Saknat verkligen hästarna!!

Idag är en sån dag som jag verkligen saknar dom, att få klappa å borsta dom å få glömma allt skit för en stund. Få stå å mocka å ha musik på å få släppa alla tankar som surrar runt där inne. Sen kanske även få ta en ridtur eller sätta sig i vagnen, de är då jag känner mest ro och glädje i kroppen!


Likes

Comments

* en varm halare/overall som jag kan ha när jag kör häst

* varma handskar när jag kör eller rider

* extern hårddisk till datan

* puderborste

* rougeborste

* nike free run ute skor

* presentkort på HM

* presentkort på någon sportaffär

Sen är de faktiskt inte så mycket mer jag vill ha

Likes

Comments

Förlåt för förra inlägget, min mobil hade egen vilja att så hela inlägget blev konstigt.

Likes

Comments(bild2)
(bild3)
(bild4)
(bild5)

Provperioden är igång.. Usch fy blä. Men förhoppningsvis kommer jag att klara av alla kurser, sen blir de tillbaka till SOS! På ett sätt kommer jag att sakna att va i lusse då de finns folk dör som man alltid kan parta med, uppe i SOS är de helt dött å tråkigt.

Men igår kväll får jag till Tranvik till Antons stuga med han å Toffe. Satt bara där å prata å så bada vi bastu, var riktigt trevligt! När jag hade tänk börja fara hem så hade de kommit mera snö där, men som tur fick jag stanna där å sova för annars så skulle de antagligen farit ner i diket som jag var nära på å göra på väg dit. Imorse steg vi upp halv 8 för att dom skulle fars å jaga så jag var hemma vid halv 9 å då sov jag några timmar. Steg sedan upp åt. Jennifer kom med till hästarna där vi först var ut å gick med båda två och sedan gick satte vi sadeln på Celinda å jag hoppade upp på henne. Hon var
riktigt duktig å ser verkligen fram emot att få börja rida henne mera nu!
Men nu ska jag ta och plugga matte... Byebye

Likes

Comments

Det är en vecka till provperioden börjar.. vill inte alls. Matten kommer inte gå bra men bara jag klarar mig så blir jag nöjd! Men annars har veckan varit bra! I torsdags så hade Lusse vollybolldag så vi hade bara 45 min samhälla för sen skulle vi gå ner å kolla på semifinalen å finalen. I helgen har jag vilat upp mig och varit med mina fyrbenta vänner. Saknar att fara till stallet enormt mycket efter skolan, men hästarna har det så himla bra där! Hoppas Tomas hittar en kärra åt mig så att jag kan fara ut köra Celinda.


Grattis på farsdag pappa ♥♥


Likes

Comments

Ett liv utan hästar är de tråkigaste dom finns... De ända jag gör är att ligga i soffan eller sängen och äter
Likes

Comments

Känns helt sjukt att det redan är november, det va ju just som oktober började?!?

Men livet knallar på! Ha fått skratta skjut mycket dom senaste dagarna och det är underbart!! Annars har det inte hänt något kul. Idag kom Jonna å Julia efter mig och vi får till stallet för att packa alla sa åker för imorgon flyttas hästarna! Sen får vi till Diablo och vi delade på två pizzor och vi satt även i bilen och åt, hahah! Tog de bara lugnt innan vi får till Stålsböle för att lasta av alla saker.

På väg hem får mamma och jag via pappas grav och tände ljus. Saknade far ♥ 


Likes

Comments

Måndag: haha jaaa.. Mamma å jag försov oss en timme så vaknade 5 innan bussen skulle gå heh. Men blev hemma då så fick sova ut för 5 dagen. Efter att mamma slutade så får vi till Lantbruk och köpte skor till P och jag köpte även ett brunt/rosa grimskaft, kärlek!

Dagen idag har flutit på. På håltimmen var jag med Tobbe och Axel på Texas Longhorn, det var riktigt gott! Vi satt där och pratade en massa, var så jäkla skönt att få prata av sig!


Likes

Comments

Bara på några dagar ha Play Me blivit så himla fin att rida! Skulle hoppa idag å jag tror jag aldrig ha varit så nöjd över ett hopp pass. Hon sökte sig ner ända från börja och hennes galopp... så himla fin!! Vet inte hur många gånger jag kastade mig runt hennes hals ♥ Känns bara så typiskt att hon ska blir så här fin nu när hon snart ska ut på foder.. men som tur får Celinda komma med så jag får rida henne lite i alla fall. 


Likes

Comments