Header

Nyår: Var hos killens kompis på nyår. Han bor i en liten etta och vi var kanske runt 20 pers max. Trångt? JA! Men det var nyår så självklart ska alla få plats o vara med o fira. Tyvärr så blev de lite bråk så jag missade tolvslaget men vi smällde lite sen efter hemma hos älsklingen så det var okej ändå. Haha, vissa minnen från nyår vill jag inte skriva utan bara minnas. Men en sak är säker, en stackars vän var väldigt full och det uppstod en jobbig sak för honom vilket var bara så mindfuck. Höll ju mitt löfte att inte dricka innan nyår, trodde jag aldrig men känns för jävla bra och stolt över att jag klarade det. Roligare att ha utmaningar och mål tycker jag för man blir så pepp och stolt efteråt. Man behöver känna det ibland! 😊  

Jullovet:
Har i princip bara suttit hemma hela lovet hos älsklingen och bara myst. Kan ju säga att jag kört bil mer än halva lovet också haha. Har umgåtts väldigt mycket med hans vänner med, riktigt bra personer. Kul att lära känna nytt folk som man kan vara sig själv med. Det är ju ett bra slut på 2013.

De senaste dagarna:
Jag har nästan bott här under hela jullovet, bara varit hos honom och inte hemma. Väldigt mysigt men sen behöver man hem ibland och hämta kläder, hälsa på Morsan och Fredrik och ta en riktigt go dusch. Men i alla fall, häromdagen var jag och Robin på middag hos Mami. Fick även en god efterrätt!

Anledningen till så liiiite bloggning (vilket jag inte förväntat mig) är att jag inte haft med datorn hit. Hämtade den först igår och då hade internet något tuppjuck. Så nu har jag fått igång det, imorgon bär det av till Kungälv på äventyr så blir nog lite mer bloggning då så håll utkik efter det. Ikväll blir det bara att ta det lugnt med älsklingen, köpt min lövbiff jag snackat om hela dagen. Åkt runt i flera affärer för att hitta den så tillslut så hitta vi den. Sätter oss ner nu med chipspåsen&dippen och bara myser till en film. Tack och hej för ikväll!

Jullovets motto - Lukta gott!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments