.. Hello weekend! 


Endelig er fredag her, dere!! Denne uken har vært preget av lite søvn og dermed dager med lite energi, så helg var skikkelig etterlengtet nå. Det blir utrolig deilig å få tatt igjen manglende timer med søvn. Haha!

Bortsett fra å sove ut, blir denne helgen en skikkelig venninne-helg. Det blir sleepover med jentene, innflyttningsfest og dansing på byen. Det blir en veldig morsom helg for min del altså! Nå kommer straks jentene, før vi skal på Døgnvill for å spise middag Jeg er superfan av burgere derifra, så jeg gleder meg skikkelig. God mat, jenteprat og litt vin. Blir ikke bedre enn det?

Håper dere får en fin fredag ♥

Likes

Comments

View tracker


Hei fine dere!
Ukens nøkkelord hittil er trøtt. Jeg har bestemt meg for å gi opp snus-uvanen min og det fører til at jeg ikke får sove. Jeg har hørt at det verste gir seg etter en uke, så jeg gleder meg virkelig til denne uken er over! I dag har jeg vært 4 dager uten, og føler jeg er på god vei til permanent slutt! Beklager for litt dårlige oppdateringer denne uken, men jeg fungerer virkelig ikke uten søvn. Satser på at jeg får sove fort i dag og at døgnrytmen snart er tilbake til normalen :-)

Jeg har ikke gjort stort denne uken, bortsett fra skole og et frisørbesøk i går! Denne gangen ble det en balayage + litt klipping. Jeg ble så utrolig fornøyd, og syns det ble så fint med litt "liv" i håret. Ikke minst syns jeg dette håret er mye finere til favorittfargen min, svart. Det blir liksom ikke like dystert når håret er litt lysere.

Håper dere har en fin onsdag ♥

Likes

Comments

View tracker

CAPS - H&M // JAKKE - DUVA

I dag tok jeg turen hjem til mamma og pappa i Nittedal. Det var som å komme rett inn i vinterland! Her ligger det fortsatt et tykt lag med snø, og det er iskaldt. Jeg kom kledd som bildene over, men når jeg og mamma skulle ut for å gå tur måtte jeg låne parkas, ute-bukse og hansker av lillebror. Bondelandet er alt for kaldt for by-jenter. Hehe!Det var faktisk helt fantastisk å gå tur i skogen igjen. Vi gikk imens solen var på vei ned, og lyset var så nydelig. I tillegg var det så fint å se hundene løpe rundt på den frosne myra og leke med hverandre. Hun ene har vært en del syk i det siste, så det var godt å se henne frisk og rask igjen. Jeg har så mye kjærlighet for disse små pelsdottene altså. Vet ikke hva jeg skulle gjort om de gikk bort..

Resten av kvelden blir brukt på kvalitetstid med mamma. Det blir koselig.

Ha en super søndag, fine dere!

Likes

Comments

... lazy weekends are the best!


Jeg føler av en eller annen grunn at denne uken har vart evig lenge. Det har sikkert noe med både vær og skolestress å gjøre tenker jeg. Men nå er det endelig finere vær, og ikke minst helg! Wii. I går avlyste jeg alt av planer, til fordel for å sitte hjemme alene og bare slappe helt av. Usosial sa du? Haha. Jeg er virkelig avhengig av alene-kvelder. Da får jeg roet ordentlig ned og ladet batteriene. Så i går ble det film og godteri for meg selv. Det var så deilig!

I dag har jeg heller ikke gjort noen ting spennende. Jeg har vært ute og gjort noen ærender, men ellers har jeg faktisk bare vært hjemme. Senere i kveld får jeg besøk av jentegjengen, vi skal skravle, se litt film og slappe av. Muligens får jeg mast meg til noen runder med Alias og. Brettspill er jo bare så gøy!

Jeg må virkelig slå et slag for slike rolige helger altså. Det er evig lenge siden jeg har hatt en helg uten festing, mas og tjas, så nå var det virkelig på tide. Kjenner jeg gleder meg til å ha en produktiv søndag i morgen og til å ikke være fyllesyk. Hehe!


Håper dere får en super lørdag, fine dere!

Likes

Comments

Je t'aime, Paris! 
↑... Gjett hvem som var mest gira på søskenbilde
*Mac-a-ron* 

I was made from angels tears (and almond meal) from unicorn foals.


Hei fine dere!

Jeg kom på at jeg har jo faktisk ikke vist dere noen bilder fra jeg var i Paris i starten av Desember. Jeg har vært der to ganger, og er virkelig helt forelsket i byen. Nydelig arkitektur, interessante mennesker og ikke minst så mye å oppleve. Denne gangen var jeg der med lillebroren min og pappa. Vi bodde på Hotel Belfast, rett ved Champs-Élysées og var blandt annet i Katakombene, Louvre og Versailles. Jeg er så heldig at jeg skal dit med skolen i Februar igjen, og dere kan jo tro jeg gleder meg. Paris er virkelig en by jeg aldri kommer til å gå lei av.

