Nu är det dags för exam-week. Det är den veckan där man göra alla sina prov och det är nog det stressigaste som finns. Jag pluggar för fullt men är rädd att det inte är tillräkneligt. MenMen detta är inte dom riktiga om man säger så. Men såklart att man vill få bra betyg!

Iallafall imon kommer mormor och morfar hit och det kommer att bli super mysigt och jag kan inte vänta längre. Jag och pappa ska hämta upp dom imon vid 11!


Jag hoppas allt är bra i Sverige och bloggar nästa lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jumpshut från Gap - 299kr

Skjorts från H&M - 179kr

Blus Från Gap - 299 kr

Likes

Comments

Hej igen efter jag vet inte hur längesedan. Jag har haft så mycket att göra, både med skolan och kompisar.

Så jag har mina "end of year exams" om 30 dagar och jag är lite stressad. Men om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte så mycket om detta årets prov men vill såklart göra så bra jag bara kan. Men jag orkar inte prata mer om skolan men lite om mina kompisar och vad som har hänt sen sist. Jag har kommit så nära alla mina kompisar och vill inte lämna dom om ett år. Jag vill stanna kvar här med dom. Men några av mina närmaste kompisar lämnar detta året, Paul, Alex. Robin, Embla, Thomas, Maja och några till. Jag kommer verkligen sakna dom!!!! Det är lite ledsamt men jag visste ju att några skulle lämna för här bor man ju inte hela livet.

Jag har haft så roligt under detta första året här i Kina. I början var det lite jobbigt men nu vill jag inte lämna!!!!!! Jag vill stanna kvar här och bli klar med skolan och det skulle bara ta mig 3 år till. När jag sitter ute i trädgården, 27 grader och skriver detta inlägget så vill verkligen inte lämna. Dock ska vi flytta i Augusti till annat compound. Om jag ska vara helt ärlig så kommer det bli så skönt för var jag bor nu så har jag långt till allt jämfört till där dom andra bor.

Iallafall här är lite bilder från början av året till nu:


Detta är från Thailand där jag träffade Malin. Det var en av de roligaste tre veckorna som jag har haft

En vecka med Familjen i Vietnam. Det var en helt underbar vecka, vi fick se så mycket ex. krigsmuseet. Det är något man måste se när man åker dit. Det är helt fruktansvärt men det är ett måste!

Jag och Lovisa i Beijing

Photoshoot for my Media portfolio 

Likes

Comments

Gud vad kul! Har haft det tufft i skolan och även hemma. Men är så tacksam för alla underbara människor i mitt live. Jag måste erkänna att det är inte så många jag håller kontakt med det hemma i Sverige! Jag önskar att all ni har det bra och att ni lever livet som tonåringar! Jag saknar alla er!

Men har det super bra här. Skolan är tuff men det funkar. Hade en super bra helg förra helgen! Va på Alex och Brians fest! Så underbara människor har!

Ingen kärlek en... Har fått så många frågor om det men tyvärr ingen en och känner att det går bra utan kille just nu!

Likes

Comments

Haha jag vet att jag inte har blogga!

Jag har haft det så stressigt med skolan och familjen under dessa månaderna som jag inte har bloggat. Men nu är allting mycket bättre och livet för roligt. Jag har skaffat så många nya vänner och jag har haft det så kul varje helg.

Det finns ett ställe 2 minuter med cykel från mitt hus där vi träffas varje helg och umgås.
Så här är några bilder från det senaste veckorna som har varit.

Likes

Comments

Första dagen för mig och Max var lite annorlunda en vad en vanlig skolstart skulle kunna se ut. Hela Shanghai blev översvämmat, bilden talar för sig själv!
Det har läckt in i källare och hus, men vi hade väldigt tur för vi fick bara en liten vattenskada i badrummet.

När vi åkte till skolan var det inte så farligt! Men det regnande oerhört mycket!

Men åkte till skolan ändå, alla trodde att skolan inte skulle stängas. Så jag satte mig vid ett bord men några tjejer som började prata med mig. Så lärde känna några ändå. Sen medlade lärarna att skolan skulle stängas och alla skulle hem. Så vi fick simma tillbaka till bilen. (När jag säger simma då menar jag simma) Haha nä men vattnet gick upp till midjan på vissa ställen.

Så sitter nu hemma med mamma och kollar på TV.

Likes

Comments

Just nu är klockan runt 5 - 5.30 och jag vakan av min AC! Jag kunde inte somna om så jag titta och så om Wi-fi fungerade för att det är så tidigt! Men mer om Kina det är så sjukt mycket folk men jag gillar det! Mitt nya hus är helt underbart och jag gillar verkligen det här, vi har trevliga granar också! Mitt rum kanske är tre gånger större en mitt gamla med en dubbelsäng i mitten av rummet. Så lever livet kan man ju säga. Vi har även en hushållerska som hjälper oss med att handla och laga mat m.m. Hon kan prata lite engelska så det är super bra! Men tror jag ska göra något annat nu, så jag kommer försöka att blogga men vårt internet är inte så bra men kommer nog blogga på min morron och er natt!

(I’m gonging to focus on my Swedish now when am gone! If you want to read my blogg in english in the corner you should press english en then it well be english)

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu börjar det dra ihop sig!

Så nu försvinner saker snabbt! Mitt rum är nästan tomt bara min säng och resten av huset börjar snabbt tömmas! Så just nu vill jag bara flytta för det börja bli lite jobbigt. Men vi ska flytta ut ur huset den 1 augusti, samma dag som när pappa flyttar. Jag mamma och max kommer att bo hos mormor och morfar innan vi åker den 11 augusti.

Nu kommer jag blogga mer för att jag har en ny Mac, så kommer hålla er uppdaterade mycket oftare nu! Typ 2 gånger per vecka.

Now it’s getting closer!

So now things are disappearing quickly! My room is almost empty and the rest of the house is nearly empty! So right now I just want to move because it’s really headwork with everything. We are moving out of the house on August 1st, the same day as my dad flies to China. Myself, mom and Max will stay at my grandparents flat before we fly on the 11th of August.

I will blog more now asI have brought a new Mac, so will keep you updated every week!

Likes

Comments

Hejsan,

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen. Jag har en annan blogg som heter www.nouw.com/jullan men tänkte att jag ville ha en annan blogg med detta att göra. Som jag har skrivit i min beskrivning så ska jag flytta till Kina. Det är på andra sida jordklotet, sjukt långt borta. Som tur är så finns sociala medier där jag kan både ha kontakt med familj och vänner. Men även att jag kan skriva den här bloggen till unga som ska flytta till ett annat land eller kanske att den ska flytta till en annan stad. Det är ju stort att bara flytta kan jag tycka. Hoppas ni kommer att tycka om denna bloggen❤


Hello,

This is my first post on this blog. I have another blog called www.nouw.com/jullan but thought that I wanted to have another blog to write about my new adventure soon to start. As I have written in my description, I’am moving to China. It is on the other side of the globe, far far away. A good thing is that we have social media that allows me to have contact with family and friends. But also, I want to share a blog for young people moving to another country or perhaps moving to another city. It's a big step to move to a new place and I hope you will enjoy this blog with me on my journey. ❤

Likes

Comments