10. Jag och hormoner

haha säger jag som jag själv tycker ang jag och hormoner kommer André as garva åt mig.. Men ja jag tycker inte jag är allmänt påverkad av hormoner tex runt mens osv (blir bara sur när någon säger "har du mens eller?" Speciellt när jag var yngre) iallafall, i början av graviditeten grät jag väldigt ofta, inte små grät utan hulkgrät, sluta andas grät haha, allting handlade om "ska jag klara av att vara mamma till ett barn" "gör vi rätt val som behåller barnet" m.m  sen tycker jag det blev stabilt igen runt vecka 20, självklart var de små insidenter ibland då jag fick vredsutbrott, speciellt ett kommer jag ihåg. 

​Jag och André låg i soffan och tittade på tv och hade de allmänt mysigt, hade beställt mat och till det då Burk Cola, när jag reser mig upp och ska ta täcket med mig spiller jag ut HELA colan på golvet och jag börjar stor gråta, springer in på toaletten och sitter där inne och är helt hysterisk så mycket jag gråter. Går ut och lägger mig i sängen där André börjar skratta åt mig och jag börjar gråta ännu mer, sen tröstar han mig och börjar skratta igen då börjar jag stor gråta IGEN Hahah, samtidigt som jag gråter skrattar jag också för jag vet inte vad jag gråter för. Detta höll nog på ca 10ggr till innan vi somna. Tur man kan skratta i efterhand iallafall.

Efter förlossningen hade jag inte heller problem med hormoner tycker jag, ingen babyblues och inte massa gråtande. André tycker jag var hemsk som gravid men det är bara överdrift 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hej på er! nu är vi äntligen hemma!
i skrivande stund ligger jag och Lovisa framför tvn och tittar på hennes favorit klipp på youtube och Lovisa äter.

Idag har vi varit iväg och kollat vitvaror med Lovisas farfar, vi hittade faktiskt ett kylskåp, sen åt vi lunch på hallandsåsen
🎀 annars har jag bara fixat med lite paket medan Lovisa lekt i sitt bollhav och nu har hon även lärt sig klättra ur pölen och ut på golvet där hennes andra leksaker är, busunge!! 👶🏼 nu ska vi bara slappa och senare ikväll blir det våfflor, det missade vi helt igår 😳

Likes

Comments

amen hej på er, jag har inte glömt bort er, konstigt nog har det inte fungerat att göra inlägg här.. har ingen aning om varför men nu hoppas jag det funkar (om ni läser detta funkar de ju yeay!) nu måste jag tyvärr sova jag är döds trött. Hoppas ni haft en super trevlig och mysig lördag

natti natti 😴

Likes

Comments

🌸 idag fredag ska vi handla för helgen sen bara mysa tillsammans, imorgon ska Lovisa vara ensam med Andrè hela dagen, sist gick det super bra och det hoppas vi även det gör denna gången! Hoppas dem får fint väder så dem kan gå till lekplatsen!

🌸 Lördag!! Jag och Therese ska till ULLARED! vi ska försöka vara där vid öppning så kanske man slipper alla människor, I wish
Lovisa ska iallafall få lite nya leksaker det är huvudsyftet med resan för min del, ja och umgås med Therese såklart!!

👇🏻lite av sakerna jag tänk att köpa!

🌸 Söndag, då styr vi nog bilen mot gränsbygdens köpcentrum där vi ska kolla på vitvaror till vårt nya kök! Vi har även frågat Lovisas farfar om han vill följa med oss, rolig utflykt!

Sen vill jag även hinna med att mysa med min familj lite extra och kolla på några avsnitt av shameless, vi har inte haft tid en enda gång i veckan att titta på det faktiskt, katastrof! 😩😄

Likes

Comments

9. Nytt vs begagnat

antar att denna rubriken handlar om nytt vs begagnat till bebisen.

när vi plussade och vi pratade om bebisen och hela grejen ekonomiskt så kom vi fram till att det är vårat första barn vi vill ha allting nytt och så blev det. För mig var det de enda rätta! (Tror ej André brytt sig speciellt mycket)

Det blev lite begagnade Newbie kläder och en begagnad bumbostol till lillfisan.

