Hei,

Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling til dere som sliter med akne - nemlig skinrepair.
Selv har jeg slitt med akne i ca. 2 år og har prøvd ut mye for å bli kvitt både akne og generelle rødheter og arr som oppstår. Da jeg gikk på hudpleieskole reagerte jeg på veldig mange produkter, da vi testet mange ingredienser hver dag og siden da har huden min aldri blitt bedre. I januar i år startet jeg på en antibiotikakur som heter lymecylin, som i følge hudlegen min skal være super effektiv på akne. Jeg gikk på antibiotikakuren i to måneder før jeg stoppet, da huden min bare ble verre.

Jeg visste at det å bruke mye penger på behandlinger i en salong hos en hudpleier ikke ville hjelpe, da kvisene mine lå hormonelt i kroppen. Før det prøvde jeg basically alt; kuttet ut brus, byttet p-piller, kuttet ut godteri og spiste bare sunt i en lang periode. Men så gikk det opp for meg at jeg også skal få lov til å unne meg noe godt innimellom, uten å måtte tenke på at jeg fikk kviser i hele ansiktet, for de var jo der allerede.

Så startet jeg på skinrepair. For når du har en hud som du ikke kan gjøre noe med, er du villig til å prøve alt. Jeg var veldig skeptisk i starten, da jeg kom over en annonse på Facebook om at det var en god del bloggere som hadde skrevet om det og da tenkte jeg automatisk at dette måtte være sponset. Noe jeg tror mange tenker, siden de bruker "//annonse" i innleggene sine. Det virker ikke alltid 100% troverdig, men jeg bestilte én pakke og tok en sjanse. Nå har jeg gått på skinrepair i fem måneder og huden min er mye bedre nå enn den var. Skinrepair er et kosttilskudd som består av ingrediensene peptan (kollagen), sint, Vitamin A og C, granateple og tomatekstrakt som bidrar til en normal hud. Tablettene er med på å påvirke hudens oppbygning fra innsiden og er derfor anbefalt å bruke i minst 6-12 måneder.

Noen spørsmål som er greit å få svar på;

Hvorfor går man på skinrepair? For å få en normal hud er det viktig å pleie huden både utenfra og innenfra. Skinrepair bidrar til å gi huden de ingrediensene huden trenger for å bli normal.

Hvor lang tid tok det før du så forskjell når du brukte skinrepair? Det er varierende fra person til person. Det kommer an på hvor mye mangel du har i kroppen. Noen får resultat etter 2-4 uker, for meg tok det 8 uker.

Hvor mange piller må man ta om dagen?
2 piller hver dag.

Kan man bruke skinrepair om man bruker p-piller? Ja, det er ikke noe problem! Skinrepair er et kosttilskudd basert på vitaminer, ikke medisin.

Hvor mye koster skinrepair? Skinrepair koster 149kr i måneden.

Jeg er ikke helt kvisefri enda, men jeg er i hvert fall superfornøyd med resultatet så langt! Om dere har noen spørsmål i forhold til disse tablettene er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg i kommentarfeltet :)

Skinrepair finner dere HER

Likes

Comments

Hei,

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på noen bloggplattformer. Tidligere har jeg hatt hundrevis med forskjellige blogger, men som har blitt slettet fordi de aldri var aktive eller så ble de gjenopprettet fordi jeg plutselig fikk motivasjon til å skrive igjen.

Den bloggen her vil for mange kanskje oppleves som kjedelig i forhold til veldig mange andre sin. Jeg er ikke her for å poste 2-3 innlegg om dagen. Jeg blir sikkert ikke å poste ett innlegg om dagen engang. Jeg liker bare å ha mitt eget sted hvor jeg kan skrive om akkurat det jeg føler for, til en hver tid. Uansett om klokken er halv to på natten eller om den er ni på morgningen.

Jeg liker å ha et sted å samle tankene mine, dele div. saker og ting jeg kommer over. Derfor har jeg denne gangen bestemt meg for å benytte meg av en ny plattform, så får vi se da hvor lenge det varer. Det er ingenting jeg tror er bedre enn å ha et nettsted hvor du er fri til å fremme dine egne tanker eller følelser du sitter med.

Denne bloggen er mitt fristed, og jeg gleder meg til å skrive fremover!


Likes

Comments