View tracker

Velkommen til 2K172️⃣0️⃣1️⃣7️⃣
Håber at i er kommet godt ind i det nye år!
❤️
Det er kommer til at ske så mange nye ting
😘
Kommer også til at tabe mig for... jeg vil gerne være sundere
😻
MVH mig

Fra min Instagram profil

Likes

Comments

Nu det jul hvad skal vi lave?!

Makeup prøvelser til det nye år
🎀
Indkøb til alt nyt
🛍
Omvend dit værelse
💕
Lav en ny stil find alt du kan lide, og lav din stil
👛
Gå en tur
🌂
Træn
💄
Har du flere ide'er
💋

FRA D. 8 NOVEMBER 🎀💕

Likes

Comments

Snapchat har gjort så man kan bruge Bitmoji

Du tænker nok hvad er Bitmoji, Bitmoji er hvor man laver en mand/kvinde og designe kvinden/manden. Sejt ikke og med dem kan du lave nogen sjove billeder.
😊❤️

Et eksempel 💘

Likes

Comments

Lad os blive enig om at dommer i en kamp, er idoter når vores hold bliver dømt forkert, ude fra sidelinien råber man IDIOT KAN DU IKKE SE..... og jeg ved ikke hvad😂😂 Dommer hvad er det du ikke kan se... vi forstår ikke at dommeren ikke holder med vores hold, og derfor går det ud over dommeren. MEN hvad nu hvis en selv var dommeren, og det var en selv der blev råbt af, ville vi ikke og så blive kede/sure og jeg ved ikke hvad... Så næste gang du skal til at råbe ad dommeren, så tænk lige over dette.

-Håber du/i forstår
😊

Billede er taget fra We Heart It

Likes

Comments

Hej alle dette bliver lidt en Story Time, som er sket nu her i sommeren.☀️☀️

• 2 uger tilbage af ferien


Alt startede med at vi var 2 piger, der vil blive hentet af den 3 pige og hendes mor. De kom en time for sent, men der var da ligemeget nu skulle vi hygge.
❤️
1 dag gik det med at vi lige skulle falde til ro, og pakke ud.
😉🎀 Næste dag skulle vi ud og shoppe i storcenteret, og der havde vi 350 kr med så fik vi shoppede lidt og fik købt drikkelse.🍹🛍 Så gik vi hen til et andet shoppe sted, og der fik jeg en udfordring med at gå op ad en rulletrape der kørte ned.👇👆 Og det kunne jeg så, MEN da jeg kommer ned er pigerne væk. 😳🤔 De havde gemt sig for mig og jeg kunne ikke se dem?? Jeg ringer så til dem og siger < HVOR ER I?😳 DET IK SJOVT > De svarede ikke ordentligt så jeg lagde på. 😖😔 De ringede mig op igen, og sagde hvor de var, men jeg sagde jeg var gået væk.🙄😂 Og så sagde jeg at de skulle vende sig om og der stod jeg. 🙄😁 Så blev nummer ** Sur og sagde, det kan du da ikke BLIVE SUR OVER det ikke vores problem, ( jeg tænkte øhm... Jo det var jo jer der efterladte mig ) jeg sagde < NÅ undskyld >. 😰😡 Så kom vi hjem til hende igen.😳😕 Næste dag, dag 3 skulle mig og nummer ** skulle pakke til at komme hjem, men bagefter tog vi på en legeplads hvor hendes mor lige skulle hjem i 5 min.👋👤 Også sagde mig og nummer ** at vi lige prøvede en hurtig tur, og imens passede hun sin søster.🙂😊 Og da vi kom tilbage var hun skide sur 😡, og da hendes mor kom begyndte hun og sige noget der ikke var helt rigtigt!!!!! Men det fik mig og nummer ** en SKIDER AF eller hun stod og råbte af os. 😡😡 Så fik jeg ringet til min mor og hun kom og hentede os.. 👋🚗 Vi kommer aldrig til at snakke sammen igen da vi bor langt fra hinanden. Så.... 😁😖

Nå god sommer alle
❤️

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog.

Jeg er glad for i gider at læse dette.

I kan skrive i kommentaren, hvad i vil se på min blog.

Likes

Comments