View tracker

Boktips: SÄLJ av Fredrik Eklund


Idag tänkte jag skriva boktips som ni kanske kommer gilla, det är en ren inspirerande bok som tipsar många knep för att lyckas med vad som helst särskilt om lutar mer åt försäljning.

Boken heter sälj: Konsten att sälja vad som helst till vem helst av Fredrik Eklund, en svensk framgångsrik mäklare som bodde i Stockholm i sin barndom som delade reklam i Stockholm och flyttade till York efter att ha misslyckad sin först företag, också hoppat av sina ekonomi studier vid Handelshögskolan i Stockholm först året.

Jag har läst boken en gång tidigare i början av denna år och nu läser jag mitt andra gång för att berika höstlovet med kul läsning som gärna höjer motivationen uppe. Boken handlar mest om tips, inspiration, provat framgångs tekniker och många personliga tips som finns i boken. Jag rekommenderar så klart att läsa boken för att den skapar en gnista av motivation för att kämpa vidare till sina mål.

Jag har lärt mig en liten visdom som jag gärna använder i verkligheten av mitt liv. Visdomen säger att lära av allt levande och icke levande : att dra kunskap/visdom av allt och inte döma saker helt utan att lyssna och skilja det goda ifrån det dåliga och ta allt de goda som finns i det och lämna allt som man uppfattar dåligt.

Lycka med läsning, Ha en bra dag!


Bilden tagen några månader sedan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa!

Höstlovet är här och hoppas att ni har det bra. För mig kommer det bli skönt att vara bort från skolan en hel vecka men jag är fortfarande i min studieort och inte ens åkt hem där jag brukar vistas på helger och lov. Det borde jag göra i förrgår på fredagen Det ska jag göra imorgon i alla fall. Det är ju samma. Att vara med familjen är självklart på helger och lov och saknar dem för jag brukar flytta mycket från ort till ort.

Igår jag har köpt en bil som jag tänker övningsköra, det ska bli kul att köra runt med en kompis som handledare. Det var på grund av bilköpet att jag är kvar på studieorten. jag skulle redan varit hemma om jag inte hade något att göra med bilen eftersom jag har ju inte tagit körkort så betyder det att jag inte får köra därför ska min kompis och jag åka imorgon istället för igår. Jag har många funderingar om livet och körkort har varit en av de senaste mål jag önskade nå haha kanske är jag nu på rätt väg till målet.

Ha det bra och trevlig ikväll!


Likes

Comments

View tracker

Hej igen!

Hoppas att ni mår toppen, det gör jag i alla fall. Jag vet att störste anledning som man skriver/driver blogg är att skriva om sig själv och vad man brinner för därför tänker jag ge lite inblick om min skrivande. Som man kan märka är jag ingen svenska norm som kan skriva riktigt bra eller tala flytande, alltså 100% men med hjälp av min passion av skrivande håller jag nu vägen till en bättre skrivare. Jag har skrivit en hel del dagbok för ett tag och bloggat som sagt en blogg tidigare. Detta gav mig ett bra resultat och det är därför jag inte tänker sluta min skrivande just nu. Det ger mig avkoppling, gör mig mer kreativ, hjälper att nå mina drömmar och ännu mer att det ger mig möjligheten att hjälpa andra som kanske inte var möjligt att hjälpa om jag inte hade en plats där jag kunde dela med mig mina texter och tips.

Min tidigare blogg har gav mig lite färdighet att skriva bättre och det är därför jag är otroligt tacksam av detta och för att inte sluta denna goda vanan nämligen skrivande bestämde jag börja denna blogg och fortsätta resan.

Jag hoppas nu att mina gamla läsare och nya spännande läsare stormar snart i bloggen :)

Som sagt tycker jag mycket om att inspirera mig själv och andra genom bloggen. Visst finns det ett orsak bakom detta, just att jag vill inspirera andra. ja jag har haft en del motgångar vilket gjorde mig mer ödmjuk och vilket var också väldigt lärorikt och gav mig chansen att lära av mina misstag. Jag skulle inte varit mer optimism som jag är idag om jag inte haft misslyckande i min väg till framgång. Visst undrar ni kanske många saker om mig och det är därför det blir spännande att skriva om mig själv v i andra inlägg och dela med er riktigt bra tips.

Ha en bra ikväll!

Likes

Comments

Hej!

Ja, det är min andra gången jag bloggar, skönt att jag inte är nybörjare i blogg världen. En kille som är fantastisk är här som siktar högt ändå är väldigt ödmjuk och har lätt att umgås.

Ni ska lära känna en färgstarkt människa som värdesätter sina medmänniskor högt. Jag har bloggat i en annan blogg i sju månader, inte på NOUW och var aktiv bloggare men ändå inte varit så framgångsrikt så byter jag min bransch och innehållet. Förhoppningsvis kommer jag lyckas i min nya blogg.

Det kommer jag skriva spännande inlägg och tips om allt möjligt i bloggen och det är alltid uppskattat om ni följer min resa. Jag studerar nu själv hur Nouw fungerar för att skriva bättre inlägg så vi nöjer oss lite oprofessionella inlägg.

Jag blir glad om nån kommenterar. haha

Godnatt!

Likes

Comments