Nu är det officiellt vem, eller i detta fall vilka, som blir julvärdar hos SVT i år och många på spelsajterna hade iallafall 50 % rätt, det är nämligen Lotta Lundgren och Erik Haag.

Jag känner mig lite..... besviken, men inte förvånad. De har ju tydligt visat att de är kunniga inom julfirande med sitt medverkande i julkalendern för 2 år sedan, deras show ”Alla kan äta julbord” och nu podden med samma namn. Besviken känner jag mig mest för att dessa två inte är några favoritpersoner hos mig. Jag har lite svårt för dem båda två och sen är jag väldigt mycket emot otrohet att jag kan inte riktigt se på dem. Nu vet jag att man inte ska tro på allt som står i media och jag har bara fått en sida när jag läst Martina Haags bok (som väl inte är true story från hennes liv men det känns ju otroligt äkta så något har hon nog hämtat därifrån), men jag har ändå något inombords som gör att jag inte riktigt jublar.

Men men, man kan inte alltid göra alla nöjda och som tur är tittar vi bara på Kalle på jul så jag behöver inte se så mycket. Vad tycker ni? Är ni nöjda med SVTs val?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments