Header

Hejsan! Är ingen höjdare på att blogga har jag ju märkt hehe. Men kul att ha om jag får lust att skriva någon gång ibland.

Blir så avundsjuk på alla hemifrån som lägger på ett 22 gradigt Stockholm. Här uppe i norr är det som mest 10 grader på dagarna och nu har det även regnat konstant i 3 dagar. Vill också ha vår och värme!! Såg dock ut som att det skulle blir lite bättre nästa vecka så får hoppas på det.

Något annat som är väldigt kul är att jag äntligen fått min alldeles egna lägenhet! Den 16 får jag nycklarna och då kommer mamma och pappa upp och flyttar med mig. Oj vad jag längtar, ska bli så himla skönt att få ha sitt egna. Det är en 1a på 42km2 som ligger supernära skolan och vår träningshall, kunde inte blivit bättre.

Nu är det även bara 4 veckor kvar i skolan, varav det är ledigt nästa vecka och två veckor efter det åker jag hem och är hemma en vecka. Ska har bara två hela veckor kvar i skolan denna termin. Sååå skönt ska det bli!! Kommer jobba rätt mycket i sommar men att få va hemma och umgås med familjen, vänner och Tobias ska bli så himla mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! Idag är det första mars vilket betyder att vi äntligen går mot ljusare och varmare tider! Dock har vi precis haft ännu ett snöfall här uppe så allt är återigen täckt av ett vitt lager vilket känns sådär kul faktiskt. Jag längtar så mycket efter våren nu, allt blir så mycket lättare när det börjar bli lite ljust och man slipper gå runt i tjocka dunjackor för att överleva.

Nu till våren är det några saker jag vill införskaffa mig och en av dom sakerna beställde jag hem idag. Nämligen en kappa som jag letat så länge efter!! Den har varit slut i lager omgång efter omgång men nu äntligen var jag snabb nog. Är så spänd för att få prova den!

Om jag ska säga något om livet i allmänhet med så kan jag börja med att säga att denna vecka har varit rätt tuff. Inte nog med att det är testvecka och en massa prov så he veckan innan lovet, jag har också lyckats dra på mig en förkylning. Hyfsat dålig tajming. Tröstar dock lite att jag bara har ett matteprov att ta mig igenom imorgon och sen har jag i princip LOV! Bara några dagar kvar tills jag får träffa min kärlek igen också efter 3 veckor, som jag längtar.

Likes

Comments

Goddag! Igår kväll var jag och Amanda och åt middag på Rex. Min favoritrestaurang här upp i Umeå, så himla god mat verkligen! Kom hem runt halv tolv och slocknade direkt när jag la mig i sängen efter en lång vecka.

Idag är det lördag och en bra sådan. Just nu sitter vi på bussen på väg mot Ö-vik där vi ska spela sista bortamatchen för säsongen. Matchen börjar 15.00 och efter det så ska jag Ellen och Amanda tillsammans med några andra hem till en tjej i klassen på taco-kväll med mellomys. Superkul!

Likes

Comments

Hejsan! Skapade denna blogg för ett bra tag sen nu men jag har inte riktigt orkat eller haft lust att börja skriva. Men nu så tycker jag att det är dax! Tänker att detta är ett bra sätt att kunna gå tillbaka och se vad man egentligen hittar på om dagarna.

Idag har vi haft en väldigt lugn dag i skolan. Torsdagar brukar i vanliga fall vara rätt så jobbiga med många lektioner i och med att vi är träningsledigt. Men idag var vi bland annat på en föreläsning på förmiddagen och lite senare var vi på utbildningsmässan. Det var kul att gå runt att kika i de olika montrarna men känner mig inte mer säker på vad jag vill göra efter gymnasiet ändå tyvärr. Det ända jag vet säkert är att jag ska flytta söder ut i Sverige igen, Uppsala är gränsen. Inte längre upp än så.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag inte har något plugg för en gång skull. Har även tänkt att jag ska försöka göra hemmagjorda köttbullar för första gången. Det kan bli intressant!


Likes

Comments