Idag är det som, förhoppningsvis, alla vet 1 december, vilket innebär att startskottet har gått. Premiären på årets julkalender har gått, någon mer än jag som såg? Vad tycker ni? Det verkar som att det kan bli ett spännande äventyr men jag är fortfarande lite orolig för julkänslan, men fingers crossed så hoppas jag att de får till det.

Vi har ju även fått öppna första luckan i våra kalendrar idag, är ni nöjda? Jag är mycket nöjd med min från bareMinerals, Dumle har jag inte hunnit öppna ännu då tidsoptimisten oturligt nog styrde imorse (som vanligt i och för sig), vilket gjorde att jag höll på att bli sen till tåget till skolan. Men då har jag ju något att se fram emot senare.

På tal om adventskalendrar så är det ju inte bara dem som vi har fått eller köpt och har hemma som startar idag, det finns ju också många företag som har adventskalendrar med luckor där det varje dag gömmer sig ett eller flera erbjudanden. Jag tänkte att jag skulle lista ett fåtal av dem här, mina favoriter, ifall det är så att det är någon som inte var tillräckligt snabb under black friday, inte hittade det dem sökte eller rent av inte orkade ta tag i julklappsshoppingen då för det var lite för tidigt...

Det företag som har den allra bästa kalender enligt mig är Åhléns (klick). Men här gäller det att vara snabb som attan mina vänner, iallafall om man vill klicka hem på nätet, då det verkar vara fler än jag som har koll på och gillar denna kalender.

Nästa som jag brukar kolla in är CDON, här är det flera olika erbjudanden per dag inom olika områden.

Vill man ha smink eller hudvårdsrelaterade produkter tycker jag definitivt att man ska gå in på Eleven.se, massa bra grejer, idag är det 20 % rabatt på allt från Clarins, inget märke jag har provat själv men jag har hört att det ska vara väldigt bra.

Om ni inte fick nog av Bagaren och kockens erbjudanden under Black week så har de nu även en julkalender varje dag fram till jul.

Ännu fler bra är:

- Clas Ohlson
- Hemtex
- Polarn o Pyret
- Nelly.com

- Nordicfeel.se
- Discshop

Om det är någon ni gillar men som jag missat så snälla säg till, älskar tips och att göra fynd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments