Idag fyllde ju som sagt min lillebror år så jag och min underbara pojkvän åkte självklart och grattade honom hos mamma. Morsan hade gjort tacos, vilket inte var oväntat då det är William favorit mat. Sen till efterrätt blev det Daim Cheesecake.

William är sååå blyg och avskyr att få presenter så han ville inte öppna dom när vi var med men jag tror han blev glad, det får vi hoppas iaf haha. Vi köpte biljetter till Johan Glans nya standup show som ska komma till Halmstad i februari tror jag det var. Så vi 3 ska gå på den tillsammans. Det ska bli så mysigt.

Nu ligger jag i sängen och glor på Friends, btw så är det världens bästa serie. Jag kollar på den 24/7 nuförtiden. Jag har kollat på vänner så mycket nuförtiden att mina kompisar säger bara att dom inte känner att dom behöver fråga vad jag gör för jag tittar antagligen på Friends. Vilket är sant. Nä men ligger och glor Friends medans Oscar kollar mobilen, han avskyr verkligen Friends men men, han får stå ut!!

Imorgon är det skola från 8.00-12.05... Känner inte alls för detta. Känner mig så stressad, inte utav skolan utan bara i mig själv liksom. Det är en fruktansvärd känsla när man inte ens själv vet varför man har sån ångest och varför man känner sån stress gällande allt. Idag när vi skulle till mamma var det ansträngande liksom. Det var jobbigt att åka dit för jag ville inte gå utanför dörrarna. Ville bara sitta tryggt, hemma och glo Friends. Men jag klarade det. Vilket jag är så stolt över.

Som ni säkert började märka i slutet av inlägget här nu så skriver jag gärna en del om min ångest och välmående. Jag kommer längre fram skriva inlägg mer fokuserat på det ämnet men just detta inlägget var mer menat om min lillebrors födelsedag.

Pussar och kramar

Jullan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Omg, jag bloggar, typ...?!


För er som vet så höll jag ju på med youtube innan men jag skulle tro att en blogg passar mig bättre i dagsläget.

Och för er då om inte vet någonting alls om mig, Julia heter jag och är en 17-årig tjej från Halmstad som läser Stylist. Jag känner att ni behöver inte veta så jätte mycket mer om mig nu utan ni kommer få veta mer och mer för varje dag som går och för varje nytt inlägg så kommer ni få lära känna mig mer och mer så ni vet.


Så ah, idag är det tisdag och jag hr bara Historia på schemat mellan 12.45-14.05 sen drar jag nog hem igen. Har en hel del som behöver fixas. min 18-årsdag närmar sig snabbt och jag har så mycket kvar att fixa och planera in till den här dagen så det är sjukt. Helt galet stressad för jag har en del plugg upptill det. Men men det löser sig

Jag har beställt hem massa saker från partykungen som jag kanske lägger upp lite om imorgon eller i slutet av veckan. 

Idag fyller faktiskt även världens bästa lillebror 16 år så vi ska hem till mamma och fira honom. Bilder på det kommer upp ikväll. 

Massa pussar och kramar 

Jullan
Likes

Comments