Better Blogging Nouw
Presentation picture
jullepuff
Julia, 19 år
Välkomna till min blogg! Jag går tredje året på Nösnäsgymnasiet på programmet Samhällsvetenskap med inriktning Media. När jag inte går i skolan är jag ute på äventyr med mina kära vänner, fotograferar, umgås med familjen eller ibland dansar. Händer även en massa andra bus emellan det, men det kommer ni få läsa om i bloggen istället. Hör av er till "jullepuff@hotmail.com" för frågor.

LÄNK: http://www.nattstad.se/jullepuff/bloppis-tjejer-killar-10064439

 

Tips tips tips tips!

Börja blogga här på Nattstad hur lätt som helst!! 
1. Det är mycket lättare att ta sig på upp listan än på andra många bloggsidor.
2. Ni får betalt för varje sidvisning (antar att det är så på andra bloggsidor med), när du har 500:- så får du ut dem. 
3. Videobloggar du på VideoFyMe så får du betalt på varje videovisning.

Tips
"Sälj in" din blogg till dina kontakter! Det kan vara vänner, syskon föräldrar, vänners vänner, alla som har ett företag eller känner nån som har ett företag som vill marknadsföra sig själva eller sin produkt. Även privatpersoner kan bli dina kunder - t ex andra bloggare kan vara intresserade av att få trafik på sin blogg. Sociala medier - gå ut med information på t ex Facebook, Twitter osv att man nu kan köpa annons i din blogg.


Tryck bara häääääär för att registrera dig på Nattstad!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

svikare..

När hoppet sviker så är du själv den enda vägen ut...

 

Don't give up, baby!

Till er läsare, som en gång mått dåligt! <3

Hur svår eller hur än din situation är som du är i så... ge aldrig upp!! Är sådana småsaker verkligen värt att ge upp för, eller är sådana idioter verkligen värda att vinna över dig, slutar du verkligen tro på kärlek när du blivit sårad istället för att ge dem som vill ha dig en chans, är det verkligen ett brustet hjärta när din vän sviker dig eller är hon/han verkligen inte värd att kämpa för? Lita på dig själv, låt dina hjärna tänka efter, move on & låt inte det förflutna dra dig till botten, följ och låt ditt hjärtat leda vägen, du är the one and only you, ingen kommer någonsin bli som du så kör ditt egna race, tro på dig själv, älska dig själv.. för när du ser dig i spegeln är det enda du ser är du!

Kom ihåg, "Du har inte förlorat förrän du har gett upp!"


 

ändrade planer...

yeeees! vi slutade runt 13.20 istället för 16.10.. inställda lektioner, min dag blev just så himla mycket bättre. Ska till Göteborg med Vera om några minuter på ärenden, sen hem och plugga heheh och sen ... BB såklart!! 

 

Let's do this one more time!

Blev som det var sagt, stannade hemma igår... först bara kändes det inte värt och sen mådde jag inte bra. Under kvällen så mådde jag bättre o stack ut på altanen och dansade lite haha. BB och skype med goingarna som vanligt på kvällen, alltid lika trevligt när man haft en dålig dag så blir man på gott humör sen.

Idag väntas en hel JÄVLA seg dag, på onsdagar är jag aldrig på humör för går lång dag.. går från 08.35-16.10! Segt elr!? JAAAA... Men upp med det glada humöret och le åt världen istället, tänk på allt bra... alla kunskaper du får gratis såååå shit the same om det är lång dag, älskade vänner finns ju alltid där så! Någon mer som går lång dag idag?


Up up, and away! Tur att man har bilder till alla inlägg så det inte blir allt för tråkiga inlägg. Hihih,  puss sötisar..


 

Så som ni röstat!

La ju ut 8 olika headers och detta blev den med mest "gillningar"! Så från och med nu kommer min blogg inte vara så svart och dyster utan lite sommarbilder också :D elr ah en i alla fall...

 

 

Gårdagens, look of the day!

Ljuset blev jättekonstig på bilden... vet inte vad som hände, beklagar!
Godmorgon! Idag så börjar jag halv 3 och har ungefär en 20minuters lektion, idrott... så känns inte så värt för jag har redan gjort testet en gång innan och lär inte göra rekord pga min allergi. Så antagligen stannar jag hemma idag och pluggar upp det jag behöver istället.

Annars kan man ju säga att livet rullar på, pollen suger fortfarande för jag måste försöka hålla mig inne med stängda fönster.. När det blir varmt på kvällen i ens rum så är det ju inte så kul! Men annars, helt ok.


Puss o Kram, underbara läsare!

 

OMG SÅ SNYGGA SKOR!!

Här hittar du de snyggaste klackarna du kan tänka dig.. Daaaamn säger jag bara.. Hade velat ha nästan alla paren nedanför, häääääär hittar du fler!! :D

 

Vilken header ska jag ha?

Välj vilken header ni tycker att jag borde ha, jag vet redan vilken jag gillar mest men vill höra era åsikter eftersom det är ni som ska se den varje dag ;) hehehe yeah I said it! Betyder verkligen jättemycket att bara klicka vilken ni tycker är snyggast i RUTAN UNDER BILDERNA (omröstningen). Lovar, varenda röst räknas.. puss på er, ni är bäst!

1.

2.

3.

4.

5.
6.7.8.

 

 

Copycat!!!!!

Kollade runt lite på facebook som vanligt och såg detta. Trodde någon hade "fakeat" mig men så kollade jag lite snett med huvudet och såg att det inte alls var jag. Fett läskigt när man bara kollar snabbt och ser en tvilling typ... Har detta hänt er kära läsare?