View tracker
View tracker

Ojoj det har hänt mycket sen sist jag bloggade.. har skaffat katt bland annat!! Men eftersom jag inte orkar skriva så mycket så kommer här bara massa bilder!!

Likes

Comments

View tracker

2000kr fattigare

Likes

Comments

  • 367 readers

Likes

Comments

Marknad i gamla stan imorse. SÅ fint

  • 367 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 390 readers

Likes

Comments

Snart är det dax... detta är mina "inso" bilder änsålänge. ALLTSÅ JAG LÄNGTAR!! hoppas även kunna tatuera mina fingrar när vi är där plus en liten på andra armen också. vill göra ett venus tecken på andra armen... ohhhh längtar. cant wait.

Lite inspobilder dådå. mest så jag kan visa tatueraren på mallis ;)

hihihi

Likes

Comments

ALLTSÅ. Jag längtar på mycket till 10e september, why you ask? FÖR JAG SKA UTOMLANDS. jag är en riktig sol-junkie. eller nä, jag är en riktigt "anywhere except home"-junkie. Jag älskar att resa. och denna gången ska jag till nåt nytt!

Nämligen palma de mallorca. Jag har aldrig varit där innan och tycker det ska bli väldigt kul. Jag ska dit med min pappa & låtsas-mamma! Jag har så många planer.. en är att jag Definitivt ska tatuera mig. No doubt. Men mest denna veckan vill jag bara sola och bada och dricka MÄNGDER med pina colada. MUMS. som jag längtar. det kittlas i magen min!

nu ska jag snart dra mig mot jobb. såfort jag städat upp här i lägenheten ska ni f¨å lite roliga bilder på hur här ser ut!! kramisaaar

Likes

Comments