Bedford MD Tassel Bag / Klackskor - Berry / Rut & Circle / Miss Selfridge / Make Up Store / Clarins / Ray-Ban

Här har ni en outfit som jag har plockat ut från Nelly. 
Toppen är så himla superfin och passar så otroligt till dom underbara marinblå skorna!
Och väskan? HUR FIN! 
Denna outfit skulle jag mer än gärna bära om plånboken hade tillåtit ;)

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en såå bra dag igår, förlusten mot Ankarsrum med 0-6 var väl ingen höjdare men att jag fick träffa mina vänner senare på kvällen och dra till Örsåsa var såå guld värt! första gången vi var där och det var så kul att få dansa till Casanovas igen. Dock hade jag råkat låsa in alla mina nycklar i bilen i jackan när vi skulle hem..
Typiskt mig.

Idag hade vi balträning och jag är så nervös även att jag inte ska dansa, men jag tror att det blir en underbar dag ändå.
Imorgon kör vi igen, och sen träningar i ytterligare två veckor. för idag är det endast 13 dagar kvar till balen! 

Nu ska jag ut och kolla på min lillebrors fotbollsmatch, hoppas att dom vinner! 

Kram


Likes

Comments

vad​Sitter i skrivande stund i min säng och kollar lite youtubeklipp och är så sjukt pepp på balen. För idag är det endast 14 dagar kvar! 

Åh vad jag längtar tills jag får ha på mig min fina klänning och gå med min underbart fina bror till balpartner.
Och efter balen äre inte långt kvar tills jag och mina klassisar i RL får springa ut med våra mössor och går ut skolan efter 13 år.
Det känns redan nu jobbigt, men det kommer bli bra. Det kommer bli superbra.

Man får gråta glädjetårar , det är så det ska vara på en student. En massa glädje, skratt och glädjetårar. hela fadderullan.


Nu ska jag packa iordning och sen ska jag dra till min samling , för vid 15.00 är det dags för avspark.

KramLikes

Comments

Idag är en känslosam dag för mig, jag är nere av en anledning som jag inte vill gå ut med här, men jag vill ändå skriva av mig. Jag tycker det är så fruktansvärt sista dagarna i skolan nu, det är stressigt, det är jobbigt att behöva ha det jobbigt i både privatlivet och skollivet. det går liksom inte ihop sig känner jag. Man tänker så mycket, alldeles för mycket. Det pressar ens kropp totalt. Nästan så man bara vill gå in i väggen. Men då ger man upp för lätt, alldeles för lätt. Jag får ofta höra att man ska vara stark, men det är fasen inte lätt. Tro mig, ni som inte känt att ni har varit deprimerade eller varit nere, ni har inte en enda aning om hur det känns. Mina vänner har ingen aning om vad som händer med mig, inte ens mina föräldrar vet. Ingen vet, förutom jag.Likes

Comments

Som vi slitit i dessa veckor ända från vecka 5 och nu ÄNTLIGEN ska vi få genomföra vårt projekt som vi tror på så mycket ska gå igenom!
Jag och fyra tjejer till, har på vår entrepenörskapslektion valt att göra ett projekt som går ut på att vi ska göra cupcakes med frostings i olika smaker ( kaffe, kokos, lime, apelsin och jordgubb ) där överskottet kommer att gå till barncancerfonden.
Tro det eller ej, men detta har tagit så mycket tid, och krävts planering och jag som är marknadsansvarig har fått se till att tidningen kommer,  få upp så att eleverna på skolan kan se att det säljs plus att det ska synas i kafeterian så att folk vet om det. och jag känner att jag faktiskt har lyckats med det. för imorgon kommer tidningen och gör en intervju med oss och skriver lite om vad vi gör och varför vi gör det.

så stolt över mina tjejer och vad vi faktiskt har gjort och hur mycket extra tid efter skolan vi har gjort i ordning allt och planerat. 

Bilder kommer imorgon om hur det går, måste ju dokumenteras ;)


Likes

Comments

66 dagar kvar till studenten, 32 dagar kvar till balen.

Jag är så otroligt stressad sista veckorna nu, för det är så mycket som ska göras.
Gymnasiearbete, alkoholprov, studentförberedelser, massa frisörbesök, balförberedelser, inbjudningar ska skickas iväg och ja det är helt enkelt massor som ska fixas.

Så jag hoppas ni förstår att jag inte haft tiden att vlogga/blogga så mycket.

Kram

Likes

Comments

​Tänker köra en nystart från och med nu, tänker dock bara använda mig av videos och en massa vloggar
Sista året i skolan nu och det är därför som jag tagit beslut att endast använda mig av vloggar och videos.
Så ni kommer få hänga med mig en dag i skolan och ja lite vad som händer under mitt sista år nu.
LET'S DO THIS!

Likes

Comments