Går in på sistaveckan av jobb nu, både skönt och trist. Har mycket kvar att göra dessa dagar. Bland annat kundbesök, sammanställning av marknadsanalysen vi jobbat med osv. Men det ska nog gå vägen! Känner mig som en sådan amatör när det gäller arbetet. Vore så skönt att få det gjort och med ett bra resultat, vi får se helt enkelt. Ni kan ju kolla in gotlandsenergis hemsida så får ni se mitt arbete ;)

Direkt efter jobbet tog vi bilen till fridhem för att fånga solen... sedan ett glas rosé hemma, semestern börjar närma sig !!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta kanske låter konstigt men jag är avundsjuk på min pojkvän. Han är en betydligt mer social person jämfört med mig eller kanske inte men han har iaf lättare att skaffa vänner jämfört med mig. Nu kanske jag låter som en skitjobbig flickvän som vill äga min kille men så är inte fallet. Jag tycker det är bra att vara ifrån varandra alltså åtminstone göra olika saker på eget håll, att tappa kontakten med sina vänner endast för att man nyss klivit in i ett förhållande är inte acceptabelt i mina ögon! Vänner är skitviktigt!!

Min kille har många tajta vänner, en hel del barndomsvänner som han fortfarande har kontakten med. Jag har ett fåtal kvar, vilket egentligen inte är så konstigt. Mina föräldrar flyttade från min hemstad när jag flyttade hemifrån så åker jag "hem" åker jag inte till min hemstad. Juldagen (den stora hemvändarkvällen ) är ingen hemvändarhelg för mig längre. Jag träffar knappt mina gamla vänner, jag ser dom aldrig. Det är sorgligt men också kanske en liten miss av mig att inte hålla kontakten så bra. Jag är dock stolt över att ha gått min egna väg trots att det varit väldigt ensamt. Det har nog gjort mig mindre beroende av andra människor vilket jag är tacksam för på ett sätt. Men när min kille lever loppan med sina vänner är jag rätt ensam, jag har vänner men de är inte så många och inte så närvarande fysiskt i mitt liv just nu.

Även om jag får vara med vissa kvällar min kille och hans vänner ska ha fest är det något jag vill undvika, jag vill inte vara någon han måste dras med. (Jag tror absolut inte han känner så om mig) men jag vill att han ska ha sitt egna, jag vill samtidigt också ha något eget och inte vara bunden till något via honom. Kanske blir det extra jävligt för mig nu när han alltid kan bjuda in mig till sina kompisars fester men jag kan inte riktigt bjuda in honom eftersom jag själv inte har direkt några vänner i närheten. Kanske sitter jag och beskriver att jag inte har vänner just nu haha men som sagt det har jag, de är bara inte fysiska i mitt liv nu.

Likes

Comments

Midsommar har aldrig varit fest för mig, sedan jag blev 18 år slutade jag fira med släkten. Då blev första midsommaren med vännerna. Det blev ingen fylla men lite kubb och god mat. Året efter det jobbade jag i Visby och kände i stort sett ingen annan än min farmor så vi tog en fika på fridhem ist. Året efter det firade jag midsommar men en "fling" vi var ensamma i mammas och pappas sommarstuga i fide på Gotland, det var en mysig midsommar men mer än så blev det inte. Nu i år är nästan hela familjen i stugan + mina kusiner och farmor. Helt ärligt den bästa hittills, sällskap spel, morgondopp i havet, har även hunnit med springturer. Riktigt skönt att inte vakna upp bakis och istället känna sig fräsch. Saknar såklart vännerna speciellt när man ser deras festliga bilder på sociala medier men en släktträff var nog mer behövligt just nu än snapsvisor och dans!

Likes

Comments

Kan iallafall säga att Östersjön är fortfarande svinkall. Tog färjan över till ön igår. Sjukt vad härligt det kändes, det var vindstilla och sjukt fin solnedgång när vi kastade ankare i Visby hamn. Jag och farmor stannade till på ett ställe och käkade innan vi for ut till stugan en sväng. Imorgon väntar jobb, känns både spännande och lite läskigt, innan man vet vilket uppdrag man får.

