// Bilderna är tagna med Canon Powershot s90 //

Hej hej!

Vintern, isen och snön har kommit till staden där jag bor och det är så mysigt. Ute är det kallt och ganska vitt men jag hoppas såklart på mer snö. Så efter en ganska lång skoldag gick jag och Vera till en damm nära oss och åkte skridskor, så mysigt och skönt. Nu har jag pluggat och ska snart åka till träningen. En väldigt bra och mysig måndag, jag ser fram emot denna veckan och jag har mycket roligt planerat.

Ha det bra!

Likes

Comments

// Bilderna är tagna från tidigare inlägg på min blogg //

Bild 1 (tidigare inlägg)- HÄR

Bild 2 (tidigare inlägg)- HÄR

Bild 3 (tidigare inlägg)- HÄR

Hej hej!

Detta är mina tre senaste outfits som jag visade på bloggen, väldigt fina tycker jag och jag gillar ställena jag fotade på också. Jag ser fram emot våren när jag kan vara ute och ta härliga outfit bilder i solen utan att frysa. Jag gillar nog outfit nummer 2 mest, den i mitten eftersom den känns lite uppklädd och fin men fortfarande är väldigt bekväm. Jag är även nöjd med de bilderna. Ni får gärna kolla in de tidigare inläggen om dessa oufitsen och även kommentera vilket som är din favorit.

Ha det bra!

Likes

Comments

// Bilderna är tagna med Nikon D3100 //

Hej hej!

Efter att ha varit och simmat och sedan gått hem i ungefär en timme är jag nu tillbaka hemma och har precis ätit lite lunch. Idag tog jag en baguette med avokad på och ett glas varm choklad. Jättegott och jag har tittat lite på youtube och så. Min söndag kommer jag spendera hemma resten av eftermiddagen och städa lite, fixa på datorn och plugga lite franska. En mysig och lugn dag precis som söndagar ska vara.

Ha det bra!

Likes

Comments

Älskar den här fina detaljen med guldigt på sidorna.

// Bilderna är tagna med Nikon D3100 //


Hej hej!

Jag skriver ofta ner vilka blogginlägg jag ska göra och saker som jag behöver göra den dagen och min förra anteckningsbok är nästan slut så jag köpte denna fina på Lagerhaus. En mörkblå med guld detaljer och en fin detalj där det står "Notes" där nere. Fin och bra sak att ha. Jag tipsar verkligen er om Lagerhaus för de har så fina saker och speciellt anteckningsblock.

Ha det bra!

Likes

Comments

Detta fina doftljuset kommer från Lagerhaus och luktar gott av vanilj.

// Bilderna är tagna med Nikon D3100 //

Hej hej!

Jag började min dag så på ett så mysigt sätt, jag sov länge, åt sedan en god frukost och tog ett långt bad. Ute snöade det och jag satt i det varma badet med tända ljus och omgiven av väldoftande bubblor. Mysigt!

Nu har jag ätit lite mat, plockat i ordning på mitt rum, fotat lite och ska sätta mig och redigera bilder nu. Jag rensade precis bilderna på datorn och hittade bland annat bilder från Polen och från mysiga dagar förra året, så kul att se. Jag hade tänkt printa ut lite roliga och fina bilder, kanske i polaroid format eller hur man ska förklara. Så det kanske jag ska göra idag. Sen ikväll ska vi hem till min morfar och fira honom och äta mat, det ska bli mysigt. Så en väldigt mysig lördag kommer jag nog att få. Jag gillar faktiskt att vi har börjat skolan för nu känns helger och lediga dagar speciellare.

Ha det bra!

Likes

Comments

// Bilderna är tagna med Nikon D3100 //

Hej hej!

Jag tänkte dela med mig av ett frukost tips på en frukost som jag äter nästan varje dag, det är en tallrik fil eller yoghurt och en egen gjord musli som består av linfrön, chiafrön, solrosfrön, kokosflingor och så toppade jag med tranbär. Jag drack även ett glas av Bloomy drinks "Pigg" i smaken ingefära och fläder men det funkar bra med någon annan juice eller dricka med. En väldigt god och nyttig frukost som passar på skoldagar eftersom den är väldigt mättande. Jag tycker även att det är jättegott och speciellt med tranbär.

Ha det bra!

Likes

Comments

// Bilden är tagen med min IPhone 6 //

Hej hej!
Nu har jag helg och är helt ledig, inget plugg och inga måsten för ikväll. Så skönt, jag slutade vid halv två och sen har jag städat mitt rum de senaste timmarna och tagit bort allt julpynt. Så skönt för nu känns det så rent och fint, jag har precis skrivit en lista på de inredningssakerna jag vill köpa den närmsta framtiden och det är faktiskt en del saker. Jag ska fixa det sista på mitt rum och sen ska jag titta lite på internet efter fina inredningssaker, bläddra i någon tidning och bara ta det lugnt. En bra och mysig fredag, med en bra podd i högtalarna är det faktiskt kul att städa speciellt när man ser hur fint det blir.
Ha det bra!

Likes

Comments

 • Winter wonderland

  "// Bilderna är tagna med Canon Powershot s90 // Hej hej! Vintern, isen och snön har kommit till sta…"

 • Latest looks

  "// Bilderna är tagna från tidigare inlägg på min blogg // Bild 1 (tidigare inlägg)- HÄR Bild 2 (tid…"

 • Min söndag

  "// Bilderna är tagna med Nikon D3100 // Hej hej! Efter att ha varit och simmat och sedan gått hem i…"

 • Notes

  "Älskar den här fina detaljen med guldigt på sidorna. // Bilderna är tagna med Nikon D3100 // Hej he…"

 • surrounded by bubbles

  "Detta fina doftljuset kommer från Lagerhaus och luktar gott av vanilj. // Bilderna är tagna med Nik…"

 • Breakfast tips

  "// Bilderna är tagna med Nikon D3100 // Hej hej! Jag tänkte dela med mig av ett frukost tips på en …"

 • Weekend

  "// Bilden är tagen med min IPhone 6 // Hej hej! Nu har jag helg och är helt ledig, inget plugg och …"

 • Instagram V.2

  "// Bilderna är tagna från min instagram, Juliizen heter jag där // Hej hej! Mina senaste nio instag…"

 • Travel in europe

  "Hej hej! Jag är så taggad på att resa detta året så det hoppas jag på att jag får göra åtminstone e…"