Har ni skickat iväg era julkort ännu? Jag har precis skrivit klart våra och tänkte skicka iväg dem idag så håller jag tummarna för att de ska komma fram i tid. Postnord är ju inte direkt kända för att, hur ska man säga det, sköta det här med posten helt fläckfritt och nu när det är högtryck efter black friday och all julklappsshopping på nätet så är det inte helt omöjligt att något litet julkort försvinner på vägen.

Har ni sett årets julfrimärken förresten? Om inte får ni se dem här:

De med änglar på är julfrimärken och blommorna är det nya motivet på vanliga frimärken, julfrimärkena är ju lite billigare men tar lite längre tid, fredagen den 15 december är sista dagen att skicka med julporto. Jag kunde dock inte hålla mig från att köpa de med vanligt porto också, de var så vackra med julroser och hyacinter. Om julkorten skickas med vanligt porto kan de skickas så sent som 21 december för att de ska hinna fram på fredagen den 22 (känns som lite väl optimistiskt men informationen kommer ifrån posten så vi får väl lita på det).

Har man släkt och vänner i utlandet som man vill skicka en hälsning till är det lite mera bråttom, imorgon den 7 december är senaste dagen om man ska skicka till Europa och övriga världen, 13 december är det som gäller om det är till EU, Island, Norge och Schweiz.

Nu är det bara att traska iväg till brevlådan och posta dem, det är väl kanske lite gammaldags men det känns lite mysigt att skicka en julhälsning på detta vis.

Redo att skickas. Fina motiv av Jan Bergerlind, köpte dem av honom på Tjolöholms julmarknad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments