Hejsan!

Nu har det verkligen varit dött här på bloggen! Det är väldigt mycket i skolan just nu, eller inte mycket. Men det går väldigt fort!

Jag har iallafall tänkt att dra igång och blogga igen men jag vet inte riktigt hur Emmie ska göra!

Nu börjar jag min lektion så jag uppdaterar er imorgon☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har haft svenskalektion och just nu skriver vi krönikor. Snart lunchtime och efter det kör och sedan slutar jag vid 1! :D Efter skolan ska jag träffa Nora och vi ska väl hitta på roliga grejer. Längesedan vi umgicks nu så det ska bli roligt! <3

Jag har inte mycket tid till att bara chilla just nu. Nu är det mycket som ska lämnas in i skolan osv.

Men uppdate får ni senare! Ha det bra så hörs vi! ;)

​Detta är riktig terapi! <3 <3

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har nyss vaknat (vid ca 6). Nu är jag ute och släpper ut de djur som ska släppas ut och så ger jag hästarna och åsnorna Hö.

Efter det ska jag till skolan och den första lektionen är idrott. Sedan har vi naturkunskap😃
Men nu ska jag göra klart här!
Ha det bra så hörs vi!☺️

😍Bästa att komma ut till på morgonen😍💥

Likes

Comments

Hejsan!

Snart bär det av mot gården! då vi återigen ska vara husvakt (tills nästa onsdag) bara att denna gången så går jag i skolan.

Ska förmodligen spela in en video till YT för nu måste jag skärpa mig med både YT och bloggen ;)

Men nu ska jag förbereda mig med packningen och så. Update kommer senare när jag har gjort lite grejer! Ha det bra sålänge så hörs vi! :)

​<3 <3

Likes

Comments

Hejsan!

Igår hände inget speciellt. Samma sak idag. Jag skulle egentligen åkt till Goldie idag men såklart (eftersom att jag är förkyld) så har det blivit sämre, så jag ska försöka att vila bort det idag. Då jag absolut INTE har tid att missa skolan.

Ska snart åka och handla och tanka moppen. Annars ska jag bara ta det lugnt. Kolla YT, kolla serier (morden i Sandhamn) och spela lite kanske.

Imorgon blir det ridlektion! :D Markarbete är det då, supertaggad! Men nu ska jag fixa klart mig. Ha det bra så hörs vi! :)

​Bästa skådespelaren (i morden i Sandhamn) Sandra Andreis! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i min säng och ska skicka iväg ett mejl snart ska jag även gå ut med hundarna. Idag slutade jag vid 1, jag hade svenska på morgonen (ett riktigt långt pass) sedan 40 minuters lunch och sedan en timmes kör. Det är väldigt skönt att sluta skolan så tidigt på fredagar! Jag hade tänkt att åka ut till Goldie en stund i dag och på söndag... Men såklart så vaknar jag dyngförkyld i morse så vi får se om det blir något av på söndag. Annars ska vi vara gårdsvakt på tisdag till nästa onsdag, om jag minns rätt.

Känns som att jag har Tons Of stuff att göra, fast det har vi nog inte. Vi ska kunna 28 begrepp i naturkunskapen, sedan har vi några instuderingsfrågor i historian och så ska vi göra en presentation på filosofin. Sedan ska jag hinna med stallet ca 4 ggr i veckan också. Men jag har planerat upp ganska bra får jag tycka! Det blir ju plugg när jag är i stallet såklart. Men det är rätt så nice!

Nu ska jag byta om och sedan gå ut med hundarna. Ha det bra så hörs vi! :)

...​Begreppen ska även kunna förklaras...

Likes

Comments

Nu har jag nästan nyss ridit.
Passet idag gick awsomee! Jag red dressyr (barbacka) och tränade mycket på övergångar. Hon var avslappnad och kändes väldigt bra. Min lilla superstar! (Mer detaljerad update kommer imorgon kväll) 😉

Imorgon börjar jag skolan vid 10 och vi har klassråd och musiklektioner. Rolig dag! För övrigt älskar jag tisdagar och onsdagar mest!

Nu ska vi snart åka hem. Ha det bra så hörs vi!☺️

😍

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har det varit dålig uppdatering här ett tag. Så mycket att göra men så lite tid! Idag har jag haft idrott, naturkunskap och Ensamble.
Läxa i naturkunskapen då vi ska kunna MÅÅÅÅNGA begrepp.

Just nu bär det av till stallet då jag ska rida lite dressyr på Goldie😍
Ikväll blir det film-mys till Irene Huss👏🏼

Nu ska jag plugga lite påväg till stallet.
Update på passet kommer imorgon. Ha det bra så hörs vi!☺️

Roligt med naturkunskap! Mm mycket att läsa😉

Likes

Comments

​Hejsan!

Just nu sitter jag och har engelska. Snart har vi lunch. Så himla hungrig är jag! Efter det så har vi ca 3 timmar svenska...

Vi har så många långe lektioner. De flesta är 80 minuter eller längre... Ikväll blir det ridning igen och det är dressyr som står på schemat.

Update om ridningen får ni imorgon. H det bra så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från stallet och sitter nu i soffan och myser med Pellerina.

Jag visste inte helt säkert om jag skulle rida dressyr eller hoppa. Sedan kom jag på att sist jag red så blev det dressyr, så det fick bli hoppning. Idag så fokuserade vi mycket på anridningen. Att hon ska ha ett jämt tempo, men även ha power i galoppen utan att det går fortare.
I början av passet var hon väldigt spänd (då det var barn som sprang runt) men jag red på som vanligt och allt eftersom så blev hon lugnare. Jag började me att hoppa fram på ett par sockerbitar, först i trav och sedan galopp. Första gången var hon inte riktigt vaken för att vi skulle hoppa så då blev det ett snubbel efter hindret... Men hon tog sig upp fort som ögat. Hon gick tillslut ett bra tempo med energi i galoppen och jag tror att det blev ett halvt steg en enda gång idag. Oftast blir det ca 4/5. Så jag är super nöjd över Goldie idag.

Imorgon ska vi nog till morfar. Ska även ta det lugnt imorgon. Sedan är det dax för skolan.

Ha det bra så hörs vi! Kramis.☺️

❤️Mys❤️

Likes

Comments

201372165339898943594x1306