Kategorier
Igår var det den 28 Oktober och där med två månader sedan planet lyfte från Sverige och förde mig mot det nya och spännande livet i USA. Trots att väldigt mycket tid innan avresa gick åt till att grubbla kring hur detta främmande liv skulle vara så har det varit helt totalt annorlunda. Det är svårt att verkligen första hur man kommer känna och tänka när man ligger i sin säng om kvällarna, när man är mitt i arbetsveckan eller gör något helt utanför sin confertzoon. Som många andra au pairer beskriver det så är detta äventyr en rollercoster. Väldigt upp och ner och svårförståeligt hur man under samma dag kan känna sig extremt trött, tom, irriterad, lycklig och ledsen. Men det är så det är.

Förstå mig dock inte fel, än så länge älskar jag detta! Självklart känner man sig inte konstant exited och förväntansfull inför något stort äventyr. Men det är såväl det lilla som det stora som gör det. Hade ett facetime samtal med mammsen i morses och bläddrade igenom mitt instagram flöde o snackade om några ställen i DC och saker jag har gjort i veckan. Insåg då att under dessa två ynka månader har så himla mycket hänt på alla sätt och vis och det är så mycket saker som jag har insett för mig själv är okej och lärt mig så mycket nytt.

Training school, New York, Älskade DC, Fått nya vänner, Bli en del av en super mysig familj, upptäcka båda virginia, west virginia och North Carolina (såväl som maryland ofc), Great Falls, Egna äventyr, festivaler, Baltimore, matställen, bio, museum, konsärer (Halsey & Gavin Degraw), Halloween i USA, Arlington och Wilmington och mer där till.

Snart är Oktober över och lämnar över till November som kommer bjuda på Thanksgiving, Black friday och min födelsedag. Förmodligen lär det också bli en trip till New York redan om två veckor och direkt efter det börjar lucia övningarna! Wow vad pepp jag är på vintertid och mys. Veckorna går bara snabbare och snabbare desto mer man kommer in i rutinerna. Då kan det också vara skönt att ta någon dag då och då för att bara ta det lugnt och andas lite. Idag är det en sådan dag för mig. Slöade länge hemma innan jag åkte in till Bethesda för att ta en lunch själv på Panera Bread och bara chilla i några timmar. Älskar verkligen att äta lunch själv, det är så skönt haha. Det är nog säkrast att ladda upp batterierna lite inför den kommande veckan. Är dock riktigt taggad och ska redan nu planera veckan lite och se över vilka äventyr jag och flickorna kan dra iväg på! Tisdag lär bjuda på en hel del Halloween grejs lite överallt så får se vart vi väljer att åka sedan lär resten fyllas av storytimes, lunch picknicks and parks.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments