Ojoj det har hänt mycket sen sist jag bloggade.. har skaffat katt bland annat!! Men eftersom jag inte orkar skriva så mycket så kommer här bara massa bilder!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2000kr fattigare

Likes

Comments

  • 216 readers

Likes

Comments

Marknad i gamla stan imorse. SÅ fint

  • 216 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 239 readers

Likes

Comments

Snart är det dax... detta är mina "inso" bilder änsålänge. ALLTSÅ JAG LÄNGTAR!! hoppas även kunna tatuera mina fingrar när vi är där plus en liten på andra armen också. vill göra ett venus tecken på andra armen... ohhhh längtar. cant wait.

Lite inspobilder dådå. mest så jag kan visa tatueraren på mallis ;)

hihihi

Likes

Comments

ALLTSÅ. Jag längtar på mycket till 10e september, why you ask? FÖR JAG SKA UTOMLANDS. jag är en riktig sol-junkie. eller nä, jag är en riktigt "anywhere except home"-junkie. Jag älskar att resa. och denna gången ska jag till nåt nytt!

Nämligen palma de mallorca. Jag har aldrig varit där innan och tycker det ska bli väldigt kul. Jag ska dit med min pappa & låtsas-mamma! Jag har så många planer.. en är att jag Definitivt ska tatuera mig. No doubt. Men mest denna veckan vill jag bara sola och bada och dricka MÄNGDER med pina colada. MUMS. som jag längtar. det kittlas i magen min!

nu ska jag snart dra mig mot jobb. såfort jag städat upp här i lägenheten ska ni f¨å lite roliga bilder på hur här ser ut!! kramisaaar

Likes

Comments

jaha. då bodde man själv?

fr.o.m i söndags har jag sovit hos Mig i Min nya lägenhet. de känns helt sjukt. det är en sån lättnad. samtidigt som det är så konstigt??

äh ord går inte riktigt att beskriva. och eftersom jag nu bloggar ifrån datorn kommer ni inte få se några fina bilder heller. här är ändå flyttkaos och inte speciellt roligt att se på. börjar dock komma iordning. sakna men säkert! igår var pappa och carina här och hjälpte mig lite med gardiner och sängben osv! fick även upp lite tavlor och annat trevligt (en ukulele) på väggarna! garderoben är fortfarande kaos, men de kommer fixas närmaste veckan. jag har min flyttdag på måndag så är ledig ifrån jobb, och då ska jag sjutton bli klar ska ni se!! då kanske de kommer lite fina bilder på mig etta på trettioåtta kvadratmeter.

hoppas ni har en skön fredag! jag ska strax röra mig till jobb efter en omtumlande gårdag. kramisar.

#tb till förra sommaren när jag hade världens selfie sommar?? saknar

Likes

Comments