Header

Suttit och funderat på det där med julen, sa innan att jag hatade julen för man får så mycket jobbiga minnen som man inte pallar och tycker den är rent allmänt för man reagerar inte på julafton som man gjorde när man var liten. Men sitter nu och slår in julklappar jag köpte idag och får värsta julkänslan.. Måste la säga att jag hade liiite fel med att hata julen, den är helt okej faktiskt!

Har det jättemysigt med tända ljus och musik. Tänkte lägga ut en bild på hur stökigt det blivit i mitt rum nu haha men efter jag tog bild så kom jag på att mina syskon läser bloggen så tyvärr får ni inte se julklapparna! Blame them haha ;*

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyår är den bästa dagen som finns tycker jag! Man får klä upp sig hur glittrigt man än vill utan att en massa kollar konstigt, ääälskar glitter mest av allt typ. Ska man vinna mitt hjärta ska man sattsa på glitter ;) Bästa höjdpunkten när klockan slår 12 och alla skrattar&firar det nya året. Det som får mig att inse att det blir ett nytt år är alla fyrverkerierna faktiskt. Vet ej varför men får den känslan varje gång jag ser fyrverkerierna.

Här är bara några av de nyårsklänningarna jag tänkte tipsa och vill ni ha fler så är det bara att kommentera. Ärligt så tycker jag priset borde vara tvärtom till klänningarna för jag tycker att den snyggaste är den billigaste och den dyraste är den fulaste.. Jag hade heeelt klart köpt den första om jag hade haft de pengarna!

Likes

Comments

Kollat runt en massa på nelly, h&m och gina tricots hemsida efter snygga kläder. Men alla mina pengar kommer gå till julklappar så kommer inte ha råd. Då fick jag värsta smarta idéen att jag kan ju göra kläderna själv om jag nu lyckas. Så ska försöka göra ett sådant linne på bilden för dem är så grymt snygga... äääälskar volanger! 

På lördag blir det antagligen att åka till Nol och baka pepparkakor med mina småkusiner. 2, 3, 4, 4, 5 år.. Det kommer bli kaos med bakverk och mjöl överallt!! Sen blir det nog bio också, den sista Twilight filmen tror jag! Kommer bli asnajjs laugh

Likes

Comments

Kom nyss hem, varit i skolan och sen drog jag och Jennifer till hennes syster och passa småbarn.. Gud vad söta de blivit, 2 år bara! Var en ganska lugn dag i skolan i alla fall. Fick lärt mig och gjort mycket idag så känns riktigt bra! Ska strax äta middag, lax och potatis. Dags att bli smart ;) Sen blir det träning om inte plugget drar över all tid.. Prov imorgon, längtar inte direkt om man säger så!

Likes

Comments

Hejhej!

Sååå, nu har jag lagat middag och tänkte snabbt uppdatera bara. Seg skoldag, kalla korridorer, trött osv.. Ingen bra dag alltså. Men ska ta och käka, sätta mig framför plugget och fixa provet på torsdag. Sen senare så blir det träning!

Ber om ursäkt för de som "tog illa upp" av min bild förut. Känns bara som folk borde inse fakta, visar man lite mage.. Kom igen, då är det inte hela världen! Vem har inte stått på en strand i bikini liksom? Snacka om NAKET!! Nä, ni som tycker det var dåligt, förlåt men det är faktiskt mitt liv och mina val. Ni själva har också val, väljer ni att inte göra som mig.. Jag kommer ändå inte bry mig? Tyvärr är det så det är! Just live and learn hur vi lever idag..

 

Likes

Comments

Kan den här skolan bara sluta vara så fruktansvärt kall! Man får "gåshud" och sitter o skakar även om man har tjockkläder på sig. Åhhh går inte o jobba i den här kylan, så jävla dåligt.. Shit vad jag klagar hela tiden känner jag men inte så konstigt när massa går åt helvete. Tre jävla prov denna veckan, inlämning och läxor.. usch och fy!

Sitter på min sista lektion just nu och ska sitta här en timma till. Helt tomt för typ alla är i bibloteket också så kan inte alla komma tillbaka o sprida massa kroppsvärme hahahahah... Nä kanske inte, tråkar som fan i alla fall och ska fan träna ikväll. Ska bli fit nu, jävlar asså vad jag vill när jag kollar på vågen men det blir aldrig av. Vill inte tillräckligt! 

Här är en bild iaf på mig i somras, som ni ser sträcker jag ju på mig så jag ser inte ut så när jag står rakt upp och ner liksom.

Så målet är att bli så igen!!

Likes

Comments

Alla är komedi/drama, åhh bara älskar dessa filmer!!
Rekomenderar de STORT laugh


Likes

Comments

Försök inte vara någon du inte är för det slutar oftast nere på botten!

Likes

Comments

Hatar mest av allt personer som tror de är så jävla coola och har värsta självförtroendet, sen när de inser att de bara lever i en bubbla och kommer ut i verkligheten så har de ingen aning om vart de ska ta vägen. Kom loss förfan, vi alla lever inte i era bubblor. Usch på er!!

Annars så vaknade jag för några minuter sen och insåg att jag är ledig idag. Inga lektioner så jävla skönt! Läst lite irriterande bloggar och där upptäckte jag varför jag knappt läser några bloggar. Blir så förbannad på vissa! Funderar stort på att plugga så jag slipper ta tag i det nu i veckan. Fast hade ändå velat göra något mer... Någon som har förslag, ensam hemma.. Dunka musik?

Likes

Comments

Letade som en galning i alla glitter & glamour butiker men hittade ingen med tillräckligt mycket kläder. Sen hitta jag denna på bilden, den är väldigt fin i ryggen men ska göra om framsidan för den var inte riktigt som jag ville.. Men det är ju inga problem när morsan är skräddare ;) Ni får tänka er bort byxorna och bh-bandet på bilden bara! Sen en mer vältränad Julia hehe..

Likes

Comments