De var sjukt längesen jag bloggade och jag vet inte vad som hände. Jag hade bara inte tid och ork till att blogga. Men nu är det nytt år och jag har haft lov så nu kommer jag börja blogga igen. Vi får se lite vad jag kommer blogga om men det blir nog för det mesta om min vardag osv. Ha det bäst!
Julia

  • 2 readers

Likes

Comments

Hello!
Nu har äntligen hösten kommit och jag tycker den är såååå mysig när man kan tända ljus och läsa en bok medans det regnar ute. Jag har börjat läsa Förr eller senare exploderar jag av John Green och jag älskar boken. Han skriver på ett sätt som gör en så intresserad och den blir bättre av hans text haha. Men även fast allt är så mysigt så är det sjukt kallt ute så man vill nästan inte gå ut. Men man måste och då är jackan ens bästa vän haha. Jag funderar redan på att börja använda vinterjackan haha. Hoppas ni haft en bra start på veckan och ha det bra.!

  • 9 readers

Likes

Comments

Hello!
Nu är de sjukt längesen jag bloggade och jag har ingen speciell anledning till varför. För någon månad sen så tappade jag helt motivationen till träning och blogg och sen har jag inte börjat bara. Träningen har jag kommit igång med och snart bloggen. Jag har beställt stativ och lite annat så jag ska kunna ta fler bilder. Är de någon som har tips på vad man ska göra för att hitta motivation till träning och blogg?

  • 13 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu ska jag börja med min back to school serie och den kommer hålla på till fredag så det kommer komma 5 inlägg som är skol inspirerade så vi drar igång med en tag. Jag hittade denna på nätet så vet inte vem som har startat den så jag har inte hittat på frågorna själv Hahah. Men vi drar igång.
Fråga 1, Vilken klass ska du börja i? Jag ska börja i 8:an.
Fråga 2, Vilken dag börjar du? Vi börjar den 23 augusti så på tisdag nästa vecka.
Fråga 3, Hade du läxor över sommaren? Nej, det hade jag inte.
Fråga 4, Vilken tid vaknar du och lägger dig på skoldagar? På morgonen brukar jag gå upp kl. 6 och jag brukar lägga mig runt 10.
Fråga 5, Vad är stressigast med skolan? Det är nog de veckorna när allt är på samma gång och man ska göra speciella saker och sånt.
Fråga 6,Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? Det är nog väskan och at packa den sen att fylla Indien kalender.
Fråga 7, Vad ska du ha på dig första dagen?Jag ska nog ha på mig mina blåa jeans och en vit och svart tröja som var med i min förra Haul.
Fråga 8, Vilken klass började du med smink till skolan? I 6:an fick jag börja sminka mig till skolan.
Fråga 9, Längtar du till skolan? Ja, det gör jag.
Fråga 10, Ryggsäck/handväska? Jag har en ryggsäck som det kommer ett inlägg om imorgon.
___________________________________________________________

Det var alla frågor hoppas ni gillade inlägget.
Kram ~ jullany

  • 51 readers

Likes

Comments

Hello!! Nu kommer en liten Julia testar och nu hade jag tänk och testa de här. Eftersom jag inte äter godis så gillar jag att reta runt lite på frukt o sånt och för några veckor sen så hittade jag dessa:

Jag vet inte riktigt vad märket heter men det är torkad frukt utan tillsatt socker. Och jag älskar dom Hahaha. Min favorit är den röda med smak av jordgubb och äpple. Har ni testat dom?

Kram ~jullany

  • 56 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu är jag hemma och nu kommer det komma inlägg varje dag Hahah men idag så hade jag tänkt att visa er ett life hack som jag har gjort.
De här är då hur man gör en egen whiteboard tavla.

Det du behöver är:

Börja med att sätta i den bakgrunden du vill ha i ramen.

Sedan så skriver du bara ned vad du ska göra i veckan eller just den dagen. Du kan också skriva ner ett fint citat som du gillar och sen läsa det varje dag.

Det är enkelt att sudda ut med fingrarna men det fungerar bättre om man har en tavla med ett glas. Jag har plast så ibland kan man behöva lite smink borttagning eller nagellacks borttagning.

Hoppas ni gillade sett life hack så hörs vi imorgon. Kram
~ jullany

  • 57 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu kommer min junk yard Haul som jag har pratat om!

~ jullany

  • 70 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu kommer life hack 2 och idag har jag testat att frysa vattenmelon för det ska tydligen bli som isglass för det innehåller mest vatten. Jag tyckte att det va jättegott för jag älskar vattenmelon och när den va fryst då var den nästan lite godare Hahah. Jag tog bara en skiva vattenmelon och satte på en glasspinne och fryste in i några timmar. Det här kommer jag absolut göra fler gånger. Det kanske har blivit lite lika life hacks men jag fick bara ett tips förra gången om att frysa in saker men vad vill ni se att jag testar nästa gång?? Kram ~ jullany

  • 70 readers

Likes

Comments

Hello!!
Jag vet att det inte har blivit så bra uppdatering på den sista tiden och det beror på att jag har inte varit hemma och då nye haft internet eller tid hela tiden. Imorgon kommer det ett life hack och någon dag tror det blir på söndag så kommer den en Haul. Men jag är inte hemma nästa vecka för jag ska på läger och då kommer jag inte blogga men efter det så kommer det inlägg varje dag som vanligt Hahaha men aja. Godnatt Hahah kram!!
~jullany

  • 73 readers

Likes

Comments

Hello!!
Nu är jag hos mina kusiner i Grebbestad vilket är jätte kul för jag älskar att vara här. Vi kom hit igår och då åkte vi till sport shopen (det kommer ett inlägg om vad jag köpte sen). Nu innan frukost så var jag, pappa och mina kusiners pappa ute och sprang en runda på ca 5 km. Sen åt jag ägg,gröt och te till frukost, verkligen så gott Haha. Idag vet jag inte vad vi ska göra men det blir kanske bad och fiske. Kram
~ jullany

  • 83 readers

Likes

Comments