Hej alla fina!

Hoppas ni alla haft en bra dag, själv har jag solat, tränat och bara chillat. Börjar jobba lite på tisdag igen och nästa helg kommer lite familj och släkt hit för mamma fyller 45, ska bli supermysigt och träffa dem igen.

Jag har länge gått omkring och varit rädd för framtiden, var jag ska hamna, var jag ska jobba med osv, är jag ärligt talat lite fortfarande. Dock känns det nu som jag har en riktigt bra och realistisk plan över min framtid och karriär. Jag har bestämt mig för att lämna Öland efter sommaren och flytta tillbaka till Östergötland. Anledningen till att jag tog det beslutet är för jag saknar varenda en jag har lämnat efter jag flyttade ner och för att jag framöver ska komma in på högskolan/universitetet i Linköping. Dock har jag inte betygen som krävs än så målen detta år är att få ett jobb och lägenhet i Linköping och läsa upp ämnen på komvux under tiden.

För första gången någonsin känns detta som ett riktigt bra val och jag känner mig riktigt säker på det jag gör nu, jag ska alltså gå tre år sen på högskolan och bli socionom, känner mig supertaggad plus att jag äntligen får spendera lediga stunder med alla fina vänner igen. Det som verkligen gör ont i hjärtat dock är att jag ska lämna mamma och Fredde här nere men hoppas jag kan träffa dom så mycket som möjligt ändå, vi har ju klarat det förut.

Som det ser ut nu flyttar jag tillbaka i mitten på Augusti och kommer i början bo hos pappa i Åtvidaberg tills jag så fort som möjligt hittar jobb o lägenhet i stan så jag slipper pendla och får bygga upp något eget, längtar verkligen till jag får min första egna lägenhet och jag är ju van att bo själv så jag tror det kommer gå superbra.

to be continued.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet att jag varit riktigt dålig med att uppdatera bloggen senaste tiden men det ska bli ändring på det nu. Imorse åkte Becca hem och grät självklart som vanligt, kommer sakna henne enormt. Idag har jag annars bara legat ute i solen, städat rummet och så har vi självklart grillat ikväll. Har lite spännande nyheter som jag kommer dela med mig av imorgon, ha en fin kväll nu alla!

Likes

Comments

Haft väldigt sköna dagar med mycket sol och värme här på Öland.

Likes

Comments

Jag och Becca hängde lite vid stranden idag med blåsten och alla moln gjorde att vi lämnade ganska tidigt, hoppas på bättre väder imorgon.

Likes

Comments

Igår kom bästavän och vi hade massa mys, drack lite och gick ner till strand hotel o lyssna på duo jag, superbra var dom och det blev en lyckad kväll med bra folk

Likes

Comments

Hemkommen från jobbet nu och bara en dag kvar o jobba sen är det helg.

Likes

Comments

Åkt runt på Öland hela dagen och besökt massa fina ställen, fler bilder från kameran kommer senare.

Likes

Comments

Blev en härlig powerwalk i Slottskogen nu på morgonen.

Likes

Comments