Her kommer et lite hårtips til dere!

Jeg er ekstremt glad i variasjon når det kommer til håret mitt. Jeg har alltid likt å farge håret og hatt litt av hvert av farger. Etter forrige runde med bleking fra mørkt til grått, og så farging fra grått til mørkt igjen, sitter jeg igjen med et hår som er ganske så slitt.

En ting som har funket bra for meg i forhold til å minimere skadene er Luxe Oil fra Wella. Mamma kjøpte denne til meg for rundt et år siden, og siden det har jeg vært helt avhengig. Den tilfører fuktighet til tørt hår, og reparerer. Også lukter den sykt godt. Hadde det ikke vært for denne, så hadde jeg sikkert måtte klippe av meg alt håret under forrige frisørbesøk.


​Jeg kjøpte ny flaske herom dagen og flaks for meg (og eventuelt dere), så har de den til nedsatt pris her . Jeg kjøpte både shampoo, balsam og en hårkur som jeg aldri har prøvd før, så er veldig spent på om de kommer til å hjelpe på håret. I'll let you know if it does 😘

Resten av denne lørdagen blir brukt til trening, litt skole og så til slutt vors med klassen! Jeg føler meg så heldig som har kommet i klasse med så fine mennesker, så dette blir nok en bra kveld.

Håper dere får en super lørdag 

Likes

Comments

JAKKE - ZARA // GENSER - H&M // BUKSE - GINA TRICOT // SKO - NIKE


Jeg kom over denne jakken når jeg var i Milano, og falt pladask. Men ettersom den var såpass tung, bestemte jeg meg for å vente til jeg kom hjem til Norge med å kjøpe den. Shopping-prioriteringer og vektgrenser på bagasje, ser dere 😉

Uansett! Nå har jeg endelig fått den med meg hjem. Er den ikke fiin? Jeg er helt forelsket! Den er så god og tykk, og den passer jo så og si til alt. Dette er definitivt favorittjakken i høst.

Ellers har jeg brukt denne dagen på skole, hos tannlegen (null hull!) og hjemme på taco middag hos mamma og pappa! Straks bærer det videre på trening før jeg tar kvelden. Det er så deilig med produktive dager, spesielt etter en lat høstferie med litt vel mye snop..

Håper dere har hatt en super tirsdag

Likes

Comments

Før jeg postet innlegget på tirsdag var jeg veldig redd, men når det først var ute føltes det utrolig deilig. På en rar måte følte jeg meg fri og litt lettere. For meg tror jeg det handler mye om at jeg sliter med å akseptere vonde følelser, og jeg sliter med å akseptere at jeg ikke er sterk hele tiden. Når jeg skriver ting ned, blir det derimot litt lettere og jeg får ting "ut".

Tidligere ganger hvor jeg har hatt kjærlighetssorg, har jeg satt opp den typiske fasaden min og kommet med fraser som "Han er en drittsekk" og " Det er ikke mitt tap". Og for all del, det er meget mulig det er sant og at jeg faktisk fortjener bedre.
Men denne gangen har jeg ikke lyst til å legge følelsene mine i en boks og bare være sint. Når det kommer til et samlivsbrudd tror at alle parter kjenner på følelser som savn, tristhet og ikke minst det at man faktisk har mistet et menneske som hadde en stor betydning i livet sitt. Og det uavhengig av hva man har gjort mot den andre, eller hva den andre har gjort mot deg.

Jeg vil heller ikke at denne bloggen skal være "et rent magasin". Selv om jeg gjerne vil inspirere dere, syns jeg det er viktig å dele dårlige dager og. Ingen har perfekte liv, og det tror jeg er viktig å vise frem i blant. Ikke minst er det viktig å vise at det er lov å være lei seg og sårbar. Jeg vil gjerne vise frem et ekte liv - på godt og på vondt.

Så hva har jeg gjort denne uken? Jeg har roet ned. Dratt hjem til mamma og pappa og gått turer i skogen. Lagt meg ned i sengen og latt alle følelser, tanker og generelt ting som jeg har stengt ute komme tilbake. Det har vært vondt, men også fint. Ikke minst har det vært veldig oppklarende for meg selv, og jeg føler endelig jeg har tatt et steg videre for å komme meg videre og bli ordentlig ferdig med hele greia. Jeg har også skrevet en del, men de innleggene forblir upubliserte til jeg føler meg klar for å dele enda mer.I morgen begynner jeg på skolen igjen, det er kanskje litt fælt å si det, men jeg gleder meg faktisk til høstferien er over. Jeg er så utrolig glad jeg har funnet en studieretning jeg trives med. Ikke bare fordi hverdagen generelt er bedre, men også fordi jeg endelig føler jeg gjør noe som fører meg nærmere målet mitt.

