Header

Det bästa med när någon kallar en för något, så gör man mer och mer så att den kallar en samma sak om och om igen för att sticka ut mer och mer..

Utgång ikväll, får se om denna valborgen blir lika lyckad som förra! See yaa babes, och lova mig en sak att ha riktigt kul ikväll vare sig vad någon annan tycker och tänker om dig... Promise me!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon kära läsare!
Igår:
Blev grym fest igår faktiskt, vi var hos någon Timmy som jag aldrig träffat innan. Men denna festen var i alla fall roligare än de andra som varit på sistone. Sovit kanske 3-4 timmar eller något... Men det var värt för jag hade kul :) Tack för kvällen Ebba <3

Idag: Hm... inte riktigt säkert ännu hur det blir, men som planerat är att åka till Göteborg med Vera och festa med Louisa och några kompisar till henne tror jag. Räddningen är la att dra ner till Getskär som förra Valborg. Rev mig totalt på taggbuskarna för jag hade shorts så vi får la se vad jag river upp denna gången haha ;)Likes

CommentsDu gjorde min kväll igår men faaan vad festen inte var ok :((

Likes

Comments

Nu jävlar ska vi ha kul!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och lycka till med min lilla tävling i förra inlägget ;)

Ebba <3

Likes

Comments

Köpte även mer än denna "onepiecen" men gissa färgen så får den som gissar rätt först en länkning ;)

Likes

Comments


shoppar med mamma o fredrik på göksäte... Myyys! Sov även inte hemma inatt ;) bloggar sen om det, puss!

Likes

Comments

Hey!
Sitter med Vera på pizzerian "Valentino" för att hon ska jobba och väntar på att mina föräldrar ska sluta jobba för har ingen lust alls att gå hem i regnet. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt! Får la se hur jag gör, annars stannar jag hemma la hemma i detta sketväder och myser med familjen. See you later, aligators!


Likes

Comments

Dödstrött & sleten!
BB sen sovdags för mig... Imorgon väntar helg.
Puss!


Likes

Comments

Avslutat Nationella Prov i Svenska idag.. Uppsats! Gick la sådär, hehe vet inte om jag följde instruktionerna rätt eller fel så vi får la se. Men annars så slutade jag kvart över 10.. rätt chill ja! Just nu sitter jag och käkar makaroner&sparris hahah asgött och kollar på Tv med brorsan! Händer inget speciellt i skolan imorgon, men på kvällen drar vi kanske ut jag o Ebba ;) 

Mer bloggande ikväll, puss!


Likes

Comments