Header

Jag tränar fotboll och dans. På sommaren så är det uppehåll, därför försöker jag att hålla igång då med. Ibland tränar jag på altanen i solen så att jag blir brun😂 och så cyklar jag väldigt mycket. Jag brukar också springa med min kompis och med pappa eller mamma ibland.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var det första skoldagen efter långhelgen. Vi hade studiedagar i måndags och tisdags. På bilden ser ni min middag idag. Hoppas ni har en fortsatt bra vecka.

Likes

Comments

Såhär såg min helg ut. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt efter skolan. I lördags var jag hemma och runt kl 14:30 åkte vi in till stan och åt på "tugg" sedan åkte vi på basket och vi kom hem till Melodifestivalen. I söndags alltså igår var jag med min kompis Moa och samtidigt var min lillasyster Emelie med våran granne Ella. När Moa åkte hem gick jag och Emelie till våra grannar och badade spabad. På bild 1 & 2 ser ni vad jag åt i fredags. På bild 3 & 4 ser ni lite utav det jag åt i lördags och på sista bilden ser ni spabadet.

Likes

Comments

Det här är några frisyrer jag brukar ha när jag inte har utsläppt hår. Frisyrerna är enkla att göra själv och det går på ungefär 2 minuter bara. Detta är ett bra tips om du inte är direkt expert på att göra komplicerade frisyrer. Jag tycker att det är enkelt men ändå fint. Jag kan inte säga att jag har dessa frisyrer ofta eftersom att jag typ alltid har mitt här utsläppt... Men om jag inte skulle haft utsläppt så skulle jag nog haft nån utav dessa frisyrer. (Jag kan dock inte göra en fiskbensfläta eller en inbakadfläta själv).

Likes

Comments

Nu är lovet slut och skolan börjar idag. Tyvärr så är jag sjuk. Jag gillar inte skolan jätte mycket men det är mycket värre att vara sjuk. Idag har jag bara tagit det lugnt och nu tittar jag på tv. Imorgon hoppas jag på att få gå till skolan så att jag inte missar en massa och kommer efter. Jag vill inte missa min fotbollsträning imorgon heller.

Likes

Comments

Detta är typisk lov mat för mig! Jag brukar ha fullt upp hela dagen och då hinner man inte direkt fixa riktig mat. Idag ska jag och bowla med min mormor, morfar, lillasyster och mamma. Pappa kunde tyvärr inte följa med pga att han måste jobba. Men innan vi bowlar ska vi äta på BurgerKing. Ikväll blir det nog riktig mat. Jag ska försöka mig på att göra duchessepotatis.

Likes

Comments

Igår var jag verkligen jätte trött jag var hos mormor och morfar hela dagen och på bild 1 ser ni min lunch. När jag kom hem var det fotbollsträning. När jag kom hem satt jag bara och kollade på tv och såklart så duschade jag. Samtidigt som jag kollade på tv tog jag ett litet mellanmål. Idag ska jag till en idrottshall med mina kompisar för att fritidsgården har öppet där.

Likes

Comments

Gillade inte min gamla header så jag ändrade den till denna bilden istället. Blev väldigt nöjd och det gick på bara 2 minuter. Vad tycker ni om den? Kommentera.;))

Likes

Comments

Denna klockan vill jag verkligen ha. Den är från ur o Penn och du kan hitta den på den här sidan. Jag har ju en rosé guldi klocka men jag skulle också vilja ha en vit. Den kostar bara 199 kr just nu. Och jag funderar på om jag ska köpa den snart. Den finns också i: rosa, lila, blå, gul, beige, vit, svart, svart guldig, svart grå och röd.

Likes

Comments

Denna klockan fick jag i julklapp. Den är underbar och jätte bra. Den passar nästan till alla klädesplagg. Tror tyvärr att denna klockan är slut på ur o Penn men det finns många fler fina liknande klockor. Det är upp till 70% rea nu, så passa på innan rean är slut. Tryck här för att komma direkt till sidan.

Likes

Comments