Det finns så mycket jag vill visa och dela med mig av men så lite tid att skriva och fixa just nu. Jag ligger en bit efter min planering, jag har inte skickat julkorten ännu, inte slagit in några julklappar, inte fått upp allt pynt etc. Men jag försöker att inte tänka på det för då får jag bara hjärtklappning. Jag är lite av ett proffs att ta på mig lite för mycket och har lite svårt att tacka nej, speciellt när jag vet att det är kaos på jobbet med extremt många sjuka.

Igår kunde jag iallafall bocka av ytterligare en sak på baklistan, en sak som de senaste åren kommit att bli en given del för mig i december, nämligen saffransbiscotti! Jag tänkte att jag skulle hunnit skriva ett inlägg med receptet till idag men eftersom jag hoppade in extra på jobbet igår så har det inte hunnits med ännu, men förhoppningsvis till ikväll. För det är verkligen något ni måste testa, det är sååå gott! Och ett fint, juligt pynt att ha i en glasburk.

Det här med datumljus asså, vi kämpar på med vårt men ligger redan några dagar efter. Men det är fint där det står iallafall.

På fredag kommer det några tjejer hem på julmys så nu måste jag sätta fart med baket denna veckan. So much to do, so little time. Jag vet, jag vet, det är gemenskapen som räknas, jag har sagt det själv tidigare, men jag älskar ju allt med denna högtid och vill hinna med så mycket som möjligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments