Har du noen gang opplevd at du er skikkelig gira for at du skal pugge til en prøve eller at du skal lage en presentasjon som du skal ha i fremtiden enten på skolen eller jobb, også kommer de negative folkene og smitter deg med negativiteten dems. Men selv om du tar på deg headset men sykt høy musikk så hører du de uansett?...

Og da er spørsmålet : hvorfor være negative og hva oppnår du med det?

Mine meninger er at du kommer ingen vei med å være negativ. Det eneste du oppnår med å være negativ er å gjøre ting vanskeligere for deg selv og andre. Og jo mer negativ du er, jo mindre har folk lyst til å være med deg. Og det eneste som skjer da er at du som er den negative sitter alene igjen uten noen som vil være med dere.

Men hva tenker dere? Gjerne si din mening i kommentarfeltet.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 43 Lesere

Likes

Comments

For litt siden skrev jeg om mitt kjærlighetsliv. Det er fortsatt et rot, men jeg prøver å samle følelsene mine på en plass. Det er egentlig ikke så enkelt som du kanskje tror..

Nå har det seg slik at jeg bor på en internatskole, og dette gjør at jeg ser dem i vert fall et par ganger om dagen, også kommer det an på om jeg velger å møte en av dem i helgene. Men også er det slik at jeg ønsker at den jeg blir ilag med i fremtiden skal holde meg i hånden når vi er ute på byen og være stolt av meg.. Altså han trenger ikke gjøre det 24/7, men noen ganger trenger jeg å føle meg trygg med noen, og da ønsker jeg at han skal "ta vare på meg". Da det har seg slik at jeg har vanskeligheter med å stole på folk, trenger jeg å kunne føle at han alltid er der for meg.

Men om jeg føler at han ikke er der for meg, eller om han føler at han ikke kan være der for meg, så er det jo ingenting annet å gjøre...

Fordi det er flere fisker i havet, og du må leve livet ditt litt og finne ut hva du vil, og hvem du vil skal være med. Du trenger ikke velge permanent heller, i vert fall ikke når du er ung. Men det er også viktig at du er lykkelig, ikke føl deg tvunget til å være med noen, det er som oftest da hjertet ditt eller hans/hennes blir knust.

  • 50 Lesere

Likes

Comments

føler du deg noen gang alene? Bare det at du sitter alene i skolegården eller på jobb, eller du er på et kjøpesenter. Men de som ser at du sitter alene forstår sikkert ikke følelsen?..


Så her er et tips til deg som ser at noen sitter alene!

- Si hei

- Spør om hvordan de har det.

- Inviter dem til å være med dere

- Bli kjent med dem.

  • 79 Lesere

Likes

Comments

Jeg går altså 2 året på vgs, jeg har fantasktiske venner som støtter meg uansett hva. Jeg får gode karakterer og føler meg helt fantastisk. Og skolen jeg går på er helt fantastisk, den er kanskje liten men den har de beste folkene på jord


Jeg kunne ikke hatt et bedre liv enn det jeg har nå!

  • 97 Lesere

Likes

Comments

DS, er jeg barnslig som spiller på det?


Bare fordi jeg har sånn 3 stykker så er det fordi jeg har hatt de siden jeg var barn og minnene jeg har hatt med disse kommer tilbake. jeg husker mye mer av min barndom nå.

  • 128 Lesere

Likes

Comments

Akkurat nå er mitt kjærlighetsliv veldig rotete. Tror ikke det har vert så rotete før... For noen uker siden kom jeg ut av et forhold jeg egentlig trivdes veldig bra i, men vi ble enige om at det var for det beste.. Men selv om det er over for oss to, så snakker vi fortsatt. Noe jeg syns er ganske greit.

Men så var det de andre da, som jeg vet om så er det fire gutter som er interessert, 2 av de viser det ikke men sier at de er det. Og de 2 andre viser det. Også er problemet å finne ut av hvem av de som bryr seg nok til å respektere meg og vente til jeg er klar til å gå inn i et nytt forhold. Fordi jeg vil ikke og takler ikke å ende opp i et forhold med noen som ikke svarer meg når jeg sender melding til de. 

Også har jeg sagt i til to av de at jeg ikke er er helt klar for et nytt forhold. (Jeg vet at noen av disse fire leser bloggen min så, jaa...heheh... jaja, nå vet de 2 andre også at jeg ikke er klar for et forhold)

Men ja, jeg får bare se hvor følelsene mine går og til hvem..

(Om dere vil at jeg skal skrive mer om dette, så er det bare til å si ifra ;) )

  • 170 Lesere

Likes

Comments

Dette må jeg si er det verste jeg vet om... La oss si at vennegjengen din skal et sted, men planlegger det uten at du får vite om det... :(

For lenge siden, planla min vennegjeng å reise en plass men de inviterte ikke meg. De hadde planlagt dette i flere uker, men hver gang jeg spurte om hva de snakket om så svarte de "ååh, ikke noe spesielt"... Tror ikke helt de visste hvor mye det såret meg :/ ...

Men samtidig så turte jeg ikke å spørre om det flere ganger, fordi jeg visste jeg fikk det samme svaret tilbake.. Så jeg følte meg utestengt.. Noe som ikke i det hele tatt føles bra.

  • 208 Lesere

Likes

Comments

Hvorfor skal de fleste av dere gjøre alt så komplisert? Det er sykt frustrerende :/ Finn ut hva dere vil... Jeg legger ikke all skylden på dere, men gjør i vert fall signalene dere sender litt tydeligere slik at vi forstår hva dere mener...


I det ene øyeblikket er dere interessert og etter noen uker så kunne dere ikke brydd dere mindre... Hva er egentlig poenget med det? Og til dere gutter som aldri svarer på snapp, men kan åpne den gjør meg bare sinna :/ Så igjen spørr jeg... Hva er poenget? Om du ikke har tid til å svare, ikke åpne :/

Skal dere bare snakke, leke og plage oss? Bare få oss interessert i dere, også gi blanke f tilbake? HVA ER POENGET?

Jeg har opplevd dette altfor mange ganger, at det er helt sykt, er faktisk begynt å bli lei av dette at jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med det lenger... er sykt frustrerende og irriterende.

Og til dere som ikke vil si til andre at du holder på med en jente, gi blanke f i hva de andre sier... Liker du henne bare si det, vær glad i henne, ikke vær en kødd å hold alt hemmelig...

  • 242 Lesere

Likes

Comments

  • 273 Lesere

Likes

Comments

Dette er en golden retriever. Min favoritt.


En golden retriever er en fantastisk familiehund. Denne rasen er svært nysgjerrig og sosial. Golden hundene er tålmodige med barn og lojale mot familien. Disse hundene er også gode svømmere.


En golden retriever kan trenes opp til å bli en narkotikahund, lavinehund, førerhund for de blinde og svaksynte og terapihund.

Dette er grunnen til at jeg liker golden retriever. Jeg har hatt en goldenhund før og jeg kommer nok til å kjøpe en når jeg blir litt eldre :)

  • 310 Lesere

Likes

Comments