Header

Hilmer i morse!

Vad ska jag säga om denna lilla krabaten egentligen.. när han kom hit så gömde han sig de första två dagarna och ville inte alls prata och umgås med den. Nu kan jag säga att det är helt tvärt om! Han vill ha uppmärksamheten precis hela tiden. Bli klappad, att man ska busa med honom och framförallt vill han ha pussar! Han hoppar upp på brösten så fort han får chansen och gosar en i ansiktet haha. Väldigt social & fysisk är han.

I övrigt så äter & dricker han, och går på lådan. Förutom i natt då det blev en olycka i sängen... Tvättar för fullt nu men det är sånt man får räkna med. Sover helst på dagen gör han och är vaken på nätterna. Kan va för att jag jobbat på dagarna å då har han inte haft så mycket att gör än att sova haha. Är iallafall väldigt glad i honom och jag tror vi kommer ha det bra ihop i några år ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oseriös rubrik, men lite sant är det. Nu åker jag hem med min fina lilla pojk som ska flytta in i Gjuttorpet med mig❤️☺️

Likes

Comments

Denna vecka händer det något väääääldigt kul, spännande, mysigt, roligt, underbart. Någonting som jag sett fram emot sååå jävla länge och jag vill bara nu nu nu nu! Kan någon gissa vad det är?

Likes

Comments

Hej!
Har jobbat hela denna helgen, så just nu är jag på gården. Ska jobba till typ 16, sen hem & göra mig iordning innan jag åker till mamma & pappa på fars dag middag!

Ha de fint

Likes

Comments

Såååååå gott✨

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag updaterat dåligt. Jag har haft fullt upp varje dag efter jobbet verkligen och kommit hem supersent... Handlat ny tv, telefon, mat, julklappar.. Har lämnat in min bil på lagning och däremellan har jag varit ute på bus haha.

Nu är klockans snart 9 och idag jobbar jag på gårn, det är sjukt kallt ute men det får gå. Ska bli kul att träffa djuren & det är en fullfodervagn på demo nu som jag testade köra i måndags, sjukt kul!

Ha en fin lördag allihop✨

Likes

Comments

Om jag skulle beskriva mig själv med tre positiva ord, skulle de vara

Stark, Självständig & Envis

Jag är stark på så vis att jag nästan aldrig är ledsen, att jag (nuförtiden) alltid känner att jag mår bra. Jag har liksom bestämt mig att nu jäklar är livet bra och jag ska inte vara olycklig för någonting, oavsett vad som har hänt. Det är inte mycket som biter på mig längre om man tänker i syfte på att göra mig ledsen, sen är jag lättirriterad typ men det är en annan sak. Jag är nu förtiden aldrig ledsen eller mår dåligt psykiskt trots att jag varit igenom endel jobbiga saker och mycket stress, så har jag inte låtit de dra ner mg speciellt mycket om jag jämför mig själv nu mot några år sedan. Då hade jag varit olycklig nu, men jag har inte valt den vägen.

​Självständig tycker jag att jag är då jag ganska tidigt blev lärd att ta eget ansvar och att man fixar det mesta själv. Tillexempel sommarjobb, betyg, komma in på den linje man ville på gymnasiet. Nu är det samma sak, sen jag blev singel & fri har jag mått så mycket bättre när jag inte behövt anpassa mig till någon annan person. Jag kan jobba var jag vill och söka bostad var jag vill. När jag vill och hur jag vill. Det behöver inte passa någon annan än mig själv och jag älskar det. Jag har nu fixat jobb och bostad själv och det är precis så som jag vill ha det.

Envis är att när jag bestämt mig för någonting, då har jag gjort det och då ger jag mig inte förrens det blir så. Små som stora saker, att jag skulle ta studenten med både yrkesexamen & högskoleförberedande, det var tufft som fan men jag lappade ihop dedär jävla betygen och tog studenten.
Att jag aldrig ska bli arbetslös, så jag åkte till skacksjö efter studenten, jobbade och knegade, fick förlängt och hittade ett nytt jobb där jag kunde börja omgående efter jag slutat på mitt gamla jobb.
Att jag ville gå upp i vikt, har inte nått mitt mål än men var ändå sjukligt smal men när jag bestämde mig för att öka i vikt så gjorde jag tillslut det.
Fick för mig att jag absolut inte skulle bo i Karlstad vilket jag i början av gymnasiet verkligen ville. Jag skulle bo i ett eget hus jag. Så det gör jag nu efter mycket letande efter det som är perfekt - för mig. Men även mindre saker som jag bestämmer mig för, brukar oftast också bli som jag vill.

Sen så kommer vi till mina mindre bra sidor, tillexempel vad händer då om jag inte får som jag vill..

