Godmorgon lördag!

Hoppas ni har en härlig helg framför er! Själv är jag lite nervös då det är min jobbhelg denna helg och det känns som att jag inte har jobbat på evigheter. Som om inte det vore nog så är det typ kaos på jobbet just nu, otroligt mycket folk men framförallt sjukt mycket post nu efter black friday. Så ja, vi får väl se hur det går idag, som tur är har jag mycket kompetenta medarbetare som hjälper mig när mitt huvud blir lite snurrigt. Det är bara att koppla på mitt allra stresståligasts och mest serviceminded jag så går det galant.

Men om ni är och handlar på Maxi i Kungsbacka idag så please be gentle and have patience... Nej men skämt åsido, det ska bli kul att jobba idag, älskar när det är en liten utmaning och det är ju ändå julhandeln som börjar lite smått och det är ju mysigt.

Ska ni göra något juligt idag? Om inte tycker jag att ni ska in och strosa i Göteborg eller närmsta storstad, köpa en tomtelatte och titta på all fin pyntning och julbelysning, så mysigt.
Detta möttes jag av en morgon för några dagar sedan:

Göteborgs sjungande julgran har några uppträdanden idag om man är sugen på att se det, eller gå på julmarknad i Haga som jag berättat om tidigare.

Jag kan tänka mig att det är en del pyssel inför imorgon annars, alla stjärnor och ljusstakar som ska upp inför första advent. Kanske lite bak inför adventsfika imorgon? Det vet jag att jag skulle gjort, det är ju perfekt väder för det idag. Oavsett vad ni ska hitta på så önskar jag er en härlig lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments