Header

Hejsan och kärt återseende!

Orkar inte dra en recap på vad som hänt sedan vi senast hördes, då det har varit mycket av det vanliga. Men det har ju varit jul och nyår sedan vi hördes senast och dessa två högtider spenderades först i Timrå och sedan i Skövde. Både var roliga och nyår gav mig bra minnen.

Var iväg i Västervik på Kulijul (drilltävling) med drillen och det gick helt okej ändå för att vara första tävlingen med laget!
Natur, teknik o Volvo har även varit iväg på en studieresa inom fysiken till Liseberg!

Ännu en sak som har hänt är att min mor och Jonny har gift sig!!! Var en väldigt bra, lycklig och minnesvärd dag!
Har även sålt min gamla kamera och köpt en ny! Blev en Canon istället för en nikon denna gång och hittills är jag verkligen nöjd!

Men denna vecka har ju vi i södern o Skövde haft sportlov. Började lovet med 65 års kalas och dop. Därefter alla hjärtans dag som jag tillbringade med mitt hjärta.
Vi började dagen med att Alexander hämtade upp mig och kom med både blommor, geléhallon, en Festis och en underbar text som gjorde mig tårögd. Vi åkte sedan vidare för att äta finare frukost. Därefter begav vi oss på en tripp förbi Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Skara. På kvällen stannade vi i Skövde och åt på American Pizza Today.
Senare i veckan sågs Fifty Shades Darker och den var så bra!!
Igår så hade jag och Alexander lite mellomys, efter det så åkte vi ut på lite skogsvägar och tillsist Hjo. Var mysigt.

Söndagen till ära idag och sista dagen på detta sportlov. Denna dag har varit mer av en slappardag. Har ingen ork kvar till något känns det som och tyvärr går det ut på nära och kära..
En sammanfattning på hela veckan är att den varit bra!

Ska försöka att ta upp denna blogg och förhoppningsvis vara mer aktiv än tidigare gånger. Men tills vi hörs igen så godnatt och ha det bäst!

Likes

Comments

Hejsan igen!

Hittills har denna vecka gått fort. I tisdags var jag även på sjukhuset, onsdagen spenderade jag hemma och var sjuk men resterande dagar har jag varit i skolan. Har inte så mycket att berätta egentligen. Jo, idag drillade vi på torget då de Nordiska Mästerskapen i Skytte invigdes. Gick väl hyfsat bra med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Just nu sitter jag i Skype med Alexander och funderar på att sova.

Vi höres!

I brist på rolig bild får ni en från Gran Canaria.

Likes

Comments

Hejsan!
Som rubriken avslöjar så är jag sjuk. Stannade hemma idag eftersom jag inte hade någon röst överhuvudtaget imorse eftersom jag hade så ont i halsen.
Det har blivit successivt bättre under dagen med hjälp av super duper tabletterna strepsils. Haha, men har typ kollat serier hela dagen.

Imorgon pallrar jag nog iväg till skolan eftersom vi har Lisebergsförberedelser (vi ska åka till Liseberg och mäta krafter och sådant. Det ingår i fysik kursen) och på eftermiddagen har vi klasskamp inom programmet.

Nej, ska titta vidare på Grey's Anatomy nu och så höres vi!

Bilden är tagen i helgen uppe på Södra Berget i Sundsvall!

Likes

Comments

Hejsan ni som har tålamodet kvar att läsa!

Nu är sommarlovet officiellt slut och det är både bra och dåligt. Det positiva är att äntligen få lite rutiner och inte kunna sova bort dagarna. Det tråkiga behöver jag inte ens ta upp, tror vi alla förstår vad jag är ute efter.

Inloppet i tisdags var roligt, mycket bättre än förra året! Vi vann dock inte men vi hade iallafall roligt. Inloppet är som en femkamp mellan alla program. De som vinner får springa ut först på studenten och de som kom tvåa springer ut därefter, and so on..

Idag var det vanliga lektioner och därmed är skolan igång. Kändes som om vi inte har haft något sommarlov alls föratt vi fortsatte med kurserna där vi slutade. Vårat schema är inte alls lika bra som i ettan men det fungerar ändå, det är alltså inte katastrof.
Pluggade matte förut när jag kom hem.

Nej, nu ska jag snart sova. Godnatt finisar!

Likes

Comments

Hejsan igen!

Helgen har bestått av bland annat att träffa vänner och fixa lite här hemma. Idag träffade jag en gammal barndomsvän som jag inte träffat på 9 år. Var väldigt roligt att få träffa henne igen! Vet inte riktigt vad som händer i kommande vecka mer än att jag åker till Skövde på fredag.

Måste sova, är så himla trött. Godnatt!

Likes

Comments

Godkväll och hej igen!

Lite mer än en vecka sedan vi hördes senast och en hel del har hänt sedan dess. Vi kan börja med att förra fredagen så var min sista jobbdag, vilket var väldigt skönt. På kvällen kom Alexander hem till mig (som vanligt, haha) och underbar som han är hade han med sig rosor och choklad till mig! Blev verkligen överraskad och rörd! Senare på kvällen åkte vi ut en sväng med bilen. 

I lördagsförmiddag var vi på bilutställning i Falköping. Efter det åkte vi till coop och köpte grejer för att grilla på eftermiddagen. Vi halvt badade också. Vi åkte hem till Alexander efteråt och där badade vi i badkar. Efteråt så åkte vi runt lite och träffade även Albin. Söndag stod näst på tur och vi spontan roadtripade till Lidköping och Läckö Slott. Vi gick runt i slottet och tittade i olika rum samt på utställningar. Han körde hem mig på kvällskvisten, det var en ledsam hemfärd med tanke på att jag åkte till min far i måndags och inte kommer få träffa Alexander på 12 dagar. 

För att komma upp till min far och Timrå så bilade jag med min mor och Jonny till Rättvik. Där uppe träffade jag min far och åkte med honom uppöver. Några mil och timmar senare var jag framme. I tisdags så träffade jag Albin samt Amanda & Gabbe. Igår var jag och min far och fiskade. Var även ute och sprang idag, innan min farmor kom på besök för att fira mig eftersom jag har fyllt år. Sedan dess har vi varit ute och åkt bil samt hälsat på en jobbarkompis åt min far.

Nej, nu ska jag titta serier och uppdatera designen här på bloggen. Vi höres så länge!


Likes

Comments