Header

Heeej!!

Ville bara vara schysst mot er och uppdatera, berätta att jag inte alls trodde de skulle bli som jag trodde med bloggningen. Som ni märker är min uppdatering som sämst just nu pga min inspiration bara försvann. Grejen är att det finns mycket viktigare saker på gång för mig just nu så det går före vilket gör att bloggen bara står här. Funderat fram och tillbaka om jag ska ta en paus tills studenten är över, allt plugg och se om jag får tid över DÅ. Annars blir det nog väldigt dålig uppdatering just nu! Men eftersom det nästan aldrig är mer än bara en som tycker till i denna bloggen så blir det svårt o avgöra vad jag ska göra. Får ingen respons och det uppskattar vi som bloggare väldigt mycket.


 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyår: Var hos killens kompis på nyår. Han bor i en liten etta och vi var kanske runt 20 pers max. Trångt? JA! Men det var nyår så självklart ska alla få plats o vara med o fira. Tyvärr så blev de lite bråk så jag missade tolvslaget men vi smällde lite sen efter hemma hos älsklingen så det var okej ändå. Haha, vissa minnen från nyår vill jag inte skriva utan bara minnas. Men en sak är säker, en stackars vän var väldigt full och det uppstod en jobbig sak för honom vilket var bara så mindfuck. Höll ju mitt löfte att inte dricka innan nyår, trodde jag aldrig men känns för jävla bra och stolt över att jag klarade det. Roligare att ha utmaningar och mål tycker jag för man blir så pepp och stolt efteråt. Man behöver känna det ibland! 😊  

Jullovet:
Har i princip bara suttit hemma hela lovet hos älsklingen och bara myst. Kan ju säga att jag kört bil mer än halva lovet också haha. Har umgåtts väldigt mycket med hans vänner med, riktigt bra personer. Kul att lära känna nytt folk som man kan vara sig själv med. Det är ju ett bra slut på 2013.

De senaste dagarna:
Jag har nästan bott här under hela jullovet, bara varit hos honom och inte hemma. Väldigt mysigt men sen behöver man hem ibland och hämta kläder, hälsa på Morsan och Fredrik och ta en riktigt go dusch. Men i alla fall, häromdagen var jag och Robin på middag hos Mami. Fick även en god efterrätt!

Anledningen till så liiiite bloggning (vilket jag inte förväntat mig) är att jag inte haft med datorn hit. Hämtade den först igår och då hade internet något tuppjuck. Så nu har jag fått igång det, imorgon bär det av till Kungälv på äventyr så blir nog lite mer bloggning då så håll utkik efter det. Ikväll blir det bara att ta det lugnt med älsklingen, köpt min lövbiff jag snackat om hela dagen. Åkt runt i flera affärer för att hitta den så tillslut så hitta vi den. Sätter oss ner nu med chipspåsen&dippen och bara myser till en film. Tack och hej för ikväll!

Jullovets motto - Lukta gott!


Likes

Comments

Tjejen med sömnsvårigheter is back.. japp, jag har svårt att somna om så jag gick direkt till sminkhörnan för en lätt sminkning för sedan blire mer ska ni veta. Ska bli så himla kul för det var längesen jag kunde sminka mig mycket, åhhh så roligt!! PLUS att det är nyår vilket betyder GLITTTTEEEEER 😃 Snart bär det av mot Stenungsund och plocka upp folk påvägen sedan till Tjörn, tjejerna fixar sig hos Claudia så drar vi sedan till förkröket WOHOOOO HA EN SUPER NYÅR OCH GOTT NYTT ÅR ifall detta är sista blogginlägget 2013!! OMG 😳

Likes

Comments

Snacka om konstig uppdatering. Igår vakna jag klockan 15.30 så blev sent för bloggen. Jag som alltid bloggar i alla fall två-fem inlägg per dag.

Efter dessa dagar på lovet, bara suttit inne med vänner och tagit de lugnt så ska jag äntligen ut i luften lite. Jag, Robin och Emil ska ta oss en sväng till torget och kolla runt. Ta en fika och sen förmodligen tillbaka o hämta mina saker sen bär det av hem. Inte varit hemma på nästan hela lovet, känns annorlunda. Så ikväll blir det enbart juliatid och imorgon drar jag o tjejerna o fixar oss hos Claudia. Nu taggar vi nyåååååår!!!

Likes

Comments

Omg, kolla, 2 dagar kvar. Det är helt sjukt, kan ju säga att jag har mer krut nu inför nyår jämfört med julafton. Då kom den bara och så var den tydligen över. Men om två dagar är det nyår och man känner att man börjar hitta klänningen, fixa naglarna, hitta festen, fixa nyårsdrinkar, har nyårskyssen klar haha, raketer osv. Det närmar sig!

Likes

Comments

Japp då har jag min nyårsklänning färdig. Bytte julklappar med Robin och fick denna snyggingen. Hur snygg är den inte?!??!?!?! Gahhhh, glitter, mums, så nöjd!

Likes

Comments


Ojoj hårda ord här!

Har inte fått tid till det, lagt tid på så mycket annat just nu som kommer före, har alltid sagt till mig själv att nära och kära som mår dåligt kommer i första hand. Sen kommer bloggen! Jag ska försöka bättra mig men lovar inget. Har även förlorat mycket läsare pga att jag själv tagit bort min gamla facebook där mycket av alla läsare var. Men detta var mitt egna val. Så nu när man inte ser att lika mycket läsare upptäcker inläggen och läser så får man ingen stor motivation att blogga. Men bloggningen är till för att jag ska kunna skriva av mig och för att jag tycker det är kul. Men har inget för tillfället att skriva av mig och tycker bloggningen blivit mindre rolig. Tyvärr. Men ja, uppdateringen kommer förhoppningsvis bli bättre. 😊

Likes

Comments


Better Blogging Nouw