View tracker

Dagens ämne: vad har ni köpt till era barn i julklapp?
decemberutmaningen av @bolmgren och @namnoribebisen

Hoppgunga rainforest från fisher-price som hon redan fått och provat, den verkar fått toppen betyg.

Barnkammar böcker, jag tycker dem är så fina med mysiga sagor och sånger. Jag och Lovisa brukar lyssna på den blåa barnkammarboken på Spotify därför har vi köpt den vita och den rosa!

Lightbox jag vill ha en lightbox till Lovisas rum så detta har jag köpt till henne i julklapp, en A4 men har börjat fundera på om den kanske är för stor? Isåfall får det bli att vi byter till en A5.

Stokke Tripp trapp
Vi har inte inhandlat den ännu men ska! 2200 + 399 för sittdyna är rätt mycket pengar men det är absolut värt det då stolen kommer att kunna hänga med många år framöver.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

jag gör som många andra och hänger med i decemberutmaningen av @bolmgren och @namnoribebisen

Dagens ämne är: vad önskar du dig i julklapp?

Mateus porslin - ska börja köpa en eller två varje månad & önska mig i julklapp & födelsedags present, verkligen så värt att ha ordentligt porslin, detta är även så otroligt fint!

En ny parfym jag har haft samma parfym i två år nu varvat med olika Victorias secret (just nu coconut passion), viva la juicy den luktar så otroligt gott!!

Men även denna dolce & gabbana parfymen luktar gott!! kanske ska man testa någon ny?

Presentkort på inredning behöver en ny lampa till vardagsrummet, sovrummet och Lovisas rum och de lamporna jag spanat in är inte så billiga, därför hade det varit bra med ett bidrag!

Likes

Comments

View tracker

Lovisa fick en kalender igår av sin pappa (dvs jag!!) Lovisa tycker den är fin att titta på och att påsarna prasslar roligt men det gäller att vara snabb när hon stoppar in dem i munnen, allting ska ju in där nu tycker hon 🙄

Idag ska vi bara stanna hemma och mysa så Lovisa lyckas bli helt frisk från sin dumma förkyldning någon gång, hon har varit konstanst sjuk sen hon föddes känns de som, stackars liten.. 😢

Likes

Comments

- Jag är besatt av att pilla i öronen med tops, kliar det kan jag gå upp mitt i natten och sitta och pilla en hel evighet. haha

- vi helammar inte längre av en rad olika anledningar, i Will tell you about it later, trodde inte det tog så psykiskt att inte amma, saknar det jätte mycket!

- att föda barn var det häftigaste jag gjort

- för ca två år sen vägde jag 55kg och bestämde mig för att gå upp 15kg 😄 dock i samband med hård styrketräning.

- jag vet inte om jag vill ha fler barn

- jag har tidigare squatat 115kg & dragit 120kg i marklyft, Kommer nog aldrig hända igen 😂

- i min släkt är vi hela fem generationer, min gamla mormor lever, vad blir hon till Lovisa? Hmm!? gamla gamla mormor?

- jag har fyra syskon, två systrar & två brödrar. 16, 11, 4 & 3.

- när jag var liten gick jag på sporter som ju-jutsu & ridning, hästar höll jag på med ett bra tag aktivt till jag trillade av o fick hjärnskakning, efter de blev jag rädd men fortsätte litegrann med avsvalnat intresse pga rädsla.

- jag vill plugga vidare och ska eventuellt läsa på distans snart, men vad jag vill bli är ett mysterium, haha!! så svårt alltså!! Något inom juridik har alltid varit drömmen

Likes

Comments

1a december idag redan och nu börjar den riktiga nedräkningen till julafton!! Vi missade tyvärr julkalendern imorse för vi är så himla morgontrötta, så den får vi se ikväll, är den bra?

De flesta julklapparna är fixade än så länge & de är bara lite småpill kvar & vi har knappt köpt något till Lovisa så det får fixas!

Nästa jul kommer bli så himla mysig när Lovisa är lite mer medveten, kan ha en egen julkalender och uppskatta sina julklappar mer än vad hon kommer att göra nu! Dit längtar jag lite lite extra 😃

Likes

Comments

riktigt bra och smart grej faktiskt idag har Lovisa fått smaka banan och gurka i den! man kan även fylla med melon, bär, annan frukt, kokt potatis/morötter m.m jätte bra för små bebisar som ska börja smaka på fast föda.

Denna med sugnapp i gummi har jag köpt på apotea för ca 70kr jag köpte även till två extra nappar för 55kr.

Banan var Lovisas solklara favorit!!Likes

Comments

glöm inte att oxå följa mig på instagram Juliiagoranssson heter jag där 🎀👶🏼💅🏻

Likes

Comments

denna får tyvärr inte högt betyg från mig men mycket bättre än förra året då jag spottade och fräste ut den och sen hällde ut hela i vasken, haha!

för er som gillar söt läskeblask med lite lukt av redbull, så är den perfekt! för er som vet hur
XTEND BCAA STRAWBERRY KIWI smakar så smakar denna exakt likadant!

Men absolut värd att smaka!

Likes

Comments

att få avsluta kvällen med bubblande bebisskratt när vi lekte underbart

Vi pratade tidigare ikväll om hur stor Lovisa blivit, att det kändes som hon precis bara låg ner och inte kunde något annat än äta, bajsa & sova. Nu kan hon liksom så mycket, hon är stabil och sitter och "pratar" med en, ska hålla flaskan själv tror hon, puttar ut och in den, drar i håret, rivs och stoppar allting som går in i munnen i munnen, var tog tiden vägen liksom? om bara två veckor är hon hela fyra månader(!!!)

I utvecklingsappen står det att om ca 4 veckor kan man uppfatta ord som "mamma" & "pappa"

åh!! hur fin är hon inte då?

Likes

Comments

alltid lika roligt att få hem saker i brevlådan ellerhur? denna gången har jag dock inte fyndat snarare tvärtom. tightsen fick jag betala nypris för och koftan var jag bara så tvungen att ha!! hihi

Likes

Comments