View tracker
Postad i: Everyday life

Idag har det varit en lite trögare dag! Tre tiden hade vi i alla fall tillfälligt med styrka för att ta oss inn till stan. Fick några julklappar fixade! Sedan for vi till Ricos för att äta och fira Julia som fyller idag! Grattis igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Everyday life

I måndags dök Jami upp här i åbo då han skulle på studiebesök här på tisdagen. Efter skolan på tisdag for vi iväg till ikea en sväng. Efteråt blev det halarinvigning.
Resten av veckan bestod av gym och skola!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Studieliv

Igår var en jätte bra kväll! Gott sällskap, goda drinkar och Freddy Kalas! Så bäst!

Likes

Comments

Postad i: Festligheter, Studieliv

Firade lilla jul med att gå på julfest som ÖN ordnade. Åt julmat, sjöng jul snapsvisor och så fick vi besök av tomten också! Efter julfesten traskade vi iväg till skärgårdbaren och dansade där hela kvällen. Riktigt rolig kväll!

Likes

Comments

Postad i: Everyday life

I fredags kom Miranda och Erica hit och vi bakade julstjärnor och drack glögg. Mys!

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Gårdagens lilla juls look. Fyndade klänningen på HM för ynka 7€!!

Likes

Comments

Postad i: Festligheter, Studieliv

Denna vecka har varit fullspäckad. Väldigt ovant med mycket skola haha men skönt ändå. Igår samlades vi flickor hos Mirre och förfestade. Sedan begav vi oss till monkey där vi dansade loss hela natten. Idag kl.13 hade vi studiebesök hos arbetsförmedlingen, lite segt men mycket intressant. Sedan blev det krabbis mat på en ny amerikansk restaurang. Gick en stund på stan sedan för att hitta julklappar men kom endast hem med ett par nya jeans... till mej själv.

Likes

Comments

Postad i: Everyday life

Påväg till åbo efter en välbehövlig helg hemma. Kom hem redan i torsdags. I fredags hade jag tid till tatueraren för påfyllning. Då det var klar var jag och lunchade med Ellinor och tessa. Var snabbt via några affärer före jag brummade hem. Resten av helgen har jag hängt med familjen och jami. Nu är jag laddad inför några veckor till i åbo före jullov!

Likes

Comments

Postad i: Festligheter, Everyday life

I torsdags var det utgång! Förfestade hos Erica och for iväg till vegas och dansade hela natten (kändes det som) lite efter tre landade jag i säng efter en rolig kväll. I fredags tog jag tag i hushålls sysslorna och städade, bykte och böt lakanen. På kvällen kom Ida, Fanny, Erica och Mirre hit och vi åt allt för mycket gott. Idag har vi haft skola, kul!!! Hade presentation av våra grupp arbeten så var helt slut o huvudet då vi äntligen fick fara hem.

Likes

Comments

Postad i: Everyday life

I måndags var det Ellinors tur att fylla 20! Firade henne tillsammans mes Jessica och Evelina på superpark hehe. Vi och massa 10 plussare haha. Men roligt var det och efteråt åt vi inne på o'learys! Annars jobbar jag på med massa projekt, grupparbeten och andra skolarbeten. Där emellan har jag försökt gymma så mycket jag hinner!I onsdags var det åkas höstmöte där jag blev igen vald till PR-ansvarig för nästa år, kul!

Likes

Comments