Likes

Comments

Efter tentor och festival. Nu har jag landat i Sthlm hos mor och far. Känns skönt även om det snart kommer jobb är det något jag ser fram emot! Hittade ett par vita byxor jag letat läänge efter på mall of scandinavia, äntligeeen! Sedan kom Yok direkt från Bali hit till Sthlm så vi käkade middag ihop och tig några drinkar och skvallrade om det mest i vår lilla hemstad där ingen av oss längre bor. Ändå vet vi vem som är otrogen med vem, vem som blivit dömd för vad osv. Sorgligt och konstigt. Inget jag är stolt över, men ändå är det till viss del där vi hamnar. Inför sommaren kommer jag bli bättre med uppdateringen. Ha det gött!

Likes

Comments

Måndag efter en ångestfylld söndag borde vara lättande men denna dag känns inte bättre än igår, kanske ändrar mig när jag får kaffe i mig. Får lite smått panik när det endast är 3 veckor kvar innan jag lämnar Umeå för jobb i Visby. Kommer att sitta på Gotlands energi AB med deras hemsida och greja. Blir spännande men innan det ska en tysk strid avklaras, en tenta och en brännbollsyra utföras. Den tyska striden är en årlig "tävling" som anordnas av vårt program varje år. Det går ut på att man i olika lag ska utföra olika "hinderbanor"/ stationer med olika uppdrag. Sedan ska man vara utklädd också och det skavi diskutera ikväll.. denna måndag kan nog bli ok ändå kanske, vi får se!

Likes

Comments

Blev glatt överraskad denna bakis söndag. Gårdagen bjöd på god mat, goda drinkar och två köttiga skavsår. Tyvärr hade jag ingen täckning på mobilen och tydligen uteslöt jag då även bilder.. tråkigt av mig men bildminnerna är starka. Blev inte mycket dansande men häng med trevligt folk. Imorse fick jag meddelande om att droppa in hos en vän som bor strax granne med mig, jag mötes av denna vy. Blev superglad

Likes

Comments

Idag är vår årliga programsittning! Årets tema är sweet sixteen. Har ingen bra koll på temat men antar att det är typiskt rosa och lite amerikanskt!
Det blir trerättersmiddag med välkomstdrink och därefter nattklubb.

Ska bli spännande, får uppdatera mer från kvällen imorgon!

Likes

Comments

Helgen spenderades hos mina föräldrar i Stockholm. Flög ner på onsdagen och på fredag åkte vi över till stugan på Gotland.
Skönt för då hann jag träffa farmor också, vi sippade rosé i solen på altanen, solen var varm men luften var fortfarande kall. Så jacka var ett måste, speciellt jag som var förkyld. Min röst är så hes att den låter som en 60årig rökares röst.

Har nog inte insett hur mycket jag saknat mina föräldrar, träffades en blixtvisit 2 veckor innan Valborg när jag skulle presentera min pojkvän för första gången.. mina föräldrar hade vägarna förbi min mormor i Norrland för att göra några ärenden och när de inte hann ta sig till Umeå fick vi ta oss till dom.

Iaf hann jag köpa nya skor från scorett. Vet inte varför men har blivit på senaste tiden att jag bara köper skor därifrån. Vad tycks?

Likes

Comments

Flög ner till Lund förr förra helgen för att se Kent men min syster! Det var en födelsedags present jag fick och då var det inget annat att göra än att flyga till Malmö såklart! Riktigt bra konsert! Sedan var vi också på en utställning av döda människokroppar. Jag svimmar så fort jag ser blod så det var väldigt jobbigt i början men det är sjukt vad man anpassar sig fort! Så spännande men äckligt.

Det har varit mycket debatter om dessa utställningar eftersom att folk har donerat sina kroppar i forskningssyfte men frågan är on de visste att de skulle hamna på ett museum?
Det är en fabrik i Kina (om jag minns rätt) där de uppstoppar människokroppar. Det tar 1500 arbetstimmar för att hantera en kropp! Så sjukt!

Likes

Comments