Tycker jag har grillkväll hela tiden? haha.

Sista sommarlovsdagen, det vill säga söndag, spenderades i Kvevlax med gymnasiebrudarna för att ta vara på sista kvällen av frihet. Även om alla var såå trötta så var kvällen en riktigt skön avslutning på lovet. Det ska bli väldigt konstigt att vara tillbaka i det rutinerade livet, men ändå skönt på något vis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

På tisdag var jag, brorsan & en vän till Powerpark. Få saker som ger ett sånt rus som bergochdalbanor gör, älskar det!

På onsdag firade jag och min pojkvän ett halvår tillsammans. Vi var på middag, åt glass och körde runt lite.

Torsdagen bestod av en nästan 10 kilometers länk med Annina och konstens natt i stan på kvällen.

Friday means party! Vårt gäng hade grillfest i Malax, skitkul!

Saturday means party! Sista helgen på sommarlovet måste ju firas ordentligt, right? Förfest plus Fagerö är likamed perfekt kväll.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Detta är några av de låtar som finns i min beeest spellista på spotify. Helt klart favoriter atm!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

I måndags drog jag till Melinda för att ha grillkväll. Vi hade köpt massa gott: ananas, kött, majs med mera som vi grillade. Såå mysig kväll som avslutades med massa prat.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Nu tänkte jag dela med mig av några små tips till skolan, det är ju trots allt inte långt kvar tills man sitter i skolbänken igen. Själv börjar jag andra året i gymnasiet.

1. Färger

Jag skriver alltid rubriker och saker som är viktiga med färger. Min hjärna funkar i alla fall så att den minns färger och kopplar en viss färg till en viss sak. Dessutom blir skolarbetet liite roligare med färger istället för vanlig tråkig blyerts.


2. Mappar

Lösa papper i väskan är inte kul alls, det vet vi alla. Jag har alltid en mapp för varje kurs jag går där jag samlar alla papper. Efter kursen tömmer jag dem och lägger dem i pärmar.

3. Post-it lappar

Man kommer helt enkelt inte ihåg den där viktiga sidan 37, 65 och 110. Post-it lappar med små anteckningar varit en räddning i gymnasiet hittills!

4. Kalender

Tråkigt tips, jag vet, men så viktigt. Oberoende om du har den på din telefon eller i pappersformat så är det alltid bra att ha ett ställe att skriva ner allt i. Min kalender är alltid fylld med läxor, happenings och saker jag måste komma ihåg.


5. En skild mapp för skola i telefonen

Telefonen är med mycket i skolarbetet nowadays så jag har gjord en skild mapp för skolappar i telefonen, och också i kamerarullen (bilder på anteckningar man missat osv.).

6. Ordning på datorn

Har man en dator som används i skolan så finns det inget värre än då man inte hittar det man söker. Ordna mappar i ämnen, kurser osv.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Hittade en liten lista om veckan som varit efter lite googlande. Minns att jag alltid gjorde massa blogglistor när jag bloggade som yngre och tyckte det var skitkul, haha.


Vad ska du göra idag? Idag ska jag inte göra så mycket, troligen fortsätta läsa min otroligt spännande Anna Jansson bok. Åker hem från villan ikväll i alla fall.

Vad har varit bäst den här veckan? Jag har hunnit vara mycket med mina vänner och också min pojkvän. Dessutom har jag njutit väldigt mycket av de vackra solnedgångarna som man ser allt tidigare på kvällen.

Vad har varit sämst i veckan? Stressen inför skolstart och att sommarlovet lider mot sitt slut. Dock tänker jag köra fullt ut nästa vecka!

Vilka filmer har du sett den här veckan? Jag har inte kollat på någon film alls den här veckan. Är jag ensam föredrar jag att ligga i soffan med en bra bok.

Vad längtar du efter? Även om tanken på skola gör mig oerhört stressad, så är tanken på rutiner mer lockande. Att ha en viss tid då man stiger upp, börja träna osv.

Vad har du ätit mest av? Godis och återigen godis. Måste tamefan ta tag i mitt småätande asap.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

För några veckor sedan var det ju Kristinestadsmarknad och då passade jag och pappa på att titta på kyrkan i staden. Tyvärr slapp man inte in, det skulle ha varit kul att se den gamla träkyrkan inifrån. Annars är ju Kristinestad en jättemysig liten stad med sina små gator och gränder.

Likes

Comments

Aldrig fått på klart hur man stavar picknick, någon som vet? haha.

Gårkvällen var perfekt! Körde till stan med fem andra brudar och picknickade vid havet. Jag tycker så mycket om strandområdet i Vasa, särskilt området runt fängelset och invid bryggorna. Vi satt på räätälinsaari, holmen strax utanför fängelset och catchade up. Sen körde vi runt i stan en stund och lekte vid en lekpark, man blir aldrig för gammal för sånt haha. Klockan 11 for jag hem och landade i säng med min pojkvän

Idag har jag jag spelat massa brickspel och fixat undan saker hemma innan vi drog till villan. Ikväll ska vi spela spel med familjen och bara va', skönt det också.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Finns det något mer avslappnande än att sitta sig ner på en sten intill vattnet och fotografera i solnedgången? Det är nog få saker som ger mig ett sådant lugn.


Likes

Comments

Från lördagens båttur och nattbad.

Lätt bästa efterrätten man kan äta på sommaren.

Mängden glass jag ätit i sommar alltså haha // Är helt fast i Anna Janssons kriminalare!

Som jag sagt tidigare, jag älskar att sitta i en bil på natten. Därför körde jag och min pojkvän ut till Replotbron och tittade på solnedgången.

Himlen var så otroligt vacker igår då jag va ute och gick så kunde inte låta bli att ta några bilder.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments