Dagen började med ett förvånansvärt bra humör trots dåligt med sömn. Jag sov dåligt, ca 6h och har drömt en hel del. Bland annat drömde jag att Erik kom hem, att sedan vakna och återgå till verkligheten var mindre kul. Men, med mitt toppenhumör blev det en god frukost, standard med havregrynsgröt, och inga större frustrationer över morgontrafiken. Väl i skolan insåg jag att jag inte hade några lektioner, men med mitt goda humör fick jag ihop en hel del och pluggade väldigt effektivt. Med den prestationen ligger jag nu tyvärr på soffan och känner mig nöjd, vilket jag inte borde då jag har väldigt mycket kvar att göra. En tur till gymmet hann jag med där Amanda piskade häcken av mig, trodde att min kropp skulle ge vika många gången, men den höll så det är bara att överleva morgondagens träningsvärk ;) Har hört att det bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna bort den, så det är så det får bli. Styrketräningen och konditionsträningen får jag ta tag i imorgon innan skolan och förhoppningsvis hinner jag med lite YOGA imorgon kväll. Med det hoppas jag på lite mer pluggmotivation nu sista timmen innan det är dags att slå på kanal 7 för att spana in Biggest Loser.

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndagen är avklarad och det finns hopp för denna veckan. Ingen huvudvärk och ingen feber, livet är underbart! Idag har jag även fått gjort en del plugg så ikväll kan jag somna med en skön känsla! Just nu sitter jag och kollar på tv och inväntar kvällsmaten bestående av pannkakor, ljuvligt! Imorgon är det dags för skola och ännu mera plugg, förhoppningsvis känner jag mig frisk när jag vaknar och kan ta en tur till gymmet, var längesedan sist :/ Inga andra planer planerat denna veckan mer än att ladda så gott det går inför lördagens sjuka lopp, Tough Viking. Jag räknar med att dö och inte ta mig runt, men målet är att kämpa tills det verkligen inte går mer. Att inte känna mig stolt efter en prestation är något av det värsta jag vet, så det hade varit skönt att även då kunna somna med en skön känsla i kroppen.

Nu är det dags för pannkakorna och sedan inta sängen med lite avsnitt av the client list. Hoppas att livet är alldeles underbart på andra sidan jorden Erik. Nu har min nedräkning tyvärr börjat lite smått, imorgon är det bara tre veckor kvar tills vi ses..

KRAM

Likes

Comments

Dagen som skulle innefatta sovmorgon börjar tragiskt med att jag vaknar klockan nio med huvudvärk, inget jag hade lust med över huvudtaget. Men efter en lång frukost och en nap blev jag på bättre humör och orkade plugga en liten stund. Sedan var det dags att börja fixa inför mormors 70årsfest. Medverkande var min familj, mormor & morfar och ebbas familj, väldigt trevligt då vi inte ses speciellt ofta. Kalaset bjöd på god mat, väldigt god tårta och sedan en massa skoj som innefattade leken regeringen och sedan shuffleboard som pappa nöjt pysslat med de senaste dagarna. Nu sitter jag i sängen och överväger om jag ska sova, kolla på serie, läsa en bok eller möjligtvis plugga lite... tror tyvärr att det blir det minst givande, att plöja några avsnitt av serien the client list. Imorgon skulle jag ha jobbat men mina fantastiska kollegor skulle lösa det så att jag får vara ledig och vila, kanske att det blir en sovmorgon och lite plugg.

Min pojkvän har skickat sin senaste vlogg och jag ångrar lite att jag inte är med på hans fantastiska resa. Dock tror jag att han har det mycket bättre ensam så att han kan göra vilka spontana och sjuka grejer som helst, jag med min rädsla hade ballat ur på det mesta. Jag får hoppas att han hittar några riktiga guldkorn och att vi om ett tag kan besöka dessa tillsammans.

Nu ska jag kolla på serier en stund och hoppas på en lång och god sömn och att jag vaknar pigg som en lärka. KRAM

Likes

Comments

​Idag är det påskafton och jag har spenderat dagen på jobbet. Imorse innan jag började hade mamma och pappa fixat ett pussel till mig för en äggjakt, nej jag växer aldrig upp. Efter en stunds pusslande fann jag mitt älskade påskägg och jag kände att det gör absolut ingenting att åka till jobbet idag. Väl på jobbet hade jag en väldigt bra dag, är det inte härligt när man känner "gud vad jag älskar att vara här"? Jobbpasset slutade dock inte lika bra då jag fick åka hem tidigare och insåg att jo visst, klart jag ska ha feber nu när jag är ledig och ska fira med min familj imorgon... Men men, inget att hänga läpp över, utan det är bara att tillbringa kvällen framför serier med isglass. Har föresten börjat kolla på en ny serie sedan Erik åkte. Den är väldigt bra och när jag inte kollar på den kan jag släppa den, det är alltså en "feel-good"-serie, helt i min smak! Så nu har jag intagit soffan och skrivit mitt första inlägg till dig, Erik. Hoppas att detta är okej trots att det inte är vloggar. Att filma mig själv är att ta vatten över huvudet och inget jag vill utsätta mig för ;) Hoppas att du har det bra på andra sidan jorden och att vi har mer flyt med tekniken och tider på dygnet som vi är vakna. 

Kram 

Likes

Comments