Om jag skulle beskriva mig själv med tre mindre bra ord skulle de vara

Bad-tempered, Inget tålamod & Glömsk
Har alltså ett ganska bedrövligt temperament. Blir sjukt grinig och sur på småsaker, kan ibland hålla de inom mig men blir lätt att jag slänger ur mig onödiga och dumma kommentarer när jag blir arg. Är en bitch ibland helt enkelt. Jag måste bli bättre på att skaka av mig saker och sluta bli grinig och bråkig. Men pallar samtidigt inte ta någon skit vilket kanske också är en bra sak, i viss mängd... Men det bästa för alla i slutändan är nog ändå om jag bara kunde hålla käften och le istället.

Jag har Sveriges sämsta tålamod, vill att allt ska gå fort jämt. När jag kör bil så kan jag bli sur om det är nån framför som ligger 75 på 90 väg.​ Om man jagar/fiskar och det inte hänt nåt på 20 min så tycker jag att det är skittråkigt. Om det tar lång tid att jag ska lära mig någonting så skiter jag i det och gör något annat, om någonting krånglar på gårn, nåt som sitter åt eller kärvar så kan jag stå och svära och bli fett lack istället för att andas och göra det lugnt, osv osv...

Glömmer saker gör jag hela jävla tiden alltså. Kan inte hålla en tanke. Vad ska jag göra nu, vilken väg ska jag ta, vart var det jag skulle ens. Vi har fått sätta upp reflexer vid vägen för att jag ska hitta hem, för jag kommer inte ihåg vart jag bor. Jag glömmer nycklar, plånbok, kort, telefon nästan varje dag. Glömmer låsa, tappar bort saker för minns inte vart jag lagt dom. Kommer nästan aldrig ihåg vad folk heter, kan hälsa på en person flera gånger men minns aldrig namnet. Så har panik varje dag jag lämnar huset nu, är spisen på, nån plattång, släckte jag verkligen alla lampor, inga ljus tända eller..? Sjukt dåliga egenskaper som skapar massa problem!


Likes

Comments

Hej hej!
Idag gick jag upp klockan sju och gjorde frukost, oboy och en macka blev det. Tände en liten brasa i spisen och klädde på mig. Jag var ledig ifrån Hemängel-jobbet idag så skrev till min andra chef på gården om de behövde hjälp så jag fick ett svar efter någon timme framför Youtube så då åkte jag dit och jobbade till klockan 18 ungefär. Det var verkligen så jävla kallt idag, har frusit som en liten kattunge! Så det var gött att komma hem. Tog en snabbdusch, tände i vedspisen igen och lagade pasta carbonara & en kladdkaka faktiskt, eftersom det är kladdkakans dag!
Nu sitter jag framför datorn igen, har nyss diskat och städat och idag orkar jag faktiskt inte göta någonting mer.. Har dessutom Sveriges fetaste matcoma. Men så får det vara ibland! Imorgon jobbar jag 8-15 sen ska jag på jakt efter en ny TV i Karlstad. Tror pappa skulle med & hjälpa mig, han är bra på sånt haha. Han pratade även på någon soundbar, vi får se vad som finns helt enkelt..

Ha det fint så länge så hörs vi

/JulleLikes

Comments

Från Hillevi & Elina

Likes

Comments

Hej!
Mår riktigt dåligt idag. Inte speciellt bakfull men har så sjukt dåligt humör..
Igår på min inflyttningsfest så var det väl rätt så roligt, men blev så arg för min telefon gick i sönder. Min syster skulle kasta den till mig när jag satt i soffan men den hamnade i bordt på ett glas istället.. den sprack och displayen la av. Så jävla törligt. Var ju liksom inte längesen min iPhone6 fick bada i toaletten, och den iPhonen jag hade i några veckor la ju av för den ville inte ladda sig lägre. Är så jävla trött på telefoner så det finns inte.
Så det förstörde verkligen min kväll lite, men ska få låna en telefon av en kompis så länge.
Sen är jag även ledsen över att det inte blir någon kattunge denna helgen som jag hade planerat och hoppats på. Hade gjort i ordning med kattmat, kattlåda och planerade så jag hade sällskap och allt när jag skulle hämta. Känns bara som at det är krångel med allt och att Gud inte vill att jag ska få nån katt. Hade aldrig trott att det skulle vara såhär svårt att få en kattunge? Vill verkligen ha en, blir så ensamt i denna stuga.

Hoppas i alla fall att folk hade lite kul hos mig igår. Det verkade typ inte så haha menmen, jag är inte van att fixa fest så det kanske blev godkänt i alla fall jag vet inte. Svårt att uppfylla allas krav liksom, om nån vet hur jag menar.. Men jag ska nog inte ha någon mer fest på ett tag. Jag hade i alla fall en bra kväll om man bortser från telefonen och blev jätteglad för de fina inflyttningspresenterna jag fick! Så tack Moa, Linn, Oscar, Hilda, Hillevi & Elina för dom!

Nu hade jag tänkt att jag skulle städa och kanske försöka göra mig någon mat. Sen ska jag iväg och göra lite ärenden haha. Ha en fin söndag :)


Likes

Comments