Zara

H&M

De två byxorna e så perfekta, exakt de jag letat efter 😍

Likes

Comments

Vaknade ganska tidigt och steg upp och åt frukost sedan vandrade jag iväg till gymmet där jag körde ett ben pass.

Då jag kom hem städade jag upp lägenheten, duschade och fixade mej.

Mötte upp Erica och Mirre i stan för lite shopping. Hittade faktist mycket fint som jag kan visa upp senare. Då vi shoppat färdigt for vi till Mirre en stund.

Är hemma sedan en stund tillbaka och även denna kväll spenderad med lite chocklad och Disney film, igår kollade jag Moana, idag blir det zootopia. Hihi

Likes

Comments

Äntligen fredag! Ska bli så skönt att få helg och få en paus från allt relaterat med skolan. Sitter just nu och äter frulle och skall om en stund gå till skolan för att ha examination i missbruksvårds-kursen. Denna vecka har då alltså mest gått ut på att läs till det. Men har också varit på möte, sett på nyaste PH med Jessica, gymmat, igår åt vi goda hamburgare på woolshed och så har åbo bjudit på sol nästan hela veckan, big like!

Ha en bra fredag :)

Likes

Comments

I onsdags vankades det skam sitz! Åkte dit tillsammans med Erica och Mirre. Sitzen var kanske en av dom bästa jag vari på hittills, de som ordnade den hade satsat så mycket! Under sitzen fick vi spela skam-bingo men det gick inte så bra för yakutza haha (mitt lag). I slutet korades bästa utklädnad och en Eva och Jonas!
Vi stannade en stund efter sitzen men drog ganska snabbt vidare till skärgårdbaren där jag hittade Jessica!
3 tiden var jag hemma i sängs. Tack alla inblandade fö en rolig kväll!

Likes

Comments

I fredags hoppade jag på bussen till kristinestad. Då jag kom fram for jag på pizza med mamma och senare träffade jag Jami. Lördagen tog jag det lungt på dagen före jobb. Efter jobbet kollade jag på Melodifestivalen med mamma före jag åkte till Jami. I söndags hade vi bokar bord på red&green för brunch. Mumsade tills vi rullade hem.
Kom 9 tiden till åbo och är redo för en ny skolvecka!

Likes

Comments

Hela januari har vi haft onsdagar lediga, har varit så skönt då man fått så mycket gjort. Dock slutar det nästa vecka då en ny kurs börjar....

Idag började jag i alla fall dagen med att traska iväg till gymmet för att träna ben. Då jag kom hem satte jag i gång en maskin med byk och medan den rullade på började jag möblera om i mitt rum. Resultatet ser ni ovan. Sedan städade jag och blev färdig för en stund. Nu ska jag äta min favorit frukost/mellanmål, grekisk yoghurt med bär eller frukt, idag fick det bli med persika. Mums!

Likes

Comments

Helgen spenderades som sagt i vanda på bytarhelg. Vi spelade massor med olika spel, sjöng Singstar, åt samt böt info med varandra gällande våra poster i föreningen med dem som haft den posten före.

13 tiden var vi on the road to turku. Efter att jag skjussat hem mina passagerare hoppade Jessica i och vi for iväg till citymarket, bästa! Senare på kvällen eller närmare bestämt kl.18 var der meningen jag skulle skypea med Jami. Men istället ringde det på dörren och där stog han! Blev jätte överraskad och glad. Bästa sättet att få helgen avslutad.

Likes

Comments

I onsdags fick vi dra på halarna för fösta gången i år! Det var back 2 school som gällde. Dock blev det en lugn kväll som slutade tidigt då vi hade obligatorisk lektion 8:30 följande dag. Torsdags kvällen åkte jag iväg för att se på hockey med mirre och Fanny, det blev vinst för tps! Idag har jag varit i skolan och har just packat färdigt för stysse och råd bytarhelg som jag kommer befinna mej på denna helg.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Skolan kickade i gång i måndags. Lärarna presenterade vilka kurser vi kommer ha nu på våren och jag fick träffa mina fina vänner! Även om kurserna kommer vara mer krävande än de vi haft förut ser jag verkligen framemot denna vårtermin./ Var även tillbaka på gymmet i måndags, så sköönt!

Fick min praktik plats för våren fixad, verkligen skönt, bara sommarjobbet kvar som jag borde fixa.../Har haft både tent-läsning och en portfolio i våld i nära relationer att göra denna vecka. Men har också hunnit läsa annat än studie-relaterat och städat lägenheten.

I torsdags var jag och Jessica på sushi-dejt då en japansk restaurang hade öppnat nära oss. Dock blev vi inte så imponerade..../ inledde fredagen med en smoothie!

Ca.11 tiden på fredagen mötte jag upp Erica för lunch på fontana och för att diskutera omtenten vi skulle skriva en timme senare. Omtenten gick vell sådär och en stund senare satt jag i bilen med riktning Kristinestad.

Även helgen har bestått av studier men har också hunnit med långa promenader med hundarna i de härliga vinter vädret. I kväll åker vi tillbaka till Åbo.

Likes

Comments