Header

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna, vill ni göra länkbyte så är det bara att skriva i meddelande eller en kommentar på detta inlägget... Kan även meddela om någon ville veta att jag fått besöksrekord idag också, asså vart kom allt folk ifrån! Men man ska inte klaga :D

1. Emily & Hannas blogg, skriver om vardag och andra busiga saker. Väldigt kul att de gjort en blogg tillsammans för då kan man se typ två bloggar i ett. Väldigt smart!
2. Olivias 16 år, i hennes blogg hittar ni mellan vardag, insperation, åsikter och annat kul. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var bara tvungen att byta till något nytt, alla blir ju lurade med att jag är blond fast jag är brunett nu... Haha! Men här är en ny header tills jag tagit bilder till en bra header, men eftersom massa blir lurade så byter jag till denna så länge. bilden togs igår och är bara en helt normal bild så tänkte ha den tills jag fixar något snyggt ;)

Ja, jag har gjort den själv... Bara langa in en bild och text som jag även kommr använda i den nya headern, men som sagt denna får bli medans jag håller på med den andra! Vad tycks?!?


Före


Efter

Likes

Comments


Kände att det var dags för att Hissa och Dissa lite...
så blir kläder/skor denna gången!


Hiss
Skinnshorts med dragkedjor från Nelly. Så jävla snygga är det, plus att man typ kan ha det till nästan vad som helst. Mums!Diss
Gröna klackskor med snören. Vet ej vart de är ifrån, sökte på gröna skor på google bara. Men seriöst, har typ fobi för gröna skor... Usch!

Likes

Comments

Vi kör på en omröstning tycker jag! Rösta om hur många inlägg du tycker jag borde göra varje dag, för att du ska orka läsa de. Gör jag för många eller för lite? Tyck gärna till med ett enda litet klick i den ruta som du vill :)
 

Likes

Comments

Tjaaa!! Ligger i min säng och kollar en massa gamla fjortisbloggar på youtube. Deras videoklipp, herregud... Vissa gör ju sådana där parodier av Kissie & Dessie, förlåt men så fult! Typ bloggar jag brukar kolla, deras gamla videobloggar, omgaaad va små de var.

Annars så har jag käkat typ bara apelsin sen jag kom hem, middag och mer apelsin efter det. Tänkte dra till tv:n och kolla på BB. Man får ju aldrig sova när de håller på varje dag ju, så jobbigt. Meeeen, de är ju underhållande. Vi hörs babes! Älskar mina läsare hihihi ;*


Likes

Comments

20-dagars lista

Dag 1 - En nytagen bild + Tio fakta
Dag 2 - Varför började jag blogga?
Dag 3 - Bloggar som jag följer
Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu
Dag 5 - Det här finns i min väska
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag (outfit bild)
Dag 7 - Typ av killar jag faller för
Dag 8 - Några bilder på mig när jag var liten
Dag 9 - En bild på någon jag saknar
Dag 10 - Detta är jag beroende av
Dag 11 - En dålig vana som jag helst hade varit utan
Dag 12 - Mitt favoritprogram och varför
Dag 13 - Tio filmer jag rekomenderar
Dag 14 - Ett kort på min data
Dag 15 - Bild på alla mina nagellack
Dag 16 - Bild på sminket jag brukar använda
Dag 17 - Vem jag ser upp till
Dag 18 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 19 - Det här längtar jag efter
Dag 20 - Fem bra saker som hänt under dessa 20 dagar

Lånade denna av någon, kommer tyvärr inte ihåg bloggen.
Men ska jag byta ut något mot vad i så fall?
Något jag ska ta bort?
Eller blir de bra?
Värt o testa?
<3

Likes

Comments

Yeeah!! Sitter i skolan och slutade för 20 minuter sen, lyssnar på  en fet låt "SANN ROMANS-Medina" och väntar på min låtsaspappa ska hämta mig. Fick även se detta imorse och det var någon som jag aldrig trodde, men eftersom jag vann "Veckans blogg" igår så är det ju inte så konstigt... så lär ju lätt ramla ner på listan några snepp idag i alla fall. 

Men har nog aldrig varit så glad, besökrekord två dagar i rad... Snacka om lycka!! Plus att jag aldrig legat före "FanFITT" innan och aldrig 2:a. Va kan man säga, en dag glad en annan inte. Så längtar inte så jättemycket tills imorgon haha! ;)

Arianna hälsar ;*Likes

Comments

För er som använder och redigerar bilder i picnik... Ni kan använda premium även om ni inte har det eller betalat för det. Det är nog något med tanke på att de ska stänga ner sidan. Tro det eller ej, det funkar...  ASNAJJS JU :D

Cp-öga!!!!

Likes

Comments

Här har ni ett prakt exempel på vad jag jämt sitter och funderar på... Varför säger folk att korv o bröd är så snuskigt? Det är ju bara korv MED bröd och inte korv i bröd. Brödet sitter ju runt korven, men korven ligger ju inte i brödet... Eller jo på ett sett, men inte på det andra sättet. Ja ni fattar min tanke. Bara jag som funderar på sånthär haha? ;s

Likes

Comments