Hejsa

I min vinterferie der har jeg stort set, næsten kun været her hjemme. Det startede med at jeg fik ferie Fredag d 10/2, jeg vil skrive lidt hvad jeg har lavet i hele min ferie. ( altså hvad jeg lavede den ene dag, også hvad jeg lavede den anden dag)

Fredag d 10/2: Der gik jeg på vinterferie, om aftenen der skulle jeg til noget "sort og hvid fest". Henne i den klub jeg bor tæt på. Det sluttede ved 23:00 tiden, jeg gik hjem lidt før tid. fordi jeg ikke ville være der mere. Da jeg kom hjem der så jeg bare viaplay.

Lørdag d 11/2: Der lavede jeg ikke rigtig noget, jeg fik gæster, jeg så lidt viaplay igen. Jeg lavede ikke det helt store om lørdagen.

Søndag d 12/2: Der lavede jeg hellere ikke det helt store, så bare viaplay som jeg gjorde de andre dage. Ellers skete der ikke rigtig noget om søndagen. Udover jeg bare stadig havde gæster. Plus jeg skulle til fødselsdag hos min mormor.

Mandag d 13/2: Jeg så enten netflix eller viaplay, udover det så sov jeg næsten hele dagen. Fordi jeg ikke rigtig gad noget.

Tirsdag d 14/2: Der var det valentinsdag, og jeg var lidt "lonely", altså jeg havde gæster som jeg havde de andre dage. Jeg fik besøg af nogle over fra Langeland af. Det var virkelig hyggeligt. Hen under aftenen spillede vi sådan et spil, og det hedder ballroom. Det lyder nok mærkeligt, men det er virkelig et hyggeligt spil.

Onsdag d 15/2: Der sov jeg sammen med en veninde, og inde hun skulle hjem der snakkede vi med en som jeg kendte. Det var sådan okay hyggeligt, udover personen vi snakkede med var lidt stille. Da min veninde så skulle hjem, så 13:15 der skulle jeg snakke med min sagsbehandler (private ting). Det var så også fint nok, udover jeg ikke gad og snakke med ham. Der skete ikke så meget mere udover jeg bare så noget netflix. Plus der var jeg til fødselsdag hos min kusine.

Torsdag d 16/2: Der skulle jeg til københavn, vi startede med at tag i Ikea. Det var virkelig hyggeligt vi var der inde i cirka 2 timer, efter vi havde været der kørte vi i fields. Der brugte vi nok også cirka i 2 timer, da vi skulle ned til bilen. Der fik jeg taget den forkerte rulletrappe ned, så tog jeg bare den op igen. Fordi jeg havde taget den forkerte, så da vi endelig kom ud til bilen sad vi og snakkede om hvor vi skulle hen og spise. Vi blev hurtige enige om at vi tog ind til fisketorvet og spise, vi spiste inde på sådan et sted hvor der var både var pizza og "tag selv bord". Det var vold hyggeligt. Inde vi kørte helt hjem, der kørte vi lidt rundt inde i selve København. Vi var hjemme cirka hjemme lidt over 23:00, da jeg kom hjem der skulle jeg bare slappe af.

Fredag d 17/2: Der sov jeg sådan lidt længe, da jeg så var stået op så jeg bare lidt youtube. Jeg gik ned for at tag morgenmad, derefter så gik jeg i bad. Jeg lavede ikke det helt store andet end, at jeg bare slappede af.

Lørdag d 18/2: Jeg skrev lidt til min far (noget som jeg ikke udtaler mig om lige pt). Jeg skrev med nogle mennesker, også så jeg lidt viaplay. Så jeg lavede ikke det helt store fordi, jeg vidste at jeg snart skulle starte i skole igen. Så min Lørdag stod bare på afslapning.

Søndag d 19/2: Den her dag sov jeg til ved klokken 11 tiden. Da jeg så endelig stod gik jeg ned for at spise morgenmad, så ventede jeg endelig bare på at min mor havde fri. Så jeg ikke skulle være sådan helt alene med de gæster vi havde haft siden i sidste Lørdag. Da klokken var 13:15 der var hun cirka hjemme. Min kusine kom så senere hen, fordi hun gerne ville være sammen med mig. Men istedet for at hun var sammen med mig, så var hun sammen med en "lille" pige som også var her. Så de var sammen istedet for. Imens spillede min mor, en af hendes venner og jeg 500. Så det var også hyggeligt nok.


Det var alt jeg har lavet i min vinterferie 2017, jeg har ikke lavet det helt store. Men håber i har haft en fantastisk god vinterferie. I må gerne skrive hvad i har lavet hvis i kan huske det.


XOXO

Likes

Comments