Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet en sån där känsla man får ibland när man bara längtar efter något så man önskar tiden bara kan gå snabbt?

Känner verkligen så för tillfället, vill redan att det ska va augusti så jag kan börja studera på högskolan och börja jobba med mitt drömyrke sen. Fram tills dess pluggar jag iochförsig också men bara på deltid för att få behörighet till högskolan, dock har jag även fått jobb på helger och kvällar så jag kan göra nåt mer än och bara plugga och samtidigt tjäna pengar och spara så jag så småningom kan flytta hemifrån.

Idag var jag på sjukhuset med pappa och tog synkontroll för diabetesen o kolla att allt såg bra ut, om man haft diabetes så pass länge som jag så kan det ta skada på blodkärlen i ögonen så jag fotograferade mina ögonbottnar och allt såg perfekt ut. Så himla skönt och fick beröm för jag sköter min diabetes så bra, imorgon ska jag ner till optikern och boka tid för jag känner att jag behöver glasögonföretaget jag har börjat se så dåligt på både långt och kort håll.

Likes

Comments

Ja, jag o mina frukostbilder jag vet, men det är ju verkligen bästa målet på hela dagen, speciellt när man har tiden att äta i sängen framför youtube, bästa.

Likes

Comments

Hej alla!

Hoppas ni mår toppen, det gör jag iallafall. Idag har varit en riktigt typisk myssöndag egentligen med tanke på vädret ute oså men jag har faktiskt varit duktig och tränat, storstädat, rensat och bakat idag. Dock blev jag klar med allt runt 4 så då intog jag sängläge framför serier istället, precis kollat klart alla säsonger av andra avenyn igen och även Gåsmamman, har ni några tips på bra serier?

Likes

Comments

Då var arbetsdagen slut och jag är redo för lördagsmys framför serier. Gårdagen spenderades hemma hos mormor och morfar med plugg i sex timmar, nu är uppgiften äntligen inlämnad också. Nu är jag ledig några dagar innan jag får reda på framtidens arbetspass och schema. Får se vad morgondagen har att erbjuda, blir träning iallafall, måste verkligen komma igång nu. Ha en fin kväll alla och ta hand om er, kram!

Likes

Comments

Då var det fredag igen, mysigaste dagen på veckan trots att jag jobbar imorgon. Idag blir det plugg hela dagen efter jag tränat eftersom uppgiften ska lämnas in på söndag och jag har knappt börjat. Började dagen med LCHF pannkakor framför wahlgrens värld, supermysigt.

Likes

Comments

Har verkligen inget att blogga om nu för tiden, det står helt stilla i huvudet. Har återigen en jobbig period vilket känns så himla tråkigt, när allt för en gångs skull kändes bra ett tag. Är ensam hemma i några dagar och tar hand om katterna, ligger nu o kollar serier eftersom plugget inte går så bra som planerat.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Bra start på dagen!

Kom hem från älskling nyss och ställde mig och baka LCHF bröd, blev så sugen på avokadomackor. 

Likes

Comments

​Veckorna bara springer iväg och det är redan måndag och det är första söndagen på länge igår som jag hade söndagsångest, med tanke på att jag ska provjobbs idag. Det beror inte på att jag inte vill eller något sånt för jag tycker det ska bli jättekul men jag är så sjukt nervös precis som alltid när jag ska göra något nytt.

Vakna tidigt idag och körde ett träningspass, sitter nu framför serier och äter frukost. Nu är det bara att gå tillbaka till träningen och kosten efter denna helg med massa alkohol. Funderar även på att ta en vit månad bara för att se hur det går och försöka att inte dricka något på ett tag.

Likes

Comments