Header

Hej!
Nu var det väldigt länge sedan jag skrev ett blogg inlägg men det beror på att jag har gjort massa saker, jag har varit i båten, på Gotland och i lördags kom jag hem från ett scoutläger. Denna vecka har jag varit mycket med kompisar. jag har varit mest med Ida eftersom att vi inte hade setts sedan skolavslutningen. Jag har också varit mycket med Alva under veckan.
Lovisa har tingat en kanin som pappa ska hämta om ca 2 veckor, hon är grå/bege och en dvärgvädur löwen. Vi måste också köpa nya burar till kaninerna.

Idag har jag och pappa varit och hälsat på våra kusiner och då "lånade" vi Olivia som är 1,5 år och gick med henne till en lekpark så att hon fick leka av sig lite :).
/Julinisen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Igår släpptes biljetterna till tubecon. Jag slängde mig över datorn kl 20 och upptäckte att jag inte kom in på sidan så jag ringde pappa och han kom inte heller in så vi förstod att sidan låg nere. Sedan så gick jag in på insta och såg att tubecon hade lagt upp ett inlägg om att de hade blivit hackade och att sidan hade kraschat och att de skulle fixa det och sedan så skulle det komma en ny tid för biljett släpp. Jag kollade på tv ett tag och sedan gick jag in på mobilen och såg att pappa hade skrivit att jag kunde köpa biljetterna. Jag kastade mig över datorn och fick till slut tag i biljetterna så JAG SKA PÅ TUBECON!!


Denna dag har gått så sjukt snabbt. Jag vaknade halv elva och sedan åt jag frukost kl. Halv tolv och sedan dess har jag bara städat rummet och gått en promenad med mamma. Jag åt lunch halv fyra men jag trodde att klockan var typ ett. Och nu är klockan halv sex.
/Julinisen

Likes

Comments

Hej!!

Idag har jag varit på stan med pappa. Först så var jag hos tandläkaren och sedan gick vi och kollade lite i affärer. Jag köpte 1 par shorts, ett linne och en bomber jacka. Shortsen och linnet tog pappa med hem till sig eftersom att jag är hos mamma nu men jackan har jag här:

Den är från monki och kostade 400, jag har storlek XS.
Nu ska jag, mamma och syrran till stavsäter och äta glass.

/Julinisen 

Likes

Comments

Hej!😎
Idag har jag varit med en kompis i stort sett hela dagen. Vi var med hennes kanin, hoppade studsmatta och vi gungade mycket på hennes gunga som hänger i en stor ek så den är jätterolig. När jag kom hem så var jag med Alva och jag övade henne på stå på bakbenen och det går absolut framåt!

/Julinisen😀

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag fått sommarlov och det är jätteskönt. Idag har jag varit på stan med mamma och sedan åkte jag hem och var med en av mina kompisar hela eftermiddagen. Nu på kvällen så har jag varit med Alva och jag håller på att öva henne till att stå på bak benen!🐇

Det har hänt en väldigt tråkig sak sedan jag skrev mitt senaste inlägg som jag tänkte informera er om. Det är att min kanin Sofia har dött...😰
/Julinisen

Likes

Comments

Hej!!
Idag så ska ni få se bilderna från gran Canaria men eftersom att det var ett tag sedan nu så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde nu så att jag kommer inte skriva så mycket till varje bild men jag skriver datum till bilderna så att ni vet vilken dag det var! Jag har tyvärr inga bilder från den 29 mars och framåt eftersom att min mobil gick sönder!

25 mars

Vi var på ett hotell i Köpenhamn.

26 mars

Jag flög ner till Gran Canaria men jag tog ej så många bilder den dagen.

27 mars

Denna bild är tagen när jag var på en resturang och åt paella.

28 mars

Denna dag tog jag och mamma en promenad ner till stranden och sedan så badade vi.

/Julinisen

Likes

Comments

Hej!!
Idag är det tisdag och jag har haft nationella prov i engelska!! Efter proven så tog vi det lite lungt ett tag så då fortsatte vi med dekorationerna till toaletten som jag berättat om tidigare.

Efter skolan så var jag med Ida och vi var först inne och övade på en dans som vi ska ha till idrotten. Sedan så åkte vi penny board.🙂
I nästa inlägg så tänkte jag lägga ut bilderna från Gran Canaria!🤗

/julinisen

Likes

Comments

Hej!!
Idag ska jag till stan och köpa en klänning till en installationsmiddag som jag, mamma och Lovisa ska på eftersom mamma har blivit professor. Igår var jag  och mamma och kollade på lite klänningar när Lovisa var på dans. Jag hittade en klänning som jag ska ha men vi måste beställa den i en mindre storlek. Idag blir det nog mera att kolla på klänning till syrran och sedan skor till mig!

Förresten så har Ida flyttat och hennes hus är superfint och framförallt hennes rum! Igår innan jag åkte till stan så var jag där och hjälpte Ida att packa upp saker.
/Julinisen

Likes

Comments

Hej!!
Idag efter skolan så gick jag hem och åt mellis, jag mixade hallon och mjölk att det blev ungefär i samma konsistens som grädde... Sedan toppade jag det med 2 hallon och nötter. Sedan kollade jag på tv ett tag. När mamma kom hem så gjorde vi mini-pizzor och det var supergott!🍕


Min mobil gick inte att laga så jag ska få en ny av Telia på fredag. Tyvärr så gick inte bilderna att rädda, men jag ska iallafall lägga upp lite bilder snart eftersom att mamma har bilder på sin mobil.
/Julinisen

Likes

Comments

Hej!!😊
Idag började skolan igen efter lovet och det var faktiskt väldigt roligt att träffa alla kompisar igen. Dessutom började dagen väldigt lugnt eftersom att det var skolinnedandy och då var det inte så många i klassrummet utan de flesta spelade innebandy och då tyckte inte läraren att vi skulle börja med något nytt. Istället så läste, ritade vi, och vissa gjorde "dekorationer" till toaletterna eftersom att de är väldigt äckligt där nu!
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har min mobil lagt av och vi kan ej fatta varför... men igår kom jag på att jag har alla mina bilder på mobilen så att jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder från resan förrän min mobil är fixad...😰
är det någon av er som vet hur man kan fixa detta så får ni gärna kommentera hur man kan göra!!
/Julinisen 😊


Likes

Comments