Hejsan, alla människor jag har varit borta ett tag från bloggen för jag har inte mått så bra. Men jag kommer att försöka att uppdatera bloggen oftare en innan.

Min ni får ha en bra söndag så hörs vi igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Heeeej mina nallebjörnar, imorgon ska jag på Coldplay i Göteborg. Vilka mer ska på Coldplay?
Hör av er gärna om ni ska på Coldplay
Så man kanske kan träffas där.

Ni får ha en bra söndag så hörs vi igen.

  • 97 Readers

Likes

Comments

Heeej alla mina nallebjörnar, jag slutar i skolan imorgon. Det ska bli väldigt skönt och sluta 2an i gymnasiet, men jag ska börja jobba på måndag. Jag ska jobba hela sommarlovet, sammanlagt 7 veckor.

Sen harjag bara 1 år kvar i gymnasiet, sen tar jag studenten.


Vi hörs mina nallebjörnar så får ni ha ett bra sommarlov <3

Likes

Comments

Min bloggning har gömt sig under en sten de senaste dagarna och glömts bort. Men tiden har verkligen inte funnits där. Men det känns ändå skönt att ni visste att det skulle bli såhär kaffade ett heltidsjobb. Fast jag får ändå ångest. Bloggen är ju min bebis. Men när man ligger där kl 23:00 på kvällen och är helt slutkörd så måste man ändå prioritera sig själv ibland. Inte alltid dock för då hade det aldrig kommit upp inlägg här haha.. SKITSAMMA.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej mina nallebjörnar, jag kommer vara med uppdaterad flera dagar i veckan. Jag har inte varit så aktiv för jag har inte mått så bra. Men jag kommer lägga ut vad ja kommer att göra på dagarna.

Men ni kan maila mig om ni vill ha tips på style och mode

Maila mig: juliankarlsson1999@gmail.com

NI får ha en trevlig helg så hörs vi igen <3 <3

Likes

Comments

Hej alla mina nallebjörnar, idag är det fredag. Jag undrar vad ni ska göra i helgen. Men ni får ha en trevlig helg så hörs vi.

  • 182 Readers

Likes

Comments

Heeej mina nallebjörnar det var ett tagsen jag var inne på min blogg. Det är bara för att jag ville ha ett uppehåll från bloggen ba. Men jag kommer uppdatera bloggen då och då.
Men vi hörs igen, ni får ha en trevlig söndag.
❤️😘❤️😘

  • 209 Readers

Likes

Comments

Hej alla min nallebjörnar, jag har en ny telefon nu. Det är en Iphone 7 guld. Det är riktigt najs <3. Ni får gärna skriva era nummer i kommentars fälltet. Har ingens nummer.

Men ni får ha en trevlig dag <3

Så hörs vi <3


Likes

Comments