Header

Igår var jag ledig och (typ) fri från skolarbete. Och andra advent som det var, tyckte vi att det va dax för julgran!
Så olika när folk väljer att köpa gran, vissa väntar till några dagar innan julafton, medan vissa har deras uppe i slutet av november? En riktig gran är ju iallafall givet, det ska mycket till innan en plastgran blir accepterad hahah.

I år blev det iallafall relativt tidigt för oss, så himla mysigt med gran speciellt när det är så mörkt ute hela tiden. Jag och familjen gjorde även pepparkakshus samt juldekorerade det sista. Julstjärnor och adventsstake är ju acceptabelt att ha från första advent så dem har hängt ett tag.
Tänker aldrig riktigt på hur mycket jag tycker om juletid förrens den är här, så himla mysigt!

Likes

Comments

Idag har varit en sån där oproduktiv dag. När man inte riktigt gör något vettigt, men att det ändå känns som att man har något för sig hela tiden. Fattar ni? Men men, sånna dagar får det va ibland. Sitter nu och äter lite sushi och kollar på The Mick, istället för att göra något vettigt av kvällen hahah. Gött!

Likes

Comments

Lite bilder från förra helgen med mina favvo tjejer. Fira Isabel (4 månader försent) samt utgång på kvällen, kul var det!

Likes

Comments

Andra december betyder även andra luckan. Jag har en kalender från Eleven Beauty, den har skönhetsprodukter från alla möjliga märken. I dagens lucka var en ansikte toner, kul att få prova nya grejer varje dag!

Likes

Comments

[inlägget är i samarbete med crownstudent.se]

Tror inte man kan längta efter att gå ut gymnasiet mer än vad jag gör just nu. Känner mig verkligen färdig med plugg för ett tag nu. Så mycket studenttjat just nu så det var allt för min del hahah.
Det känns bara så nära nu, speciellt i och med att min studentmössa kommit!
Min mössa är från crownstudent.se. Deras urval är helt fanatiskt, efter mycket velande om färg, modell och text är jag så himla nöjd över valen jag gjorde!

Likes

Comments

För ibland räcker inte bara en selfie helt enkelt.

Likes

Comments

Skräll att jag lägger ut semesterbilder. Ämne mer skräll att jag lägger ut någorlunda gamla semesterbilder. Men men, det har tydligen blivit min grej numera. Här är iallafall en bildbomb från Guadeloupe, en Ö i Västindien som vi besökte i somras. Längtar sååå till värmen just nu, helt sjukt!

Likes

Comments