Header

Nu blire feeeest för mina planer för dagen sprack!
Fuck thatBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsSitter och gosar med min lille kusin "Colin"... How cute! Ikväll drar jag antagligen på fest om det inte dyker upp något annat. Annars är de bara feeest för min del idag!!!

Någon mer som ska festa ikväll, i så fall vaart? :D

Likes

Comments

Underbart väder ju!
 
Helveteee säger jag bara, hade matteprov för någon timme sen och inte kommit över än att det gick så dåligt haha. Seriöst, massa som läraren sa att vi intebehövde jobba med och så kommer det på provet. Dåligt verkligen!


Ikväll drar jag hem till min sköna faster och passar småkusiner. Ganska grymt faktiskt... när de sover ;) haha nejdå! De är jättegosiga och väldigt roliga.

Någon som har förslag på vad man kan snacka om på Nationella Provet, muntligt i svenska... Något om relationer! Får panik om vad jag ska snacka om, funderar på att snacka om min relation till min syster. Men vad skulle ni snackat om ni var mig?


Vem är inte sugen på att festa när man ser bilden? Mumsiga drinkar <3333

 


Likes

Comments

Sjukt bra tips på att tjäna pengar på bloggen eller om du inte ens har någon! Det enda du behöver göra är att bli medlem häääääär!!!!! och göra det som står här nedanför! Lycka till :)

1. Gå in på länken (punkt 5), när du registrerar dig kommer där stå ”eventuell kampanjkod” där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
 
2. Du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir ”aktiverat” så att du kan börja tjäna pengar.
 
3. Fyll i alla uppgifter som behövs under fliken ”mina uppgifter”
 
4. Klicka på ”tipsa vänner” då tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.

Det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. Man får 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. Det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:-
(Text: Lånad av Hanna Stångberg)

Likes

Comments

Tagga sommarlovet!

I sommar drar jag och Vera till Cypern på sommarlovet, alla som vill hänga på HÄNG PÅ VAFAN, alla är välkomna att festa sööönder med oss!! JÄVLAR VAD VI SKA HA KUL!! Bada och sola med såklart. Bruna och fina!! Party every night...


Likes

Comments

Nu kör vi på länkbyte dååå, en snygging som bor i Helsingborg! Tjejer är ni intresserade, gå in på hans blogg och ta för er... Ni hittar mycket smått och gott där. Lovar, ni blir inte besvikna. Han är jävligt trevlig och duktig på det han gör! Klicka bara på bildeeeen och få en grym upplevelse heheheh.

Likes

Comments

Många killar säger ofta att tjejer inte ska vara "beniga" och det ska vara äkta bröst osv... men ändå är det oftast de som blir tagna och inte de "mulliga" med riktiga bröst mm. Killar, är det jag säger sant eller falskt?


Likes

CommentsNy parfym äntligeeen så jävla unserbar är den! Luktar typ godis yummie... Hihihih smell good.

Likes

Comments