Hello, so i´m going to attempt this, to do this in English and we will see where this leads.

Today have been a long day, at the moment i am not feeling very well, just like everybody else I got a cold. It is that time of year i guess. Here in Sweden its starting to get really cold outside and it feels like the snow is just around the corner. And even though i love summer and the warmth it brings. Something about this time of year is talking to me. I´m one of those people who do not usually care for Christmas but I do love this. When it is getting a bit colder, darker and you can snuggle up with a big blanket and have a cup of tea and just see the leaves change. When you can throw on a big knitted jumper and a warm scarf and you still look cute.

Whenever people get all happy about the holidays, we all know there is a little bit of magic in the air.

So now we enter november, one a month away from real holiday joy. And in a weird way, this year I'm just a bit excited about the holidays.

I just look forward to the warm colors, all the decorations for the year but also to a new start. So bring out the big blankets and your favorite sweater and lets end this year with a bang.

All my love // Danni

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag flödar rastlösheten som om det inte finns någon morgondag. Det senaste tre dagarna inklusive idag har jag inte hittat någon ro överhuvudtaget och det suger. Men thats life, och ibland suger det att vara rastlös. Idag har jag lekt vuxen hela dagen. Städat och fixat. Men jävlar va tråkigt det är. Älskar känslan när man är klar men inte mesans man håller på.

Så nu tog jag en välförtjänt paus och satte igång en dokumentär om vloggare, gjorde lite kaffe och gjorde det lite mer gos med nöt och frukt blandning.

Var i Mos igår och träffade pappa och hans tjej efter att jag var på ett möte där. Vi hade en mysig lunch och sen kollade vi lite butiker också. Köpte ett par solbrillor igår, är helt kär i dom. Lite slit och släng brillor.

Tänkte slänga ut ett foto inlägg antingen idag eller imorgon. Har gjort lite saker senaste tiden men inte orkat eller haft energin att slänga ut det. Men håll i hatten för snart kommer det.

Nu ska jag i alla fall njuta av min kaffe och kolla på min dokumentär.

Hörs sen. PUSS

// Danni

Likes

Comments

Hej och hå.

Idag är en bra dag, har hur mycket energi som helst och är i full gång. Dagen är fullpackad med saker som ska göras. Kaffet är klart och musiken igång. Finns inget bättre, allt man behöver. Listan är även lång på saker som ska göras och fixas i dag, men har redan kommit en bit på vägen. Det är något speciellt när allt är rent och fint. man mår bättre i själen.

Jag testade precis tennisboll tekniken. Det är när du har märkan någonstans som inte försvinner, bord eller väggar. Och då tar man en tennisboll och gnuggar mot ytan. Trodde inte på det men prövade det precis och ja jävlar vad bra det funkar. Så införskaffa er en tennisboll och kör. Säkert en bra grej när man har barn som ritar och kladdar överallt.

igår hade jag tokångest över mitt liv och vad jag ska göra med allt men idag är den inte här, inte ännu lite. SÅÅÅ skönt!

Ska även ge mig på min garderob i dag. Det kommer att vara dagens stora utmaning, det är lite för mycket grejer överallt och måste verkligen sortera den. Önska mig lycka till.

Nu måste jag verkligen ta tag i detta. Wish me luck and give me a prayer. haha

Puss // Danni

Likes

Comments

I dag har varit en sån dag när jag bara varit glad för det lilla. Hade en otroligt stressig dag på jobbet. Det var kaos. Men så kom Pappa och hans tjej Mia in för att säga hej och ger mig en present från ingenstans. Det gjorde hela min dag. <3

Sen skrev min farmor en kommentar på mitt förra inlägg och jag vart helt varm i hjärtat! Har verkligen börjat inse att jag har så fina personer runt mig, mina vänner, min familj och min släkt och min prins.. Vad mer kan jag begära? Kom hem i dag med ont i kroppen och var så trött att jag inte kunde stå. Helt färdig var jag. Men det bästa med att komma hem är att jag har någon att komma hem till. Någon som ser till att jag mår bra, äter och sover när jag glömmer bort det själv. Min Fina!!

Under den här tiden på mitt jobb så har jag verkligen lärt känna mig själv mer och hittat mer styrkor och svagheter hos mig själv än någonsin tidigare. Det är så lärorikt. Men det bästa med detta är att jag har hittat mina pinglor.

P, F och T

Så otroligt fina människor, som jag hoppas kommer vara vänner till mig resten av mitt liv. Så underbara tjejer, rakt igenom. Och alla underbara på sina sätt.

