Hejsan!

Nu har jag precis laddat upp en stallvlogg på vår YT. Jag har även planerat om lite med blogg och vlogg. Jag kommer att försöka ladda upp 1-2 videos per vecka. Jag kommer att blogga här 1 gång i veckan och min blogg 3-4 ggr i veckan.

Jag har löst det på detta sätt då jag älskar att blogga (blir dock lite mycket med 2 bloggar) och vill inte ta bort någon utav bloggarna. Samtidigt so jag tycker om att filma.

På denna blogg kommer jag att blogga varje onsdag. Videos blir tisdag och torsdag (eller en utav dagarna) då det känns bra. Jag ska ju hinna med hästarna och skolan också. ;)

Nu ska jag kolla på tv lite och sedan gå och lägga mig. Men vi hörs nästa vecka! Ha det bra! :)

<3 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter vi i cafeterian och lyssnar på några från en högskola som har kommit hit för att spela Jazz för oss. Det är kul att höra men inte just nu, just idag. jag hade hellre gjort något annat. Här har det inte blivit så mycket uppdate då jag har uppdaterat min egna blogg. Det har varit mycket ett tag så det har inte blivit mycket uppdate här...

Jag tänkte att jag kanske ska göra denna blogg till min. eller satsa mer på min och den här bloggens Youtube. Men jag vet inte. Kan ni inte kommentera vad ni tycker? :)

Nu ska jag kolla lite facebook och så. Ha det bra så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan.

Just nu är jag i skolan och tänkte säga att jag ska börja blogga på min egna blogg då denna blogg inte drivs på samma sätt längre och det har varit mycket diskussion om tider hos hästarna och så, men resten av infon kommer på min egna blogg mellan skolan och stallet idag. :)

Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan!

Igår blev det ingen uppdatering då jag inte mådde bra. Men jag red iallafall Goldie igår och det blev barbacka dressyr/ konditionsträning. Hon var såååå himla pigg så jag tyckte att det passade bra med mycket galopparbete.

Idag ska jag åka ner och pyssla om Elliot och så ska jag och Julia fota massa bilder <3 Det är det bästa som finns. Att vara i stallet, för jag kan koppla bort det som är jobbigt och bara må super. :)

Men nu ska jag fixa i ordning mig, ha det bra så hörs vi! ;)

Några utav mina absoluta favoriter! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag varit i stallet och ridit Elliot och tagit massa kort! Idag har jag haft mycket tid att tänka på olika saker och jag har känt väldigt mycket känslor. Att fota är för mig tid att tänka. Jag är oftast glad när jag fotar men fotandet för även med många olika känslor och jag tänker mycket.

Tanken som ploppade upp i mitt huvud handlar om en väldigt personlig sak. Är jag kär? Förälskad? Eller vad ska man säga egentligen? Den här personen får mig att le varje gång jag ser henne. När jag blir kär i någon så blir jag oftast kär i personligheten! Jag kan prata med henne om ALLT. Men helt ärligt så vet jag inte om jag är förälskad eller kär... Eller om jag bara tycker om henne VÄLDIGT mycket! Jag kan inte vara förälskad i henne.

Nu ska jag gå och käka lite. Men ha det bra så hörs vi imorgon! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Första dagen på lovet har varit sååååå jäkla rolig! Jag har spenderat den med människor jag tycker mycket om och djuren jag älskar mest! Som de flesta nog redan listat ut så har jag varit i stallet hela dagen. Men jag har inte bara hållit på med hästen utan jag har även fotat en kompis till mig. Jag tror aldrig att jag träffat någon som blir så bra på varenda kort i varenda vinkel. Jag fotade även hästarna lite. <3 Det är så här jag vill att alla mina dagar ska vara. Just nu är livet nästan som bäst!

Jag älskar hösten! Man kan ta så himla många härliga kort på djur, natur och människor. Jag älskar att fota, det är så himla roligt, speciellt när man får bra resultat. Jag älskar att utforska olika vinklar och se hur det blir! Imorgon ska jag till stallet igen och då ska jag och Julia fota lite finare kort men även lite coola kort (hur det nu går :P) så håll utkik så kommer några upp här!

Jag vill bara att ni som finns i min omgivning ska veta att ni är värda guld! Det betyder sjukt mycket att ha så himla underbara människor runt mig! <3

Nu ska jag äta vidare och färga håret. Men ha det bra så hörs vi! :)

Tb till när jag och Emmie fotade! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i min säng och myser med Peach. Idag ska jag nog inte göra något speciellt, blir nog en sväng upp till morfar och kanske äta där och så. Imorgon ska jag ut till stallet och pyssla om Elliot lite. Och många av er vet inte vem det är, men det kommer ett blogginlägg imorgon om det. ;) Det är mycket hästar och skola nu så jag måste hitta tid för allt och framför allt PLANERA!

Igår så var jag ju med på smurfhoppning (pay and jump) och det gick över förväntan bra! Först på framhoppningen så kändes det inte som att hon lyssnade när vi skulle skritta och trava (allt var ju nytt och LÄSKIGT) men när vi hoppade fram så kändes det riktigt bra! Jag hoppade två gånger på 70 då första hon vägrade på första hindret i första rundan. Men andra rundan så blev det betydligt bättre och jag fick även bättre språng så en rosett blev det ändå! Jag är sååååå himla nöjd med bästa Goldie <3

Men nu ska jag ta och fixa i ordning mig. Men ha det bra så hörs vi imorgon. :)

TACK för all support och fina korten efter hoppningen! BÄSTA Emmie <3 

Likes

Comments

Hejsan!

Nu ska vi åka till stallet då hovslagaren kommer idag så vi ska fixa med att ta in hästarna och så. Sedan ska jag nog rida Goldie, och som jag skrev igår så blir det antagligen bommar (upphöjda och på marken) och träna avstånd så jag kan korta och länga osv. Idag ska jag även vlogga så det kommer antagligen upp en vlogg imorgon på kanalen.

Men nu ska jag klä på mig och så. Ha det bra så hörs vi senare! ;)

Likes

Comments

Hejsan!

Idag slutar jag skolan vid 10 över 3 och senare ikväll blir det ridskolan och jag är faktiskt väldigt taggad! Vet inte riktigt varför men så är det. Imorgon så kommer hovslagaren så då ska vi vara i stallet hela dagen! ;D

På tisdag ska jag antagligen ha markarbete och lite upphöjda bommar och öva lite på avstånd mellan bommar osv. På lördag är det ju Pay and Jump och då har jag tänkt att vlogga så då kommer den upp på söndag antagligen. Innan det så kommer det upp en vlogg när jag fixar inför den och vanlig stallvlogg.

Men nu ska jag göra Engelskan. Ha det bra så hörs vi ikväll! :)

​<3 <3

Likes

Comments

Hejsan!

Igår red jag Goldie och det blev hoppning då vi eventuellt ska vara med på Pay and Jump på lördag. Jag övade mycket på att hålla en jämn galopp då hon ofta drar 3 språng innan hindret. Jag hoppade en oxer på 70 och ett räcke på 60. Oxern stod på långsidan och räcket stod på hörnlinjen. Jag hoppade först båda hindren var för sig några gånger och sedan så hoppade jag oxern till räcket. Goldie var superduktig och höll en jämn galopp! <3

Idag ska vi åka till morfar vid ca 11.30 och äta där. Innan det ska vi handla lite och ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Imorgon är det ridskolan som gäller.

Ha det bra så hörs vi imorgon! :)

Likes

Comments

201372165339898943594x1306