Ojoj länge sen sist! Har nu snart haft sommarlov i ca. en månad och min tid går mest åt att jobba och där emellan försöker jag hinna, gymma och hänga med nära och kära så mycket jag hinner. Här är två bilder från skolavslutningen. Riktig bra kväll!

Lunchat med mamma och börjat på ett nytt projekt.

Solat och ätit gott med vänner

Badat badtunna med tjejerna och haft en toppen kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då dessa var på rea -50% på cocopanda tryckte snabbt hem dem. Hämtade paketet igår och ska bli spännande att testa dem om de är lika bra som jag har hört!

Likes

Comments

I och med att vår skola ska flytta så betyder det även att vår kära klubblokal ska stängas. Denna vecka har därför varit begravningsvecka med olika evenemang. På onsdagen var det begravningssitz som jag och Fanny var på. Torsdagen var ledig och vi satt först på en åbåt före vi förflyttade oss till burger king och till sist till Mirre. På fredagen ordnades det cocktail-party för jag deltog som funktionär, kul det också! På fredagen var det dags för silliz, den var asnajs!

Annars så har jag nu endast en dag kvar på praktiken och på torsdag åker jag hem till krs. Även fast det kommer bli skönt så kommer jag sakna Åbo!

Likes

Comments

I höst kommer ni hitta mej i Köpenhamn, Danmark! Jag kommer både läsa kurser där och göra min praktik i resursförstärkande didaktik där. Lite osäkert ännu hur länge jag kommer vara där, om det blir 3 eller 4 månader. Men den 20 december kommer jag hem i alla fall. Så just nu går stor del av min tid att förbereda mej för det genom förberedelse kurs och boende sökning. Är både skit-taggad och skit-nervös inför detta, hoppas verkligen jag kommer trivas och att min utbytes period blir lyckad.

Likes

Comments

Hej! Länge sen sist. Beror på att jag helt enkelt inte haft något speciellt för mej. Mina dagar består av praktik och gym. Har endast 7 dagar kvar av praktiken, helt crazy hur snabbt dessa 10 veckor gått... även om det kommer att bli tråkigt att lämna åbo så ska det bli skönt att få komma hem!

Det har i alla fall kommit sommar hit till åbo, lite överraskande då det snöade(!!) förra veckan.
Är ju ledig på helgarna så denna helg har jag gymmat, tvättat fönster, städat lägenheten och solat <3 igår kväll kom Erica hit och vi njöt i solen och .såg hockey tillsammans. Idag tog jag sov morgon sedan gick jag till en park för att sola, nu ska jag ta itu med lite uppgifter.
Ha det bra!

Blandade bilder från den senaste tiden

Likes

Comments

Bildbomd från vappen och 1:a maj, som i år firades i Åbo! Söndagen började hos Erica före vi gick iväg till vårdberget för att lyssna på sång och tal, och satt på oss våra studentmössor såklart. Efter det blev det mellanfest (kanske lite för länge) och då vi skulle ut på bar blev det bara att konstatera att vi inte kommer att slippa in någonstans, så vi gick hem. Kanske bra så också. Idag blev det picknick på vårdberget i strålande sol! Så härligt och skönt 10/10!

Likes

Comments

Efer frukosten fick vi äntligen upp min hylla som mamma och pappa köpte åt mej ifjol på hösten haha bättre sent än aldrig. Men fint blev det i alla fall. Åbo bjöd på fin väder så jag och Jami hoppade i bilen och åkte till ruissalo. Där var vi på en 6km lång jogging tur, jobbigt men skönt efteråt! Sedan chillade vi bara före jag skjutsade honom till hamnen. Nu ska jag skriva rapport!

Likes

Comments

Livet rullar på och jag har nu varit 4 veckor på praktik, 6 veckor to go ännu. Denna vecka har bestått av att få en portfolio färdig, gym och en kaffe-dejt med Ida till espresso house som öppnat i hansa! Har även sitzat på ÖNs ikea sitz som var riktigt kul. I helgen har jag Jami på besök här i Åbo och vi kom för en stund sedan hem från Mylly. I kväll ska vi fixa god middag sedan får vi se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Då va den påsken över, sitter som bäst i bilen påväg till Åbo once again. Va ha jag då gjort denna påsk? Joo, långfredagen jobbade jag. På lördagen for vi iväg till närpes till bl.a. Halpa Halli där jag inhandlade den nya muminmuggen och annat nödvändigt. Sedan for vi vidare till bollhallen och såg lillebrors fotbollsmatch. Senare kom farmor och farfar till oss och åt middag. Efter att dom for hängde jag med Jamppa. I söndags jobbade jag igen och efter jobbet for jag iväg till perus där även Ellinor och Jessica var. Meningen var att vi skulle ha spelkväll men blev mera av godis ätande och diskussioner om allt möjligt, bra så! Idag har jag varit till mormor och morfar en stund med mamma och bara tagit det lungt. Nu borde jag ta tag i terminens sista skoluppgift istället för att skriva här så, bye!

Likes

Comments