Känner bara att idag är jag bara töntigt tacksam för allt. Och nu är det också redräkning till att jag får träffa Mammi och storasyster också. Så är väl inget mer jag kan säga än att jag är otroligt lycklig i dag och tack till alla som gör mitt liv!!

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och använda min nya tvål! Berättar vad jag tycker när jag gjort det.

Godnatt alla <3

Puss // Danni

Likes

Comments

Nu sitter jag här, har hörlurar i och försöker komma på vad jag bil göra med mitt liv. Och det är väl frågan. Vad fan ska man göra?

Idag har varit en otroligt utmanande dag med massor att lära och mycket att tänka på. Har varit både arg och ledsen i dag, men samtidigt är jag så lättad och jag känner mig ända till ro med de faktum. Kommer inte avslöja riktigt än vad som hänt i dag men jag vet att det som inte dödar en gör en starkare. Och idag väljer jag att se det från den ljusa sidan och se till att jag växer från det här jag att det kommer göra mig starkare. Vet att det låter så klyschigt men det får göra det i dag. För ibland är det okej att vara natt poet.

Jag känner mig själv bättre än vad någon annan gör och jag vet att jag kommer att överleva och vara starkare, få lite mer skin på näsan.

Livet kommer alltid att utmana dig, varje dag men du bestämmer hur du bemöter det och dina val i livet gör dig till den du är. Hur du väljer att reagera. Välj att se varje utmaning och hinder som något som får dig att växa. Väljer du det så är det precis det du gör.

Insåg i dag också hur fina människor jag har runt mig och hur mycket stöttning jag har från alla håll. Och jag vet att jag överlever allt med det fina jag har, alla människor.

Nu ska jag sluta filosofera och slänga min skärt i sängen. Lång dag i morgon och kommer att behöva all kraft jag kan få. Ha en härlig natt och se till att vart du än vaknar, att du är glad för vart du är i livet. Ha en grym fredags natt.
GODNATT!!

Puss // Danni

Likes

Comments

Jag vet inte vad det är för fel på mig senaste tiden. Är total virrig. Glömmer saker hela tiden, tar fel bussar och glömmer göra saker. Och brände precis mitt knä med ciggen för att jag gäspade! 😂 något fel är det, tror jag behöver semester och en riktigt bra natts sömn.

Sen har jag spenderat 8 månader på ett jobb som inte ger något alls förutom huvudvärk och ont i magen så finns en chans att det har något med att göra med att jag är lite borta. Men snart så är de semester och kanske en början på ett nytt äventyr? Vem vet, inte jag i alla fall. Överraskning att jag inte vet.. måste skärpa mig nu och hämta hem hjärnan igen!

Nu ska jag ta tag i mig själv.
Puss // Danni

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag valde att skriva här. Det har varit mycket med allt och nu känns det som att jag har landat. Kanske inte i allt men i tillräckligt mycket för att ha en seriös konversation med mig själv hur jag vill leva mitt liv och vad jag väljer varje dag när jag vaknar. Och jag kom fram till att jag väljer mig själv.

Var tvungen att sälja mina katter igår. Och det gör ont, det var mycket tårar igår. Men jag måste se det från den bra sidan. Annars går jag sönder. Så jag ser det som att nu har dom kommer få ett fantastiskt liv. Och jag ser det som att jag gjorde en familj så lyckliga över något som gör mig så ledsen.

Men denna gång så tänker jag inte gräva ner mig. Det är okej att vara ledsen och arg men det är också okej att må bra och skratta. Och nu måste jag välja att må bra. jag måste välja att ta hand om det fina jag har i mitt liv än att vara ledsen över det jag inte har. Menar då kommer jag att gå under. Menar inte att det inte känns att dom inte är här för att det gör det. Men jag vet att dom kommer att ha det bra så varför kan jag inte ha det bra då? Jag hatar förändring, men det är det som måste ske nu. Jag börja ta hand om mig själv igen. Både fysiskt och psykiskt.

Mitt mål nu är att varje dag ska jag känna mig som jag gjorde nere i Frankrike. Som en F**KING QUEEN!!! Varje dag. Och som min mamma sa till mig igår. Istället för att vara ledsen över det du inte har så var glad för det du haft. Var glad över dom minnena som du skaffat. Och jag tänker följa hennes råd. Jag väljer att vara glad och jag väljer att må bra. Jag måste det. För min skull och för alla runt mig.

KOTTEN & TISSAN <3

Nu vänder jag blad och börjar ett nytt kapitel i livet. För jag förtjänar det och det gör du också. Var den motherfuckin QUEEN som du är!!

Puss // Danni

Likes

Comments

Hello alla fina <3

Just nu jag på franska rivieran men min prins. Vi tog en weekend då hans bästa vän ska gifta sig i morgon, så sjukt mysigt! Och sen att det är i Frankrike är inte fel de heller.