Håper dere har hatt en super søndag, og at dere er like klare for mandag og ny uke som det jeg er ♥

Likes

Comments

Hvor er du? Hva gjør du? Tenker du på meg og?

Jeg tror ikke det. Venninnene mine har sagt det til meg over og over igjen
"Han vil ikke ha deg"
Du sa du ville, så hvem skal jeg tro på?
Jeg har jo alltid trodd på deg.


Du sa det var for vanskelig.
Du er for vanskelig.
Jeg er for vanskelig.


Hvordan er det mulig at jeg elsker deg så høyt, når du har gjort meg så mye vondt?
Hvordan er det mulig at jeg fortsatt tror på det gode i deg,
når du har bevist at du ikke er god,
om og om igjen?
Jeg ser på deg, og du ser meg dypt inn i øynene med smerte i blikket.
"Jeg elsker deg" sier du.
En tåre triller ned over kinnet mitt, og treffer den smilende munnen min.
Tre dager har gått, likevel føles det ut som i går.
Det føles alltid ut som i går med deg.
Du får tiden til å stå stille.

Jeg er livredd. Redd for at dette er et tilbakefall.
Redd for at denne store, sorte klumpen skal komme tilbake og ta over hele meg igjen.Nå har det jo gått så fint.
Jeg var jo ferdig med deg.
Jeg har ledd på ekte, smilt og vært glad.

Men ikke i dag.
I dag er kroppen utmattet og det gjør vondt.
Tårene ligger og presser bak øyelokkene, og
ti tusen kniver stikker meg i hjertet.

Hvor er du? Hva gjør du?
Kommer du noen gang tilbake?

Jeg håper det er bare for i dag at jeg savner deg så mye.
Jeg håper jeg slutter å elske deg i morgen.

Likes

Comments

For litt siden var jeg ute på byen med venninnene mine. Jeg hadde på meg en kjole, høye sko og var pent sminket. Jeg hadde pyntet meg, som jeg alltid gjør når jeg skal ut på byen. Det kom en gutt bort til meg og vi begynner å snakke. Midt i samtalen sier han "Shit, du er jo faktisk smart jo! Det hadde jeg ikke forventet fra en som ser ut som du!". Jeg ble litt satt ut og spurte om han kunne spesifisere hva han mente med det. Da kom det fram at siden han syntes jeg var pen og ser ut som jeg gjør, kunne jeg umulig være smart. Jeg ble litt irritert, så jeg gikk derifra og tenkte ikke noe særlig over det resten av kvelden.

Men siden har jeg tenkt en del på det. Og det er faktisk ikke første gang jeg får høre ting som det. Gjennom årene har jeg blant annet fått høre ting som "Shit, sånn som du ser ut hadde jeg trodd du skulle begynne å grine fordi regnet ødela håret ditt." "Oj, løper ikke du hylende vekk fordi du ser en snegle? For du ser ut som en sånn jente" Og ikke minst den jeg får aller mest av ; " Du er jo faktisk hyggelig jo! Jeg har alltid trodd du er en bitch jeg, for du ser sånn ut."

Jeg blir litt frustrert kjenner jeg. Fordi jeg liker å sminke meg, betyr det at jeg bare er dum og overfladisk? Fordi jeg liker å gå i kjoler og høye sko, betyr det at jeg er pinglete? Fordi jeg ikke går rundt og smiler for meg selv hele tiden, betyr det at jeg er en bitch?

Det aller første inntrykket vi får av mennesker, er basert på utseendet. Da tenker jeg på det inntrykket man får før du begynner å snakke med en person. Det er selvfølgelig helt greit, sånn er vi mennesker. Det jeg ikke forstår meg helt på er den genuine overraskelsen noen mennesker får når de finner ut at disse inntrykkene ikke stemmer. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan være så bastante at de bestemmer seg for en hvordan et menneske er, før de i det hele tatt har gitt dem en sjanse.

Det er jo selvfølgelig hyggelig at folk blir positivt overrasket når de møter meg. Jeg vil heller at det skal være sånn, enn omvendt. Men, jeg vil jo ikke fremstå på den måten som det virker som jeg gjør noen ganger. Jeg ønsker jo ikke å fremstå som en dum, slem drittkjerring. Så betyr det da at jeg må slutte å sminke meg ? Må jeg gå rundt å smile hele tiden? Må jeg duse meg selv ned utseendemessig, for å kunne fremstå som et oppegående og hyggelig menneske?

Det har jeg ikke lyst til. Jeg elsker å sminke meg, jeg elsker lange vipper som kanskje egentlig er "for mye". Jeg liker å føle meg feminin og sterk i høye heler, og jeg liker plagg som gir meg en god følelse. Jeg har ikke lyst til å forandre meg, fordi andre har meninger om meg basert på utseendet mitt. Men jeg skulle gjerne kunne sett ut som jeg ville, uten å bli dømt for det.

Også er det denne bloggen da. Jeg elsker å blogge! Jeg syns det er kjempegøy og jeg er stolt av at folk faktisk gidder å lese det jeg skriver og legge igjen fine kommentarer på ting jeg legger ut. Jeg elsker å dulle med ting som har med bloggen å gjøre, og mest av alt elsker jeg friheten jeg føler på når jeg får uttrykke meg med bilder og tekst. Men når jeg er ute og sier det til nye mennesker, føler jeg at de med en gang de setter meg i en bås. "Dum, overfladisk, blogger ". For det er jo ikke sånn at det er hele meg. Det er ikke bloggen, sminken min, klærne mine eller overfladiske ting som definerer hvem jeg er. Det er personligheten min, handlingene mine, intensjonene mine og hjertet mitt som definerer hvem jeg er.


Jeg skal ikke si jeg aldri har dømt folk selv, for det tror jeg vi alle har gjort. Men jeg har blitt flink til å være åpen og ikke bestemme meg for hvordan mennesker er før jeg snakker med de. I det siste har jeg blitt ekstra oppmerksom på det. Jeg jobber med meg selv for å bli bedre, og om noen oppfører seg på en måte jeg ikke er fan av, så prøver jeg heller å tenke på hva som er årsaken bak. Selv om det er veldig vanskelig noen ganger, tror jeg det er viktig å prøve å forstå at det alltid er en grunn til at mennesker gjør som de gjør, og er som de er. Å klare å akseptere forskjeller og respektere mennesker som er annerledes fra deg selv. Det kan være vanskelig noen ganger, og gudene vet at jeg har slitt skikkelig med det selv til tider.

Tenk på alle de fine menneskene man går glipp av, om man bestemmer seg for hvordan folk er på forhånd!
Vi må bli flinkere til å være åpne, mindre bastante og slutte å plassere folk i disse jævla båsene. Det er så mye mer til alle mennesker enn hva man ser, og det finnes ingen bås som passer 100% perfekt til flere.

Likes

Comments

​Vesken og buksen er fra to butikker i Milano jeg dessverre ikke husker navnet på 😌


Endelig er fredag her, og for meg betyr det faktisk også at det er høstferie. Denne uken har det vært mye. Det har vært kaos hjemme, kaos i hodet og bare kaos overalt. Heldigvis begynner ting å løsne og roe seg ned, og det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Sammen med denne fredagen kommer for meg også høstferien, og det føles utrolig godt. Så i kveld skal jeg nyte nettopp det, ta det helt rolig, slappe av og kose meg med en venninne. Det blir deilig!

I morgen braker det løs med Oktoberfest sammen med jentegjengen, og jeg gleder meg såå masse. Det føles ut som evigheter siden vi var samlet en stor gjeng for å dra ut, så dette blir jo bare helt supert.

Håper dere får en kjempefin fredag

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg kom hjem til Oslo på søndagskvelden, og siden det har det vært skole som gjelder. Det er utrolig hvor mye man føler man går glipp av ved å være borte fra skolen noen dager! Nå begynner jeg endelig å føle at jeg er à jour og det er veldig deilig.

Bortsett fra skole, har jeg de siste dagene brukt mye tid på å se på dokumentarer på Netflix. En av jentene som bor med venninnen min i Milano er nemlig vegetarianer, og den ene kvelden ble vi sittende å snakke litt om kjøtt og kjøttindustrien. Jeg har lekt med tanken om å prøve meg på et vegetariansk kosthold lenge, men det har liksom blitt med tanken. Etter å ha sett litt dokumentaren Cowspiracy ble jeg derimot helt overbevist. Dokumentaren er utrolig skremmende og jeg ble veldig satt ut av all informasjonen. Så fra og med i dag skal jeg å teste ut å være pescetarianer en periode (altså at jeg fortsatt spiser fisk) Jeg starter på den måten for å få en litt myk start/overgang til å eventuelt bli vegetarianer senere. I tillegg til at jeg vil se hvordan kroppen reagerer og generelt hvordan jeg trives med et nytt kosthold, før jeg bestemmer meg for å gjøre dette permanent eller ikke.Jeg er veldig glad i kjøtt, så dette kommer til å bli spennende. Jeg er veldig motivert, så selv om det mest sannsynlig blir litt vanskelig å omstille seg, så tror jeg det kommer til å føles veldig bra. Jeg har hatt min første dag uten kjøtt i dag, og hittil har det gått veldig bra! Jeg tok en tur på helsekosten og kjøpte blant annet vegetarpølser, burgere og "kjøttdeig". Det gjør det jo mye enklere at det finnes så mange gode alternativer til kjøtt. Soya-pølsene jeg spiste i dag var i tillegg veldig gode, så det lover jo bra 😊

Nå får jeg straks besøk av venninnen min en liten tur! Det er litt for lenge siden jeg har vært sosial nå, så dette blir koselig.
​Håper dere får en super kveld

Likes

Comments

JAKKE - ABERCROMBIE & FITCH // TSKJORTE - BRANDY MELVILLE // SKJØRT - ZARA

Jeg har aldri vært spesielt glad i verken rosa eller denne lengden på skjørt, men likevel falt jeg pladask for dette skjørtet. Det er så simpelt, men samtidig gjør det så mye med et antrekk. Og litt ekstra stas var det selvfølgelig når jeg matchet fargene på Duomo di Milano. Haha!

I går fikk vi endelig testet ut utelivet i Milano. Vi hadde middag og pre-drinks hjemme i leiligheten før vi dro ut rundt 23. I Milano fungerer det tydeligvis slik at man drar på barer i 22 tiden, og så klubber i typ 01-02 tiden. Vi dro først på en vinbar hvor vi koste oss med drinker, skravlet og koste oss i flere timer. Når klokken bikket 02 og det var på tide og dra på videre til en klubb, måtte det svakeste leddet (meg) kaste inn håndkleet og dra hjem. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de klarer å holde det gående hele natten? Jeg begynner tydeligvis å merke årene på kroppen.. Haha 😉
Det endte uansett opp med å være en super kveld, og jeg koste meg så masse. I tillegg var det litt ekstra deilig å våkne i dag, og ikke være fyllesyk.

I dag er planen å dra enda en tur inn til sentrum, kjøre turistbuss for å få sett mest mulig av byen, shoppe litt og bare kose oss. Dette er blir jo min siste kveld, så vi tenkte å spise middag ved kanalen i kveld. Det ser jo bare så utrolig koselig ut!

Likes

Comments


Jeg blir bare mer og mer forelsket i Milano for hver dag som går. I dag har vi vært i Duomo di Milano, en helt nydelig katedral. Jeg blir så fascinert av at noen faktisk har tegnet, og ikke minst bygget noe så vakkert og stort. Jeg ble liksom helt satt ut av å gå der og jeg har ikke ord for hvor vakkert og imponerende katedralen er.


Etter besøket i katedralen dro vi videre på shopping og jeg fant mange nye skatter til klesskapet. Jeg syns alltid det er litt ekstra stas å shoppe i utlandet og i butikker vi har hjemme. Det blir liksom litt mer spennende!

I tillegg ble jeg helt i ekstase når jeg fant ut at det har Laudrée her. Jeg elsker makronene derifra, så det satt virkelig prikken over i'en på hele denne dagen.

Nå er det straks middagstid og ettersom det ikke ble noe uteliv på oss i går, tenkte vi å dra ut i dag i stedet. Det blir spennende!

Håper dere har en super fredagskveld

Likes

Comments

SKJORTE - ZARA // BODY - H&M // BUKSE - MONKI // VESKE - ADAX // SOLBRILLER - CÉLINE


Hei dere!

Jeg kom frem til Milano i går og dagen gikk til å bare spasere litt rundt og til å spise middag. Vi spiste middag på en liten restaurant nærme der vi bor, og jeg spiste den beste pizzaen jeg noen gang har spist. Italienerne kan virkelig pizza og vin! Jeg kommer nok til å rulle hjem herifra. Haha!

I dag sov vi lenge, og startet dagen med å dra på IKEA. Jeg er så sjalu på jentene som skal bo her i 5 mnd. Det er så fint her, alle er så hyggelige og ikke minst har de fått en superfin leilighet. Håper på at jeg får flyttet til utlandet en gang i fremtiden selv.

Resten av dagen i dag går til å gå rundt i gatene, middag, vin og muligens en tur for å sjekke ut utelivet her. Livet i Italia er ikke feil altså 😉

Likes

Comments

Instagram @juliermarthinsen