Header

Heej! Vi lade inte upp någonting från påskhelgen, förlåt för det. Men vi båda firade med våra släkter och sedan på kvällarna har vi varit ute med våra andra kompisar.

Men om något helt annat. En sak som vi inte kan leva utan är musik. Jag tror inte vi är ensamma haha, Men det har släppts ett helt gäng nya låtar som vi förövrigt älskar. Dem låtar som vi är beroende av just nu är: Symphony med Zara Larsson, Shape of you med Ed Sheeran,  Stay med zedd och ett antal fler.

Det ska bli riktigt spännande att se vilka sommarhits som släpps 2017. Såklart hopps vi på någon sommarhit med Zara Larsson, Rihanna, Drake och Julia har fortfarande ett hopp om Justin Bieber.

Dock har vi gått tillbaka till låtarna som man lyssnade på 2014 typ haha. Det är riktiga throwbacks. Men speciellt en låt som ungefär halva vår klass fastnat för är Talk dirty to med med Jason Derulo.

Imorgon är det fredag och ingen av oss ska göra något speciellt i helgen, Men vi kommer säkert på någonting. Förutom skolan mår vi bra och livet rullar på.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej! Och förlåt för världens sämsta uppdatering...

Vi har haft sjukt mycket i skolan den senaste veckan och har därför inte hunnit lägga upp någonting. Vi har fått koncentrera oss på skolan till 100% nu för det är alltid mycket innan alla lov. Vi har haft nationella prov, mattediagnos, verbprov i engelska mm.

Men vi har haft ett riktigt bra lov hittills. Hur har ni haft det?

Men under hela tiden vi inte har bloggat har vi: haft kalas, Julia har fyllt år, vi har varit på tjejkväll, vi har varit på Emporia och sedan lite annat kul.

Det är jätteskönt med lov och snart är det PÅSK!!! Det som är roligast med påsken är att vi får påskägg men det är andra är också ganska mysigt :)

Hoppas iallafall att ni har ett fortsatt bra påsklov och vi gör kanske ett inlägg där vi berättar om vår påsk.

Likes

Comments

Hejj!

Förra fredagen sov vi och några andra från klassen hos Melwin. Vi har inte hunnit upd för vi har haft ganska mycket prov och läxor.

Men vi blev körda av Emmas mamma och vi var hos Melwin runt 6.

När vi kom fram så gick vi upp och lade oss i soffan medan Melwins föräldrar fixade maten. Killarna spelade tv-spel och vi tjejer låg vid våra telefoner.

Vid 7 åt vi. Det blev hamburgare med seriöst Sveriges godaste pommes. Därefter gick vi upp och kollade på filmen Hush. Sedan kollade vi på b.l.a Alvin & gänget, How to be single och Kalle & chokladfabriken. Under hela natten tror jag att vi kollade på 5 filmer haha.

Vi åt över mycket godis, dansade, spelade kort och mycket mer.

Vi var jättepigga och ingen ville sova. Men runt 5 fick vi gå och lägga oss, Så att Melwins familj kunde sova.

Men med andra ord hade vi en riktigt bra kväll och det måste vi göra om.

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig uppdatering på bloggen på senaste. Vi har haft fullt upp med skola o.s.v. Sedan har vi inte riktigt vetat vad vi ska skriva om heller heh.

Förra veckan var helt som vanligt förutom att vi hade det där temat vi skrev om i förra inlägget. Vi hade nämligen ordnat ett litet "minimexiko" i matsalen och serverade mexikansk mat som t.ex tacos. Det blev faktiskt ganska uppskattat! Vi fick tyvärr inte laga någon mat, men vi dekorerade och vaktade chipsen. Vaktade chipsen. ( host host).

Tillbaka till nuet. Igår hade vi studiedag vilket var riktigt skönt. Dagen började klockan 10:30 med pannkaksfrukost hos Carro. Vi kollade på Alvin & gänget 2, och hade riktigt mysigt. Sedan tog vi och fixade oss (och gjorde en liten photoshoot haha) och efter det tog vi bussen in till ett köpcentum i Malmö. Där träffade vi upp Isaac och Melwin. Vi gick runt i butiker och snackade lite och det blev även små pauser på bl.a Yogiboost och Joe & the juice. Det var jättekul även fast vi inte gjorde så speciellt mycket. Vi 6 tog vi bussen tillbaka och alla gick hem till sig.

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Hej allihopa! Ännu en vecka har passerat och det är skönt att det äntligen är helg. Har ni haft en bra vecka? Det har iallafall vi haft. Vi har knappt några läxor att göra så det är det bara matteprovet på tisdag att plugga till.

Ikväll är det ju andra chansen i mello. Vem hejar ni på? Själva tycker vi inte att det är någon super hit som är med ikväll. Den ända låt vi tycker är ok är Anton Hagmans låt "Kiss you goodbye". Men det är nog mestadels för att han ser bra ut haha :)

Nästa vecka har vi ett roligt projekt på g. Vi ska nämligen laga mexikansk mat åt hela skolan. Det innebär ju också att vi missar lektioner då vi ska ägna hela dagen åt att laga mat. Det är nice.

Likes

Comments

Okej detta är vårt första inlägg. Och eftersom att ni inte känner oss så bra tänkte vi börja med en tag så ni får en uppfattning om vem vi är.

1. Har du ett mellannamn?

Julia: Ja, Linnea & Caroline         Caroline: Ja, Lousie

2. Favorit ämne i skolan

Julia: Matte, Svenska & musik        Caroline: Matte och idrott

3. favorit dricka

Julia: fanta exotic         Caroline: Pink lemonade

4. Favorit låt just nu

Julia: On & on          Caroline: It ain't me

5. Vad skulle du döpa dina barn till

Julia: Alex eller nellie          Caroline: Alexis eller Liam

6. Vill du delta i någon sport

Julia: Jag dansar         Caroline: fotboll

7. Favorit bok

Julia: jag läser inte        Caroline: divergent

8. Favorit färg

Julia: grå         Caroline: grå och svart

9. Favorit djur

Julia: hund       Caroline: katt eller hund

10. Favorit parfym

Julia: The key - Justin Bieber        Caroline: PINK warm & cozy

11. Favorit semester

Julia: antingen Turiket med mamma eller Spanien med pappa          Caroline: London

12. Har du varit utomlands

Julia: ja Caroline: ja

13. Talar du något annat språk

Julia: engelska & lite spanska        Caroline: engelska & lite tyska

14. Hur många syskon har du?

Julia: ensambarn ;)         Caroline: 1

15: Favorit butik?

Julia: Hollister           Caroline: Hollister & zara

16. Favorit restaurang?

Julia: Pinchos         Caroline: Pinchos

17. Tycker du om skolan?

Julia: ja      Caroline: Ja

18. Favorit youtuber

Julia: Jocke & Jonna och Linn Ahlborg     Caroline: Linn Ahlborg

19. Favorit film

Julia: LasseMaja filmerna haha        Caroline:  Jag gillar divergent filmerna

20. Favorit TV-show

Julia: Teen Wolf       Caroline: gossip girl 

21. PC eller Mac

Julia: Mac       Caroline: PC

22. Hur lång är du?

Julia: 160        Caroline: 158,8


Likes

Comments