Header

Hejsan! Precis slagit mig ner i soffan hemma hos mamma efter en lång shoppingdag med Alva. Alltså köpte så mycket saker som jag velat ha så länge så är supernöjd! Nu har Alva precis fixat grönsaker och dipp så vi ska slå på en film och mysa lite. Ha en fortsatt fin lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej igen! Äntligen helg efter en effektiv dag med gruppen. Nu känns det som att vi har kommit en bra bit så på måndag är det bara att finslipa allt. Nu ska jag ta helg iallafall och bara njuta med familj och vänner, hoppas ni får en fortsatt fin fredag!

Likes

Comments

Precis slängt i mig lite frukost och nu har bilen börjat rulla mot Eskilstuna. Idag ska vi jobba med vårat seminarie som vi ska ha nästa vecka så vi får se om jag uppdaterar nått!

Likes

Comments

Godmorgon! Har precis sminkat klart mig, ska dra en borste genom mitt ruffs och sedan platta till det lite. Idag måste jag skynda mig lite för jag måste hinna tanka innan jag drar till skolan, tänkte även passa på att köpa frukost på McDonalds!

Likes

Comments

​Nu har jag kommit hem till mig efter en hel plugg och tvättdag hemma hos mamma. Känns som att jag hann med massor den här dagen vilket är riktigt skönt. Nu sitter jag i soffan och har precis slagit på tunnelbanan på tvn och kokat lite te, ska nog slå på en film snart och sen blir det sängen. Ha en fin kväll! 

Likes

Comments

Första inlägget på den här bloggen så nu får vi se hur länge det håller innan jag tar bort den här också haha. Ska iallafall ge det ett försök eftersom jag tycker att det är skönt att skriva av mig lite då och då. Jag är absolut inte ute efter att få många läsare utan de här är en blogg jag kommer ha för min skull endast. Nu ska jag åka hem och koka lite te, blir tidig sänggång eftersom jag har grupparbete i skolan imorgon!

Likes

Comments