happy monday 

Gjett hvor deilig det var å våkne i dag, og komme på at jeg har vinterferie? Kjempedeilig! Det blir så deilig med en hel uke hvor jeg kan disponere tiden akkurat som jeg vil. I dag er planen å ikke ha noen plan. Det eneste jeg vet er at jeg skal trene og at jeg skal prøve å få ryddet litt i skapene i leiligheten. Kaste og minimalisere. Jeg er nemlig en ekspert på å ta vare på ting jeg ikke trenger, og det fører til at det hoper seg opp med unødvendige ting.

Ellers tror jeg det blir en liten date med mamma senere i kveld. Jeg er fortsatt ikke helt ferdig med oppfriskningen her hjemme. Jeg mangler blant annet ett bilde til veggen i stuen. Det er så vanskelig å finne noe jeg syns er skikkelig fint. Jeg har nemlig sett for meg et bilde i hodet mitt, og da er det selvfølgelig helt umulig å finne et som er like fint. Hehe! Får krysse fingrene for at jeg kommer over et bilde jeg liker godt nok til å kjøpe i dag.

Ønsker dere en fin mandag og en fin uke ♥

Likes

Comments


I dag våknet jeg og min kjære i 09-tiden, og startet dagen med kaffe og Taboo i sengen. Det er så deilig med sånne late morgener hvor man har god tid. Jeg føler hele dagen blir mye bedre når den har en god og myk start. Ikke minst er det perfekt på søndager. Skikkelig oppladning til mandag!

Ellers har jeg vært en liten tur på trening, og straks bærer det videre til en venninne. Vi skal nemlig på The Weeknd konsert i kveld. Jeg håper virkelig at han spiller sanger fra det gamle albumet og, for jeg kan nemlig ikke så mange av de nye. Ikke minst at han spiller "Earned it", for det er min absolutte favorittsang fra han. Hehe! Blir nok veldig bra uansett!

Håper dere har hatt en fin avslutning på uken ♥


Likes

CommentsJeg merker at jeg har litt vanskelig for å være kreativ i klesveien når været er som det er. Antrekket blir jo bare gjemt bort bak boblejakke og et stort skjeft uansett. Komfort vinner lett over det å se stilig ut om dagen. Haha! I sånne perioder er det supert med enkle plagg som likevel gjør litt ut av seg. Jeg digger både fargen, fasongen og spesielt stoffet i denne genseren. Den er liksom litt annerledes enn alt annet jeg har!

Denne lørdagskvelden blir brukt på sofaen med god mat, film og en jeg er glad i. Rolig og fin kveld på meg, altså!

Håper dere har hatt en fin lørdag!


Likes

CommentsFor øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen på hytta i Sverige. Jeg, pappa og lillebroren min bestemte oss litt spontant for å dra hit tidligere i dag. Det er så deilig å ha hytte relativt nærme hjemme, sånn at det bare er å dra! Jeg blir alltid så rolig i sjelen av å være her. Det er så godt med en liten pause fra hverdagen.

Det blir bare en liten tur, for vi skal hjem allerede i morgen. Ellers har jeg vært på litt interiør shopping i dag, og i morgen skal alt settes på plass. Jeg gleder meg til å få litt forandring!

Ha en fortsatt fin kveld, fine dere!

Likes

Comments

Jeg har ønsket meg denne vesken i flere år, og når jeg var i Paris nå klarte jeg ikke dy meg. 
Dette er perfeksjon og jeg er litt forelsket.
Materialistisk lykke.

Likes

Comments


Den siste uken har for min del føltes utrolig stressende. Paris, to flyturer (haater å fly), pakking, hjem til masse klesvask, på overnattingsbesøk osv. Tiden har virkelig flydd avgårde og jeg føler alt har blitt skikkelig halvveis de siste dagene. Jeg er nemlig skikkelig flink på å stresse meg opp, men dårlig på roe meg ned igjen. Dermed blir stresset sittende i kroppen, noe som er veldig slitsomt. I dag tok jeg meg derfor tid til å roe skikkelig ned. Noen ekstra timer med søvn, god frokost og yoga funker som regel for meg. I allefall sistnevnte. Jeg har blitt helt yoga hektet og går jeg en uke uten nå, føles det ut som kroppen går helt i spinn. Heldigvis er ikke yoga det verste å være avhengig av! Som jeg har nevnt tidligere gjør jeg ofte yoga-rutinene til Adriene. Hun er så flink! Den jeg gjorde i dag finner dere her .

Resten av dagen blir brukt på venninnenebesøk, planlegging av resten av uken og litt skole. Det er mye gøy som skjer denne uken, og jeg gleder meg spesielt til The Weeknd konsert på søndag. Det blir så gøy!

Ha en fin dag videre, kjære dere!

Likes

Comments


Jeg elsker at vi har en dag kun til for å feire kjærligheten. Selv om det selvfølgelig er viktig å vise kjærlighet og omsorg hver dag, syns jeg det er veldig fint at vi har en hel dag dedikert til det. Jeg syns heller ikke at denne dagen skal handle om bare kjærlighet i amorøs forstand, men også kjærlighet mellom familie og venner. Det er viktig å vise at man er glade i hverandre!

Jeg har vært så heldig at i dag fikk jeg både roser, kake og selvfølgelig det viktigste av alt ; en person som gir meg masse kjærlighet.

Håper dere også har hatt en fin valentinsdag ♥

Likes

Comments