Dagen i dag går til skole og yoga. Vi har en oppgave som skal leveres inn i morgen, så det blir en sen kveld på meg i dag. Heldigvis driver jeg med noe som er gøy, hvis ikke hadde jeg aldri overlevd denne uken. Haha!

Håper dere får en fin torsdag 💗

Likes

Comments

View tracker

So the darkness shall be the light, and the stillness the dancing. - T.S. Eliot


Her i Oslo er været helt grusomt om dagen. Grått og tåkete med snø/regn. Hvor blir det av solen? Jeg gleder meg sånn til vår, sol og masse glade mennesker i gatene!

I går våknet jeg opp i et skikkelig dårlig humør og ville egentlig bare sove bort hele dagen. Jeg bestemte meg likevel for å gi dagen en sjanse, og fikk med meg en kompis på å gå tur. Vi gikk gjennom Frognerparken, og litt rundt på Frogner. Og vet dere hva? Dagen var ikke så ille likevel. Det var noe fint og gå sammen i Frognerparken, helt alene. Det føltes nesten som om alle menneskene hadde forlatt verden, og at det bare var oss to igjen. Det gav meg skikkelig ro i sjelen. Det er noe vakkert med slike dystre dager.

Ellers må jeg fortelle dere om en film jeg så i går. Den heter Beasts of No Nations og handler om en gutt som blir barnesoldat i Vest-Afrika. Filmen var virkelig helt grusom å se på, for den viser virkeligheten til mange barnesoldater i verden. Jeg fikk skikkelig vondt inni meg av å se på den, og jeg syns det er helt grusomt å tenke på at det finnes barn som har en så grusom hverdag. Vond film, men fortsatt bra og virkelig verdt å se. Filmen ligger på Netflix!

I dag derimot er jeg i mye bedre humør, på tross av et fortsatt dårlig vær! I dag skal jeg nemlig besøke Bestemor og Bestefar. Det er lenge siden jeg har sett dem nå, så jeg gleder meg skikkelig. Jeg syns det er så koselig å være sammen med besteforeldrene mine!

Håper dere får en fin dag 💗

Likes

Comments

Kåpe - Cubus // Genser - Samsøe & Samsøe // Bukse - Monki // Veske - Tiger of Sweeden


I dag var en skikkelig blåmandag! Forsov meg, fant ikke nøkkel-kortet til skolen, skikkelig dårlig hårdag + grått og trist vær. Vanligvis ville sånne dager gått skikkelig utover humøret mitt, men i dag har jeg faktisk vært blid som en sol. Kom meg på skolen, fikk jobbet relativt effektivt og avsluttet dagen med trening. En skikkelig kickstart-mandag, til tross for av den startet litt seigt. Deilig!

Denne kåpen fant jeg frem igjen her om dagen. Den har ligget i boden siden i våres, og jeg hadde faktisk glemt at jeg hadde den. Så dere kan tro jeg ble glad når jeg fant den! Den er jo så fin. Jeg elsker slike enkle og klassiske plagg.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og ha litt spa-kveld for meg selv. Ansiktsmaske, grønnsaker og dip, og serie-titting føles ikke feil i dag, kjenner jeg.

Håper dere har hatt en fin start på uken! 💗

Likes

Comments

JAKKE - ZARA // GENSER - BY MALENE BIRGER // BUKSE - CUBUS // SKO - NUDE // BRILLER - CÉLINE 


Fy fader så kaldt det har vært denne uken. Jeg er så frossen av meg og fryser stort sett alltid gjennom hele vinteren. Da er det godt å ha store tykke jakker å pakke seg inn i. Jeg kom over denne jakken da jeg var i Paris for litt siden, og falt pladask. Rosa og fluffy, hello love! Dette er definitivt min favoritt jakke denne sesongen.

Denne fredagen blir brukt på venninne-tid. De fleste av venninnene mine som bor langt unna er fortsatt hjemme, så vi passer på å unytte tiden til det fulle. I dag har vi ikke andre planer enn litt shopping, avslapping og jentekos, og i morgen har vi planer om en liten tur ut. Jeg kjenner at helgen i Hafjell tok på, så vi får se hvordan det går. Det hadde ikke vært helt feil med en hvit uke kjenner jeg. Hadde egentlig planer om en helt alkoholfri januar, men jeg klarer jo ikke gå glipp av ting. Jeg syns det er lite som er kjipere enn å sitte hjemme alene, og se på snap osv. at alle venninne mine koser seg i hjel. Livets kvaler altså.. Hehe!

Håper dere får en fin fredag 💗

Likes

Comments

2016 har vært et vanskelig år for min del. Jeg har opplevd mye vondt, og det har skjedd store endringer i livet mitt. Siste halvdel var spesielt tøff, fordi det var da "boblen" sprakk og jeg endelig begynte å kjenne på følelser, tilgi, ta tak og reise meg opp igjen. Likevel sitter jeg igjen med en følelse av takknemlighet og det at jeg faktisk ikke ville vært foruten dette året. Jeg har vokst så mye! Jeg har alltid hatt troen på at ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe, og at vi lærer mest av vonde opplevelser.

