Header

Hej! Jag vet att det är dålig uppdatering nu,men det beror på att jag inte har mycket tid allas och även att jag inte vet vad ni vill se...
kommentera gärna vad ni vill läsa här❤️❤️❤️

Kram julina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode

Hej!

Jag har tyvärr inte haft tid att skriva något denna väcka. Men jag var iallafall och shoppade i söndags så jag tänkte vissa upp vad jag köpte.

Den vinröda tröjan och den gråa koftan var från Cubus. Den gråa stukade tröjan (som förövrigt kan vara det bästa köp jag någonsin gjort) är från bikbok.

Kram Julina

Likes

Comments

vardag

Hej på er!

Idag är det måndag vilket betyder att skolan har börjar igen efter helgen. Denna period på terminen är det värsta någonsin, varje dag får vi nya prov och läxor. Jag har inte ej minut över denna vecka vilket ger mig liiite ångest.

Idag har jag pluggat samhällskunskap, Spanska, hemkunskap och fysik. Och jag kom hem halv 5 på kvällen. Sedan dess har jag städat mitt rum och tagit det lugnt.

Kram Julina

Likes

Comments

Samarbete, Mode

Jag har i samarbete med Jane kønig som är ett känt smyckes företag i Danmark fått beställa hem smycken från deras Love tag kollektion.

Jag älskar förpackningarna och att de kom i små söta påsar. Jag tycker personligen att det känns mycket lyxigare om man får hem dem i små fina förpackningar än när det bara är en masa papper runt dem. Så det är ett stort plus!

Man kan välja mellan rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver. Det finns både armband och halsband i olika modeller. Jag valde att bara ha en berlock på varje men man kan berlock att ha flera, de finns även i olika storlekar.På berlockerna kan man välja att ha bokstäver, siffror eller ett hjärta.

Länk till kollektionen finns Här.

Jag beställde 2 stycken halsband i förgyllt silver. Ett med längden 42 cm och ett som var 60 cm. På det korta så valde jag att ha ett I som står för Ida (min bästa kompis). Och på det långa så valde jag att ha ett hjärta. Man kan även byta plats på berlockerna om man vill det.

Jane konig har så klar mycket mer än deras lovetags så jag rekommenderar värkligen er att kolla in deras hemsida. Klicka Här för att komma till hemsidan.

Kram Julina

Likes

Comments

vardag

Hej!
Nu är det ÄNTLIGEN helg och ennu en vecka är avklarad.
Imorgon ska jag städa i mitt område om jag hinner vakna tills des Haha sedan på söndag jag har konfirmation och dans så då har jag fult upp. Det lär bli en hel del pluggande också eftersom jag har 2-3 prov och 3 läxor utöver det nästa vecka🙁.
Nu ska jag kolla på tillsammans för världensbarn med min familj och äta ostbollar.
Kram Julina

Likes

Comments