Heej!
Jag är tyvärr fortfarande sjuk men det hindrar inte mig ifrån att göra det jag tycker är roligast i köket: BAKA!!!
Idag blev det snoddas/kärleksmums till alla ❤ dag men även havrekakor som min syster älskar haha.

Hoppas jag blir lite friskare tills imorgon så jag kan gå till skolan.
Kram~ Julia <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 17 readers

Likes

Comments

Heeej!
Asså jag vet inte varför jag inte kan komma in i en rutin och verkligen blogga regelbundet. Det känns som att ena dagen så tycker jag det är otroligt kul och nästa jättetråkigt. Men nu ska jag försöka en gång till.

Vad har hänt sedan sist?
Jaa du, inget speciellt haha, känns som att jag bara är sjuk hela tiden. För 2 veckor sen så var jag sjuk hela veckan, sen blev jag frisk och var det en vecka och nu är jag sjuk igen......
Halsont, förkyld och ont i kroppen. Så nu har jag inte varit i skolan på 3 dagar och jag blir bara inte friskare.
Jag får bara hålla tummarna att jag är frisk tills på lördag då jag ska jobba haha.

Men god natt och hoppas ni har haft en bra dag!
Kram<3

  • 22 readers

Likes

Comments

De var sjukt längesen jag bloggade och jag vet inte vad som hände. Jag hade bara inte tid och ork till att blogga. Men nu är det nytt år och jag har haft lov så nu kommer jag börja blogga igen. Vi får se lite vad jag kommer blogga om men det blir nog för det mesta om min vardag osv. Ha det bäst!
Julia

  • 40 readers

Likes

Comments

Hello!
Nu har äntligen hösten kommit och jag tycker den är såååå mysig när man kan tända ljus och läsa en bok medans det regnar ute. Jag har börjat läsa Förr eller senare exploderar jag av John Green och jag älskar boken. Han skriver på ett sätt som gör en så intresserad och den blir bättre av hans text haha. Men även fast allt är så mysigt så är det sjukt kallt ute så man vill nästan inte gå ut. Men man måste och då är jackan ens bästa vän haha. Jag funderar redan på att börja använda vinterjackan haha. Hoppas ni haft en bra start på veckan och ha det bra.!

  • 47 readers

Likes

Comments

Hello!
Nu är de sjukt längesen jag bloggade och jag har ingen speciell anledning till varför. För någon månad sen så tappade jag helt motivationen till träning och blogg och sen har jag inte börjat bara. Träningen har jag kommit igång med och snart bloggen. Jag har beställt stativ och lite annat så jag ska kunna ta fler bilder. Är de någon som har tips på vad man ska göra för att hitta motivation till träning och blogg?

  • 51 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu ska jag börja med min back to school serie och den kommer hålla på till fredag så det kommer komma 5 inlägg som är skol inspirerade så vi drar igång med en tag. Jag hittade denna på nätet så vet inte vem som har startat den så jag har inte hittat på frågorna själv Hahah. Men vi drar igång.
Fråga 1, Vilken klass ska du börja i? Jag ska börja i 8:an.
Fråga 2, Vilken dag börjar du? Vi börjar den 23 augusti så på tisdag nästa vecka.
Fråga 3, Hade du läxor över sommaren? Nej, det hade jag inte.
Fråga 4, Vilken tid vaknar du och lägger dig på skoldagar? På morgonen brukar jag gå upp kl. 6 och jag brukar lägga mig runt 10.
Fråga 5, Vad är stressigast med skolan? Det är nog de veckorna när allt är på samma gång och man ska göra speciella saker och sånt.
Fråga 6,Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? Det är nog väskan och at packa den sen att fylla Indien kalender.
Fråga 7, Vad ska du ha på dig första dagen?Jag ska nog ha på mig mina blåa jeans och en vit och svart tröja som var med i min förra Haul.
Fråga 8, Vilken klass började du med smink till skolan? I 6:an fick jag börja sminka mig till skolan.
Fråga 9, Längtar du till skolan? Ja, det gör jag.
Fråga 10, Ryggsäck/handväska? Jag har en ryggsäck som det kommer ett inlägg om imorgon.
___________________________________________________________

Det var alla frågor hoppas ni gillade inlägget.
Kram ~ jullany

  • 89 readers

Likes

Comments

Hello!! Nu kommer en liten Julia testar och nu hade jag tänk och testa de här. Eftersom jag inte äter godis så gillar jag att reta runt lite på frukt o sånt och för några veckor sen så hittade jag dessa:

Jag vet inte riktigt vad märket heter men det är torkad frukt utan tillsatt socker. Och jag älskar dom Hahaha. Min favorit är den röda med smak av jordgubb och äpple. Har ni testat dom?

Kram ~jullany

  • 94 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu är jag hemma och nu kommer det komma inlägg varje dag Hahah men idag så hade jag tänkt att visa er ett life hack som jag har gjort.
De här är då hur man gör en egen whiteboard tavla.

Det du behöver är:

Börja med att sätta i den bakgrunden du vill ha i ramen.

Sedan så skriver du bara ned vad du ska göra i veckan eller just den dagen. Du kan också skriva ner ett fint citat som du gillar och sen läsa det varje dag.

Det är enkelt att sudda ut med fingrarna men det fungerar bättre om man har en tavla med ett glas. Jag har plast så ibland kan man behöva lite smink borttagning eller nagellacks borttagning.

Hoppas ni gillade sett life hack så hörs vi imorgon. Kram
~ jullany

  • 96 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu kommer min junk yard Haul som jag har pratat om!

~ jullany

  • 108 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu kommer life hack 2 och idag har jag testat att frysa vattenmelon för det ska tydligen bli som isglass för det innehåller mest vatten. Jag tyckte att det va jättegott för jag älskar vattenmelon och när den va fryst då var den nästan lite godare Hahah. Jag tog bara en skiva vattenmelon och satte på en glasspinne och fryste in i några timmar. Det här kommer jag absolut göra fler gånger. Det kanske har blivit lite lika life hacks men jag fick bara ett tips förra gången om att frysa in saker men vad vill ni se att jag testar nästa gång?? Kram ~ jullany

  • 108 readers

Likes

Comments