Så derfor vil jeg i samme slengen som jeg ønsker både dere og meg selv ett nytt og bedre år, vil jeg også skrive ned noen av de tingene jeg er mest takknemlig for å ha lært i 2016.


1. Det er bedre å ha få gode venner, enn mange som bare er der på overflaten.

💗 2016 har virkelig vist meg hvem som er mine beste venner. Jeg har fått oppleve på godt og vondt, hvem jeg kan stole på og hvem som ikke er til å stole på. Dette året har virkelig gjort at jeg har fått opp øynene mine for hvor heldig jeg er som har så fantastiske mennesker i livet mitt. Venner som stiller opp uansett hva, kommer med gode råd og støtter meg, uansett hvilken situasjon jeg er i. Jeg er evig takknemlig, og vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten disse menneskene.


2.To skritt frem, et skritt tilbake.

💗 I tunge stunder er det ofte vanskelig å se sin egen fremgang og ikke minst å se lyset i enden av tunnelen. Dette året har virkelig vist meg at det er bedre å bruke litt ekstra tid på endringer som kommer til å sitte, i stedet for å hoppe til letteste løsning.


3. Ærlighet gjør alt bedre

💗 Noen ganger kan det være veldig skummelt å åpne seg og fortelle om problemer eller hendelser. Det er skummelt å vise seg selv som sårbar og i alle fall om man frykter avslag, at følelser ikke blir tatt alvorlig eller å ikke bli trodd. Som regel lønner det seg likevel i det lange løp, og har du gode og støttende mennesker i livet ditt vil du mest sannsynlig føle deg mye bedre etterpå.

Jeg er også veldig heldig som har en familie som stiller opp og viser så mye forståelse. Jeg tror at det er fler enn meg som av og til syntes det er vanskelig å snakke om problemer med foreldre sine. Både fordi man tenker på foreldre som bare "Mamma og Pappa" og tenker at de dermed ikke forstår, eller kanskje fordi man ikke vil bekymre noen som er så glade i deg. Men i de situasjonene hvor jeg faktisk har åpnet meg for dem, har jeg blitt møtt med både forståelse, gode råd og så masse kjærlighet. Det har føltes utrolig fint.


4.Det er viktig å ta hensyn til sine egne behov.

💗 Dette er et punkt jeg har vært dårlig på før. Jeg har alltid slitt med å si nei til mennesker, og til å prioritere valg som er riktig for meg. Dette gjelder spesielt i situasjoner hvor mennesker kan ende opp med å få sårede følelser eller i situasjoner hvor jeg føler jeg kommer til å bli dømt/baksnakket av andre. I 2016 har jeg derimot prøvd å være flinkere til å tenke gjennom hva som er best for meg, uavhengig av hva andre måtte syntes. Det har i noen situasjoner vært veldig tøft, men i absolutt alle situasjonene har det ført til noe positivt. Man må hjelpe seg selv, før man kan klare å hjelpe andre.


5.Det er bedre å føle på smerte, enn å leve i fornektelse.

💗 I løpet av livet mitt har jeg opplevd mange situasjoner hvor et valg tydelig har vært det rette, men veldig skummelt på grunn av de eventuelle konsekvensene. I disse situasjonene har jeg ofte endt opp med å ta det letteste valget. Det har fungert greit i perioder, men når det kommer til stykket så fører det ikke til noen langvarig glede. Det fører ikke til utvikling og fremgang. Det gjør rett og slett bare at man står på stedet hvil.
Jeg har aldri vært glad i følelser, og har alltid følt meg svak og teit når jeg gråter. Dette er noe jeg har jobbet hardt med, spesielt denne høsten. For det er lov å være lei seg. Det er lov å være svak og sliten. Ikke minst så er det fullstendig lov å gråte.Disse livs-leksene er vel kanskje ting som egentlig sier seg litt selv, men som man gjerne glemmer i hverdagen og når det stormer som verst. Flere av de overnevnte har i alle fall for meg vært ting som har føltes veldig vanskelig. Så jeg håper på at disse tingene har satt seg skikkelig. Jeg tar dem med meg videre inn i 2017 og kommende år.


Likes

Comments


Hei fine dere ♥

I går ble det en laang dag på oss. Vi var på afterski, fest på nabohytten, et utested, for så å dra på hyttefest igjen. Vi koste oss så masse! Mitt favoritt øyeblikk var helt klart da vi alle satt på kjøkkenet og spiste lasagne til nattmat. Det er så koselig å være samlet hele gjengen! Jeg tok masse bilder i går, men tror jeg skal spare dere fra de. Haha!

I dag våknet vi opp litt halvveis i formen hele gjengen, men klarte likevel å karre oss ut for å ake. Det er jo bare så gøy! Nå er alle jentene i full gang med å ordne seg til kvelden. I kveld skal vi gå ut av 2016 med masse latter og dansing! Jeg gleder meg så masse. Og jeg er så glad for at jeg får feiret kvelden her oppe. sammen med jentene mine.

Håper dere får en super feiring i kveld!

Likes

Comments