View tracker

I onsdags fick vi dra på halarna för fösta gången i år! Det var back 2 school som gällde. Dock blev det en lugn kväll som slutade tidigt då vi hade obligatorisk lektion 8:30 följande dag. Torsdags kvällen åkte jag iväg för att se på hockey med mirre och Fanny, det blev vinst för tps! Idag har jag varit i skolan och har just packat färdigt för stysse och råd bytarhelg som jag kommer befinna mej på denna helg.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Skolan kickade i gång i måndags. Lärarna presenterade vilka kurser vi kommer ha nu på våren och jag fick träffa mina fina vänner! Även om kurserna kommer vara mer krävande än de vi haft förut ser jag verkligen framemot denna vårtermin./ Var även tillbaka på gymmet i måndags, så sköönt!

Fick min praktik plats för våren fixad, verkligen skönt, bara sommarjobbet kvar som jag borde fixa.../Har haft både tent-läsning och en portfolio i våld i nära relationer att göra denna vecka. Men har också hunnit läsa annat än studie-relaterat och städat lägenheten.

I torsdags var jag och Jessica på sushi-dejt då en japansk restaurang hade öppnat nära oss. Dock blev vi inte så imponerade..../ inledde fredagen med en smoothie!

Ca.11 tiden på fredagen mötte jag upp Erica för lunch på fontana och för att diskutera omtenten vi skulle skriva en timme senare. Omtenten gick vell sådär och en stund senare satt jag i bilen med riktning Kristinestad.

Även helgen har bestått av studier men har också hunnit med långa promenader med hundarna i de härliga vinter vädret. I kväll åker vi tillbaka till Åbo.

Likes

Comments

Sitter nu i bilen på väg till åbo. Ska bli riktigt skönt att få komma dit. I helgen har jag ätit gott, hängt med tjejjerna, på jungman, varit med Jami och packat min väska.

Likes

Comments

...firades i år igen på brahegården med massa andra folk. Spelade beer-pong, dansade och pussade min kille vid 12 slaget. Nu är jag redo för var 2017 har att erbjuda!

Likes

Comments

Igår blev det en Vasa dag tillsammans med Tessa och Jessica. Spenderade nästan hela dagen där och ändå kom vi nästan tomhänta hem. Jag köpte endast ett ipad fodral och sushi, som vi åt till lunch sååå gooottt. På kvällen for jag på bio med Jami och Elias. Vi såg 101-åringen som smet från notan och försvann, bra var den dock inte lika bra som första.

Likes

Comments

View tracker

På juldagen vaknade jag upp hos Jami åt frukost sedan skjutsade han hem mej. Hemma "lekte" vi med våra julklappar och började småningom göra oss klara för julmiddag hos farmor och farfar. Då vi ätit och umgicks i några timmar for jag hem och inväntade Tessa, Jessica och Julia. Förfestade och sedan blev det hotellet med resten av vännerna. Rolig och smått galen kväll och natt blev det. Julannandag gick åt att vila.

Likes

Comments

Julafton firades i år i pjelax hos morbror och Maria. God mat, gott sällskap och jätte fina presenter, så nöjd med allt jag fick. Senare kom Jami dit och sedan for jag till honom och sov. Riktig bra julafton har jag haft synd att den är över

Likes

Comments

I onsdags samlades vi flickor hos Hanna. Efter ätit lite gott böt vi julklappar med varandra, riktigt mysigt!

Likes

Comments

Igår kväll kom jag och Jami hem! Varit riktigt chilliga dagar. Har träffat både Ina och Ida under dagarna jag var där. Jätte roligt att få träffa dem!

Likes

Comments