Igår kickade sista skolveckan av denna termin igång. Nästa vecka börjar en 10 veckors lång praktikperiod, så glad att jag sökte en praktikplats här i Åbo, är inte redo att lämna Åbo ännu!

Har i alla fall endast två skoldagar vilket är tur då jag har en fackuppsats i kursen socialt arbete i skolan som ska inn. Jobbar som bäst med den nu.
I morgon blir det socionom-förfest och på torsdag åker jag hem för jobb också kommer min mamma hem från sin sex veckors långa resa i Indien!

Helgen spenderades hemma med jobb, pizza me mina favorit flickor(minus adde som inte kunde komma) också häng med Jami.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Började dagen med body pump med Jessica, solen sken och det var varmt både då vi gick dit och tibax. Så skönt. Det som var mindre skönt var att det satt en parkeringsbot på min bilruta... suck.

I kväll har vi varit och bowlat med våra gulisar, kul var det!

Likes

Comments

I torsdags var jag och Jessica och testade på nya fitness 24/7 gymmet som hadd öppnat i Port Arthur. Först var vi på cxworkx och sedan på body balance som var riktigt skönt! I fredags var jag på fika med Fanny, Erica och Mirre och på kvällen for jag och Jessica till åbo svenska teater för att kolla på Pleppo två! Väldigt bra föreställning och skratta fick man göra!

I lördags började jag dagen med gym, sedan traskade jag iväg till stan med Jessica och fille där vi åt sushi buffe, mums. Sedan gick vi i några affärer före jag for till mirre där Erica också var. Åt hamburgare på morrisons och sedan kröp vi alla tre ner i mirres säng och kollade på Doris. 10 poäng till både dagen och filmen!

Likes

Comments

Glad internationell kvinnodag till alla kvinnor där ute!

Min dag har gått ut på att gymma, handla och göra skoluppgifter. Fick också besked om högsta betyg i en kurs som enligt mej, varit en av de mest krävande och svåraste hittils (i alla fall tenten), känns as-najs! Bara man kämpar och satsar så går det faktiskt som man vill, det får va mitt lilla råd idag, dagen i ära.

Likes

Comments

Alltså Gud vad jag har resfeber nu! Kolla på resor hela tiden och vill bara åka överallt och upptäcka nya länder och städer. Se nått nytt lixom, och ta del av andra kulturer och äta gott såklart! Ända problemet e ju förstås att kontot säger nej och vill hellre jag skall sitta hemma och vänta på bättre tider haha..

Blandade bilder från Cypern, Tyskland, Indien, England, Irland och Grekland

Likes

Comments

Fyndade två bomber jackor på na-kd.com , endast 13€ styck så var bara tvungen att ta två!

Likes

Comments

Började dagen med morgon-gym, bästa! Då jag kom hem började jag packa och 12 tiden var vi på väg hemmåt. Väl hemma fick jag välja kvällens middag och det blev tortillas! Sedan for jag iväg till Hanna som bjöd på paj och glögg. Jessica och tessa var också där och senare kom även Ellinor och Ellinor också. Satt till nästan till midnatt och pratade om allt mellan himmel och jord.
Riktigt bra fredag!

Likes

Comments

Denna vecka har endast bestått av en skoldag och det var idag! Måndagen studiebesök blev tyvärr inhiberat... jag som såg framemot det! I tisdags var det fastlagstisdag vilket innebar pulka tävling på vårdberget. Gick tilome så bra för "min" förening att vi kom till final :D på berget bjöds det också på ärtsoppa och varm oboy i de olika standen, vilket var najs få man stått och frysit en stund. Efteråt åkte vi iväg till klubblokalen på after-pulkka, där var det riktigt kul! Avslutade kvällen hos Erica med en pizza före jag for hem.

Igår kväll for jag till Anna som var så snäll och fixade våra naglar, blev jätte nöjd! Idag har jag som sagt varit i skolan och sedan gymmat. I morgon åker jag hemhem för jobb och mys me vänner och familj!
Ha det bra :)

Likes

Comments

På torsdag kväll åkte jag och Jami till ekenäs i värsta snöovädret, var tvungen att köra riktigt sakta vissa stunder så det tog en stund före vi kom fram. Fredag kl. 8 satt jag vid datorn redo att börja skriva på hemtenten som släpptes, 6 timmar senare var jag färdig. Min hjärna var mos efteråt!

På lördagen styrde vi kosan mot Helsingfors och högholmen! Var senast där då jag var i lågstadiet tror jag så var en riktigt rolig dag!

Efter zoo besöket drack vi varmt på cafe medan vi väntade på att få checka in i hotellet. Då vi kom till hotellet vilade vi en stund, va så trötta i benen efter allt gående. På kvällen åt vi middag på Maya, skit gott! Sedan en drink på pub före vi avslutade kvällen.

Åker hem till åbo idag på förmiddagen, har ett studiebesök till en skolkurator, taggad!

Likes

Comments