Header

Hello! Idag är det första mars vilket betyder att vi äntligen går mot ljusare och varmare tider! Dock har vi precis haft ännu ett snöfall här uppe så allt är återigen täckt av ett vitt lager vilket känns sådär kul faktiskt. Jag längtar så mycket efter våren nu, allt blir så mycket lättare när det börjar bli lite ljust och man slipper gå runt i tjocka dunjackor för att överleva.

Nu till våren är det några saker jag vill införskaffa mig och en av dom sakerna beställde jag hem idag. Nämligen en kappa som jag letat så länge efter!! Den har varit slut i lager omgång efter omgång men nu äntligen var jag snabb nog. Är så spänd för att få prova den!

Om jag ska säga något om livet i allmänhet med så kan jag börja med att säga att denna vecka har varit rätt tuff. Inte nog med att det är testvecka och en massa prov så he veckan innan lovet, jag har också lyckats dra på mig en förkylning. Hyfsat dålig tajming. Tröstar dock lite att jag bara har ett matteprov att ta mig igenom imorgon och sen har jag i princip LOV! Bara några dagar kvar tills jag får träffa min kärlek igen också efter 3 veckor, som jag längtar.

Likes

Comments

Goddag! Igår kväll var jag och Amanda och åt middag på Rex. Min favoritrestaurang här upp i Umeå, så himla god mat verkligen! Kom hem runt halv tolv och slocknade direkt när jag la mig i sängen efter en lång vecka.

Idag är det lördag och en bra sådan. Just nu sitter vi på bussen på väg mot Ö-vik där vi ska spela sista bortamatchen för säsongen. Matchen börjar 15.00 och efter det så ska jag Ellen och Amanda tillsammans med några andra hem till en tjej i klassen på taco-kväll med mellomys. Superkul!

Likes

Comments

Hejsan! Skapade denna blogg för ett bra tag sen nu men jag har inte riktigt orkat eller haft lust att börja skriva. Men nu så tycker jag att det är dax! Tänker att detta är ett bra sätt att kunna gå tillbaka och se vad man egentligen hittar på om dagarna.

Idag har vi haft en väldigt lugn dag i skolan. Torsdagar brukar i vanliga fall vara rätt så jobbiga med många lektioner i och med att vi är träningsledigt. Men idag var vi bland annat på en föreläsning på förmiddagen och lite senare var vi på utbildningsmässan. Det var kul att gå runt att kika i de olika montrarna men känner mig inte mer säker på vad jag vill göra efter gymnasiet ändå tyvärr. Det ända jag vet säkert är att jag ska flytta söder ut i Sverige igen, Uppsala är gränsen. Inte längre upp än så.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag inte har något plugg för en gång skull. Har även tänkt att jag ska försöka göra hemmagjorda köttbullar för första gången. Det kan bli intressant!


Likes

Comments