Jag är absolut inte emot begagnade saker men vissa saker vill jag inte köpa begagnat i barnväg och det är
* bilstol, av säkerhetsskäl
* potta/toasits
* framtida skor som blir intrampade av ett barn, ej bra för varken fot eller rygg.
vagn, säng, leksaker, kläder m.m har jag inga problem med att köpa begagnat. Lovisas framtida syskon kommer få ärva hennes babyskydd, spjälsäng, babygym ja ni vet, det kommer inte kastas inför nästa barn 🎀vi var lite för stressiga när vi köpte vagn så vi köpte en trehjuling, vi bor i skogen sen kan ni lista ut resten själva, vagnen stannade tills Lovisa var en vecka gammal typ då åkte jag till babyproffsen och köpte en Emmaljunga super Viking som jag/vi är super nöjda med!

bilstol nummer ett och två. Besafe izi go och nu har vi maxi cosi mobi xp. Båda valda pga bäst i test och bra resultat i testerna, såklart!

Likes

Comments

äntligen är mitt paket från Kappahl här, vill ni veta vad som är i? kika in lite senare!!

hej på er!! äntligen har jag fått sova, så skönt, igår natt skrapade jag endast ihop två timmars sömn innan vi styrde bilen mot mormor, efter en heldag där var både jag, Lovisa och vovven super trötta!! Vi hämtade upp André från jobbet och han hade köpt munkar!! & celsius till mig, världens bästa verkligen.

Nu ska vi gå upp och göra morgon, Ha en bra dag!

Likes

Comments

8. Hur jag har förändrats sedan bebis kom

oj, om ni bara visste, haha! har man inte varit ung och gravid eller gravid överhuvudtaget vet man inte. Jag har blivit ordningsammare, mer ansvarstagande m.m, halvvägs i graviditeten blev jag super sparsam med pengar, började spara och vara mycket mer ansvarsfull med pengar (haha komiskt jag skrev härromdagen om mitt shoppande, men det finns utrymme så why not)

Ungefär samtidigt i graviditeten blev jag städberoende, helt manisk. Hamnade där ett hårstrå i soffan skulle de bort på direkten. Sen kom Crissy till oss (våran hund) och någon månad senare Lovisa och hur mycket jag än vill ha det lika rent och fint som innan hund och bebis så går det inte 😖

Jag fick mer förståelse för barn och hur dem fungerar, det tror jag handlar om att intresset hamnat på att skaffa förståelse mer än mognad.

Egentligen tycker jag graviditeten gav mig mer mognadsmässigt och förändrade mig mer än när Lovisa kom ut liksom. Fokuset hade redan flyttats från mig till henne innan hon kom ut 😃

Med handen på mitt hjärta så skäms jag brutalt mycket över hur jag betedde mig mot min mamma innan jag blev gravid! En riktigt oansvarig tonårig som inte brydde sig om någon annan än sig själv.

Likes

Comments

Godmorgon på er! När detta inlägget kommer upp sitter antagligen jag och Lovisa i bilen påväg till Kristianstad, idag ska vi hälsa på min mormor..

skulle även behövt göra några ärenden på stan, lämna tillbaks min bankdosa och byta storlek på ett par byxor.

Vad ska ni hitta på denna onsdag?

MUNKAR!! alltså visst blir man sugen av dessa bilder? har varit så himla sugen på munkar i evigheter men dem är ALLTID slut i vår lokala ICA..

Likes

Comments

7. Min bebis och skärmtid

Ja, här har jag inte så mycket att säga. Lovisa tittar mycket på tv med oss, hon tittar mycket på babblarna på ipaden och ibland Disney junior på tvn. Detta gör hon när hon slappnar av men för de mesta gör hon INTE det, ja slappnar av alltså.

Världen ser ut såhär nu med mobiler, iPad, tv osv överallt, jag anpassar mig. Dock kommer jag i framtiden inte acceptera tv tittande och iPad surfande dagarna igenom, leka på lekplatsen, ut och cykla, promenera med hunden ska också vara med i dygnsrytmen.

Trots allt är ju naturen och frisk luft nyttigare än ipaden 😃

Lovisa helt inne i Ipaden efter ha myst med gamla mormor och gamla morfar ♡

Likes

Comments