Har varit kaos senaste tiden med allt så de känns så skönt att få komma bort och ha de lite lugnt och skönt.

Jag är så sjukligt stolt över mig själv också. Jag hatar att flyga och måste oftast ta en tablett (attarax) för att inte få panik! Men idag tog jag inga tabletter, ingenting!! Jag är så stolt över mig själv!! Och de tänker jag inte ta ifrån mig själv.
Har gjort två till saker jag aldrig skulle göra. Ena är att jag har sån komplexa för min kropp. Och så är de, även om jag vet att jag är vacker som jag är så är de ändå där. Och igår (torsdag) gjorde jag spraytan, hade bara trosor på mig och jag skämdes inte, utan jag va stolt över mig själv! Och det är jag nu också.
Sen har jag gått emot min ångest med att träffa massor av människor. Menar i ett sammanhang när man inte känner någon. De får jag sån tokångest över men har haft en sån mysig kväll, och jag vet att jag är en go tjej och är social när jag vill. Så nu har jag gett mig själv en utmaning detta år. Göra allt som jag får ångest över!!

Här kommer lite bilder från idag oxå, har inte tagit så mycket bilder men lite.

Pusspuss // Danni

Likes

Comments

Idag är en sån här dag när jag egentligen bara vill ligga i sängen och kolla på serier men även om man är sjuk så får man inte ta det lugnt. Utan har istället 700 saker jag behöver göra. BLÄÄ!! Men antar att det ingår lite och ibland behöver man bara bita i det sura äpplet. Men jag har i alla fall kommit så långt att jag har satt mig vid datan och börjat mejla. Men jag gillar inte det egentligen för det tar så långtid att få svar, är mer en prata i telefon person. Kan ju också förklara varför mig räkning på telefons är skyhög! Menmen..

Har blivit kattmormor sen sist också. Nu är dom snart tre veckor gamla och fan vilket liv det är. Innan så har dom varit så små och oskyldiga men nu har dom börjat utforska lite och vilket jävla äventyr dom är på varje dag. Bara man vänder ryggen till så är en av dom borta. Men dom är väldigt söta så jag står ut.

Insåg precis medan jag väntar på svar att jag har sjuka mängder mejl. Och inte på det sättet "Oja va jag är viktig" utan mer "FAN har jag inte rensat den sen 2015??" Så är mitt liv just nu. Ingen kontroll överhuvudtaget. Men det är också charmen.

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och gå ut och sätta mig i snön tills jag har fått svar. Hoppas ni har en lite mer produktiv dag än vad jag har.

Puss / Danni

Likes

Comments

Godmorgon.
Igår hände det som inte får hända igen. Men denna gång hände de i vårt hem. I Stockholm.
Detta är något alla pratar om och gör de. Prata om de, tänk på de och hedra våra gemensamma som vart offer för denna händelse. All kärlek och styrka till de som gick bort igår och är skadade och de familjer som förlorade någon igår. För det är någon som inte kommer hem. Någon som miste någon igår, någon som aldrig igen kommer kunna krama sina nära och kära.

Nu är det dax att sätta ner foten. Detta kan inte hända igen. Inte i Sverige, inte i Frankrike, inte i Ryssland, inte i Syrien. Inte i något land! De är inte okej!
Det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, vad du har för bakgrund, för religion eller vilken hudfärg du har. Vi måste enas och stötta varandra.

Vill man vara i Sverige oavsett vem du är eller vart du kommer ifrån så är de dax att börja anpassa er. Ingen ska kunna bestämma hur vi lever eller tvinga oss att leva i skräck. Oavsett vilket land du bor i.
Vill du inte bo i lilla landet lagom, inte ta en fika eller rätta dig efter våra lagar och regler så kan du ta dina saker och dra. Om du är svensk eller inte, flytta då!

Detta är vårt land, vårt folk. Rätta dig in i ledet eller dra.

Paris valde i natt kl. 00.00 att släcka Eiffeltornet för att hedra de som gick bort igår och de som hände i Stockholm. Låt detta bli något att vara stolta över. Vi är inte ensamma, aldrig!

Dom vill att vi lever i skräck, i oro. Men vi kan inte låta som vinna. Vi måste finnas där för varandra och stötta varandra.
Vi måste så enade och visa att man inte kan bete sig som man vill i vårt land. Gör vi de så kommer dom aldrig vinna!

All kärlek till de som vart drabbade igår. Mina tankar är med er.

Men tillsammans är vi starka, tillsammans är vi enade.
Tillsammans är vi Sverige.

#unitedtogether

Likes

Comments