Hejsan idag har jag inte gjort särskilt mycket mest vilat och tittat på undecover boss, jag har precis börjat att titta på det men än så länge tycker jag att det är bra! Förra veckan var jag och min familj i hanaslöv, och jag älskar verkligen att åka skidor önskar bara att det fans lite mer snö. Men nu ska jag hitta på något med min lillebror hoppas ni har en bra helg!<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag äntligen färga håret! Jag funderar på att klippa det axelkort och färga de mörkbrunt. Sen ska jag nog bara gå lite på stan och fika med min mamma. Hoppas ni har en toppendag<3

Likes

Comments

Jag kom på att jag inte har berätta så mycket om mig själv så det är det jag tänkte göra idag!

1, Jag heter Julia Karlsson.
2, Jag är 14 år 15 i maj.
3, Jag gillar att fota och rida.
4, jag har ridit i snart 11 år.
5, Jag är 1,65.
6, Jag älskar kläder.
7, Hov1 är bäst.
8, Älskar zara Larsson.
9, Jag har släkt i Rumänien.
10, Jag har en till blogg som heter MyLifeAsJulia, där jag lägger upp lite allt möjligt så jag tycker ni ska kolla in den.
11. Denna bloggen är tänkt att handla om bara mode.

Likes

Comments

Inpackning till torrt och slitet hår.

4 msk naturell yoghurt
1 äggula
1 tsk honung
1 msk olivolja

Blanda samman yoghurt och olja. Rör sedan ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Massera in det i hela håret. Var noga med topparna. Vira en handduk runt huvudet och låt sitta i 20 min. Skölj sedan ut.

Inpackning till torrt och slitet hår.

4 msk naturell yoghurt
1 äggula
1 tsk honung
1 msk olivolja

Blanda samman yoghurt och olja. Rör sedan ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Massera in det i hela håret. Var noga med topparna. Vira en handduk runt huvudet eller en plast påse. låt sitta i 20 min. Skölj sedan ut.

Likes

Comments

Idag har jag varit med mina kompisar, vi var och hälsade på hennes hästar och var ute och gick i skogen. Veckans låt är: Ain't My Fault med Zara Larsson.

Likes

Comments