ingenting men jag vart så glad. Jag smälte verkligen när jag kom hem!!! Han gör mig LYCKLIG!!

Så ni efter att jag har gjort som alla andra och lagt ut hur bra min dag har varit och blablabla. Så ska jag vara lite social med min prins innan det är dax för dusch och sova. Jobbar 12 tim pass i morgon, så önska mig lycka till! Här kommer en bild på mina blommor precis som alla andra!! HAHAHA 

Hoppas ni har en underbar kväll och oavsett om du har någon eller inte så glöm inte bort hur fin du är, att du är vackrare än du vet och starkare än du tror. In no one else, så tror jag på DIG!! 

Puss // Danni <3

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Vet ni känslan när man känner att man bara står och trampar? Och en bra grej gör ingen nytta för de är i alla fall två steg bakåt?
Det är precis så jag känner. Och de suger. Känner mig som en hund som trampar runt innan den hittar de bästa ställer att sova på. Jag vet också att de är så, efter att du har fumlat runt lite och försöker hitta de bästa stället, när du väl gör de, då känns de alltid riktigt bra.

Just nu längtar jag till på fredag! <3 ska försöka hålla humöret uppe tills dess. Önska mig lycka till!

Missade precis också tåget så nu sitter jag här.
Jag vet inte, i dag är de bara en sån dag antar jag. Men jag håller tummarna för att dagen vänder och jag ska hitta minst en sak i dag som får mig att le :)

Puss / Danni

Likes

Comments

Hej och hå alla blå.

Det var ett tag sen nu, and I´m so sorry. Men mitt liv just nu är inte en dans på fucking rosor. Utan mitt liv just nu är en kamp med djävulen. Vet ni känslan när allt i livet bara går mot en, när vinden aldrig blåser en i ryggen utan det är motvind och snöstorm i ansiktet? Välkomna till mitt liv. Där ingenting kommer enkelt och blod, svett och tårar bara är ett förspel. Och jag ska inte klaga för att jag har till viss del satt mig där själv och jag tar fullt ansvar men det hade varit trevligt om något gick vägen. I alla fall en liten sak.

Men en sak har jag lärt mig igenom denna skit, jag tänker inte ta någon annans skit! Har jag gjort något fel så tar jag fullt ansvar för det men jag tänker inte stå och ta något jag inte ska ha. Och det har jag gjort nu senaste tiden men inte längre. Nu är det bra.

Det värsta är att när det går dåligt och man känner hur livet bara går emot en så är jag inte en person som bara ger upp utan min hjärna går in i krigszon och tycker att nu jävlar ska vi lägga i en till växel, nu ska jag visa vem som är bäst. Men denna gång så hoppas jag att jag har en till växel. Och jag ber till gud att jag inte går in i väggen. För som det är just nu så känns det lite som att jag är på den vägen och jag bara hoppas att jag lyckas ha sönder väggen och köra istället för att köra en totalsmäll in i den. Wish me luck. I´m going to need it..

Så där har ni mina 15 sekunder av klagomål, nu tänker jag gå vidare och se till att jag mår bra, för det är alltid en dag i morgon också..

Puss / Danni <3


Likes

Comments

Måste bara slänga in en liten kommentar. Fick precis lite ro i själen och tänkte att jag ska ta hand om mig själv så jag ställer mig i badrummet och kör lite brun utan sol men mitt i allt så kommer min sambo hem med en vän/kollega och här står jag naken och smörjer in mig. Paniken som uppstår när man inser att det är folk på väg in hemma och man bara har trosor på sig. Då blir det att panik stänga dörren och slänga på sig det första och bästa, vilket var min favorit Bh och min mys morgonrock så jag hoppas att dom inte är förstörda nu. Och här kommer jag ut, luktar brun utan sol och ser ut som jag precis har vaknat med Sveriges fulaste bulle på huvudet. Fick reaktionen att dom har ringt. För över en timme sen och säger att dom är på G snart... Och mitt svar var, säg till innan ni kommer så jag hinner sätta på mig kläder så jag inte är naken. Men nej. Här har vi ingen framförhållning, utan det blir en överraskning istället. Kul så. Men ingen hann se mig utan kläder vad jag vet i alla fall.

Men jag får väl fortsätta att smörja mig när dom gått igen. Menar pojken ska sova borta så jag har hela natten att smörja mig på. Nu ska vi bli bruna. Mohaha

Puss / Danni

Likes

Comments

Den här dagen gick från.. Åhh va skönt att vara ledig till fy fan va trist det är att vara hemma. Hela dagen har gått åt till att tvätta och min pampar dag gick åt skogen. Nu är jag bara rastlös och irriterad. Grattis. Jag gillar verkligen inte att vara hemma själv. Är som ett litet barn. Just nu är jag så rastlös att jag inte vill göra något men vill göra allt samtidigt och då blir inget av. Prutt!

Insåg precis att min läpp är svullen så det ser ut som att jag har fått en smäll. Ena sidan är jättemycket större än den andra. Bra jobbar Danni. Du kan du.

Min dag gick verkligen från jätte mysig till piss på två sekunder. Började bra med mysfrukost med mig själv och nu skenar bara mina tankar iväg och vill bara lägga mig och dö till på måndag så jag kan jobba igen. Det ända jag har velat är att vara ledig men nu vill jag bara jobba, börjar verkligen undra vad det är för fel på mig. Måste verkligen reda ut mitt liv och min rastlöshet. Orkar inte ännu fixa mina naglar men det är väl det jag hade behövt mer än något annat.

Här har ni min mysmorgon. Sen blev det mörkt, så det blir inga bra bilder och det är bara allmänt tyst och tråkigt hemma.

Men nu har min 15 sekunder av att få klaga slut och ska försöka ta tag i mitt liv. Och kanske gå ner och hämta tvätten innan någon granne får spelet på mig.

Puss / Danni

Likes

Comments