View tracker

Tjena bitcheeees har varit i Gbg och köpt en klocka och ett paket med en parfym och en tub med duschcreme och schampo. Men ni får gärna skriva och fråga något i chatten. Men jag finns på olika sociala medier.
Ska vara mer uppdaterad på bloggen.

Sprid gärna min blogg på era sociala medier


.Set - Ambre Noir

snapchat: jullekarl1234
instagram: julleboiii12345
twitter: jullekarl1234
we heart it: jullekarl1234
tumblr: jullekarl1234
vimeo: julleboiii12345

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon babes! Jag valde att gå upp lite tidigare idag för att kunna äta en lång god frukost och ta det lugnt, men nu sitter jag ändå här och känner mig jättestressad. Annars så kommer min tisdag att se ut nästan precis som måndagen gjorde fast i en annan ordning haha. Har ni mycket plugg och sånt i skolan nu?

Likes

Comments

View tracker

Tjena bitchesss, it´s monday, då ska man inte göra något särskilt, men man ska gå till skolan ba. Ni får gärna skriva/fråga något. Ska uppdatera bloggen lite bättre. Ska vara mer aktiv mer på bloggen.

Peace <3

Likes

Comments

Hej mina sötisar, ska försöka vara mer uppdaterad på bloggen. Men ni kan gärna skriva i chatten vad jag kan göra på min blogg. Men jag har vissa saker som kommer först. Men sen kommer ni mina sötisar. Ni får gärna ställa frågor i chatten. Ni kan fråga vad som helst. Ni kan tipsa mig om vad som helst. Jag går in på min blogg då och då. Men jag ska försöka bättra mig, att hålla bloggen mer aktiv om dagarna. Ni får gärna dela min blogg på era socialmedier, så andra kan läsa min blogg. Vi kan ha en Q&A på instagram och snapchat.

Min instagram är: Julleboiii12345

Min snapchat är: Jullekarl1234

Ha en bra helg så syns vi snart igen på bloggen :) <3

Bye bye my sweethearts <3

Likes

Comments

Hej mina sötisar det var ett tag sen jag var inne på min blogg. Ska försöka uppdatera då och då. Ni som är inne på min blogg och läser ni ska veta att ni är bäst❤❤

  • 19 readers

Likes

Comments

Förlåt mig för att jag var för ung för att se vad vi hade, förlåt för att jag var för ung för att finnas stark vid din sida när du verkligen behövde mig där.

Ett djupare förlåt för vad jag sen gjorde mot ditt hjärta och dig, för att i mitt ungdomliga förvirrade sinne bli av med dig just där och då.

Så här ett par år senare med erfarenhet & lärorika läxor en mognad med insikt och ett helt annat helhets perspektiv så är resultet och verkligheten den att jag valde bort det finaste jag någonsin haft.

Hade jag kunnat veta, haft ett facit, kunnat förstå då det jag nu vet, vart den jag är nu då hade du kanske ännu vart min.
Då aldrig valt att mista dig iallafall.

Skulle jag kunna gå tillbaks i tiden och ändra på något skulle jag förhindra slutet på ”vi♡” förhindra slutet på ”oss♡”.

Detta faktum får mitt inre att skrika & vråla av smärta, ånger, skuld, förtvivlan & en ÖNSKAN så desperat!!!

Förlåt från djupet inom mig♡

Efter alla år har jag insett att inget kommer fylla upp tomrummet som blir större och mer påtagligt med tiden efter dig ingen kommer kunna ersätta dig.

Hur gott livets andra sidor än är och kommer kunna bli kommer du alltid saknas och en del av livet kommer därför alltid fattas, Du.

Förlåt mig

Jag Saknar Dig

Jag saknar dig så otroligt mycket <3

Likes

Comments

Heeeej alla mina sötisar det här är det jag har köpt. Ska länka sen vart jag har köpt dom. Ni som är inne på min blogg och läser det jag skriver, ni ska veta att ni är väldigt underbara❤

Likes

Comments

Twitter
jullekarl1234

<script id="_famebloggers_tracker_3583200" type="text/javascript">var _famebloggers_tracker_options = _famebloggers_tracker_options || [];
_famebloggers_tracker_options.push(['set_network', 'bloggerfy', '3878409'], ['set_partner', 'bloggerfy', '3878409'], ['get_tracker', '3583200', '3878409', '24']);
(function() {
var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true;
s.src = 'http://back.famebloggers.com/bloggerfy/tracker';
var d = document.getElementsByTagName('script')[0]; d.parentNode.insertBefore(s, d);
})();
</script>