I tisdags vaknade jag upp med sjuk hals, huvudvärk och kände mej överlag väldigt slut. Började mer och mer kännas som feber, men eftersom jag inte har något feber mätare så vet jag inte. Tvingade i alla fall mej iväg till mylly med Jessica och fick med mej det jag behövde. Kanske va lite dålig ide eftersom det bara blev sämre efter det... nu är det torsdag och jag ligger fortfarande i sängen och mår skit, blää hoppas jag blir frisk snart

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår fyllde finaste Miranda 20! Firade henne med kräftskiva, namnam. Blev en riktigt bra kväll!

Likes

Comments

Helgen spenderades som sagt hemma. Efter att jag kom hem i fredags for jag iväg till Jessica för glögg mys med Ellinor, Hanna och Tessa. Skönt att få catcha upp och skit att vi inte syns lika ofta mera :( efter kom jami till mig.
Lördagen gick jag och mamma ut på stan då det var naisday. Lunchade på crazy cat och då vi kom hem började vi baka inför söndagen. Kl 15 for jag iväg på jobb, roligt att vara tillbaka! Slutade 20:30 och träffade jami sedan. Söndagen ställde vi till med försenat födelsedags kaffe hos oss. 18:00 var jag och Jessica on the road again mot åbo. Har tyvärr endast en bild att bjuda på från helgen...

Likes

Comments

Äntligen fredag och jag slipper hem till kristinestad! Har inte varit hemma på 3 veckor så ska bli jätte najs. Har haft 3 lediga dagar denna vecka så har inte åstadkommit något annat vettigt än gym. Men i onsdags hade vi socionom tutorer tillsammans med sjukskötar tutorerna ordnat beer-pong turnering åt gulisarna på Skärgårdsbaren! Blev riktigt bra! Igår var vi hela dagen på studiebesök på kårkulla. Efteråt blev det pizza med tjejerna sedan hämtade jag mina nya glasögon, jätte nöjd! Nu har jag skola till 16 sedan hem.

Likes

Comments

Mitt i mitt narcos marathon ringer jami och berättar att han kommer till mig över helgen, blev superglad! Lycko kicken fick mej att börja diska, byka och städa lägenheten. Mot kvällen kom han och vi såg på lite friends och var på en promenad längs ån.
I lördags hade jag skola från 8:30-14:30, en valfri kurs men som var jätte intressant! Våld i nära relationer heter den. Mot kvällen lyxade vi till det med maten lördagen till ära. Då vi ätit vandrade vi in till stan för att testa hohto golf. Det var riktigt najs! For efteråt på en cider/öl till skärgårdsbaren. Idag har vi mest chillat, stor handlat på citymarket och varit på promenad. Han for för en stund sedan och jag har just hämtat Jessica från båten!
Det var min helg det!

Likes

Comments

I torsdags var jag på vår klass sitz! Vi hade blandat tema så vissa kom som barn, pensionär eller fancy. Var via Fanny före och hade en lite foto-shoot. Sitzen var i alla fall jätte najs! Jag och ida avslutade kvällen på hese före vi for hem!

Likes

Comments

Igår 10:30 hade jag tatuerings tid. Adelina var snällis och kom med som stöd! Tog ca. 1,5h och tog inte alls så sjukt som jag hade föreställt mig. Är super nöjd med den och taggar tills den har läkt helt! Tack jami för bästa presenten <3

Efteråt for vi och lunchade till spices, mitt favorit ställe!

  • Livet
  • 639 readers

Likes

Comments

Hejhej! Haft en kort vecka med typ ingen skola alls. I måndags var vi igen på fontana dejt! I tisdags var vi på höstens första sitz, åka airlines sitz! Blev en jätte kul kväll! Sitter nu i bilen på väg hem, jami va snäll och kom via åbo då han skulle hem från ekenäs :)

  • Livet
  • 680 readers

Likes

Comments

God mat, närpes visit, mys, träff med vänner och jami , länk med hundarna och bara varit! Så har min helg varit.
I kväll blir det åbo igen.

  • Livet
  • 775 readers

Likes

Comments