Header
View tracker

Hejsan igen!

Hittills har denna vecka gått fort. I tisdags var jag även på sjukhuset, onsdagen spenderade jag hemma och var sjuk men resterande dagar har jag varit i skolan. Har inte så mycket att berätta egentligen. Jo, idag drillade vi på torget då de Nordiska Mästerskapen i Skytte invigdes. Gick väl hyfsat bra med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Just nu sitter jag i Skype med Alexander och funderar på att sova.

Vi höres!

I brist på rolig bild får ni en från Gran Canaria.

Likes

Comments

Hejsan!
Som rubriken avslöjar så är jag sjuk. Stannade hemma idag eftersom jag inte hade någon röst överhuvudtaget imorse eftersom jag hade så ont i halsen.
Det har blivit successivt bättre under dagen med hjälp av super duper tabletterna strepsils. Haha, men har typ kollat serier hela dagen.

Imorgon pallrar jag nog iväg till skolan eftersom vi har Lisebergsförberedelser (vi ska åka till Liseberg och mäta krafter och sådant. Det ingår i fysik kursen) och på eftermiddagen har vi klasskamp inom programmet.

Nej, ska titta vidare på Grey's Anatomy nu och så höres vi!

Bilden är tagen i helgen uppe på Södra Berget i Sundsvall!

Likes

Comments

Hejsan ni som har tålamodet kvar att läsa!

Nu är sommarlovet officiellt slut och det är både bra och dåligt. Det positiva är att äntligen få lite rutiner och inte kunna sova bort dagarna. Det tråkiga behöver jag inte ens ta upp, tror vi alla förstår vad jag är ute efter.

Inloppet i tisdags var roligt, mycket bättre än förra året! Vi vann dock inte men vi hade iallafall roligt. Inloppet är som en femkamp mellan alla program. De som vinner får springa ut först på studenten och de som kom tvåa springer ut därefter, and so on..

Idag var det vanliga lektioner och därmed är skolan igång. Kändes som om vi inte har haft något sommarlov alls föratt vi fortsatte med kurserna där vi slutade. Vårat schema är inte alls lika bra som i ettan men det fungerar ändå, det är alltså inte katastrof.
Pluggade matte förut när jag kom hem.

Nej, nu ska jag snart sova. Godnatt finisar!

Likes

Comments

Hejsan igen!

Helgen har bestått av bland annat att träffa vänner och fixa lite här hemma. Idag träffade jag en gammal barndomsvän som jag inte träffat på 9 år. Var väldigt roligt att få träffa henne igen! Vet inte riktigt vad som händer i kommande vecka mer än att jag åker till Skövde på fredag.

Måste sova, är så himla trött. Godnatt!

Likes

Comments

Godkväll och hej igen!

Lite mer än en vecka sedan vi hördes senast och en hel del har hänt sedan dess. Vi kan börja med att förra fredagen så var min sista jobbdag, vilket var väldigt skönt. På kvällen kom Alexander hem till mig (som vanligt, haha) och underbar som han är hade han med sig rosor och choklad till mig! Blev verkligen överraskad och rörd! Senare på kvällen åkte vi ut en sväng med bilen. 

I lördagsförmiddag var vi på bilutställning i Falköping. Efter det åkte vi till coop och köpte grejer för att grilla på eftermiddagen. Vi halvt badade också. Vi åkte hem till Alexander efteråt och där badade vi i badkar. Efteråt så åkte vi runt lite och träffade även Albin. Söndag stod näst på tur och vi spontan roadtripade till Lidköping och Läckö Slott. Vi gick runt i slottet och tittade i olika rum samt på utställningar. Han körde hem mig på kvällskvisten, det var en ledsam hemfärd med tanke på att jag åkte till min far i måndags och inte kommer få träffa Alexander på 12 dagar. 

För att komma upp till min far och Timrå så bilade jag med min mor och Jonny till Rättvik. Där uppe träffade jag min far och åkte med honom uppöver. Några mil och timmar senare var jag framme. I tisdags så träffade jag Albin samt Amanda & Gabbe. Igår var jag och min far och fiskade. Var även ute och sprang idag, innan min farmor kom på besök för att fira mig eftersom jag har fyllt år. Sedan dess har vi varit ute och åkt bil samt hälsat på en jobbarkompis åt min far.

Nej, nu ska jag titta serier och uppdatera designen här på bloggen. Vi höres så länge!


Likes

Comments

Godmorgon på er!

Ligger just nu i sängen och väntar på att klockan ska bli 10 över så jag kan åka till jobbet. Är en kort dag idag, endast tre timmar vilket är väldigt skönt! Blir nog att träffa Alexander idag eftersom han jobbar sent på kvällarna men är ledig på tisdagar. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar på något!

Ska gå ner och ta på mig ytterkläderna och snart fara så vi höres!


(Ja, Majas spegel är goals)

Likes

Comments