Fick ett städryck igår nu när mitt wi-fi är slut här hemma, då finns det inte så mycket och göra så tog tag i att storstäda mitt rum o resten av lägenheten. Börjar trivas mer o mer i mitt rum nu, någon helg framöver blir det att måla och tapetsera om också, längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Myser med saknade vän

Likes

Comments

Har en mysdag i sängen idag och vilar ut mig innan skolan, det är skönt ibland!

Likes

Comments

God morgon alla!

Idag blev det bananpannkakor till frulle, väldigt enkelt, otroligt gott och väldigt nyttigt med. Recept länkar jag här👇🏻

http://recept.mabra.com/enkel-bananpannkaka/

Likes

Comments

Har haft en jättemysig Dag nu med bästavän, vi har däremot inte gjort så mycket. Vi gick o kollade lite balklänningar och jag blev kär i en direkt så jag har nog redan bestämt mig, sen gick vi och handlade mat och laga tacos, hon tog även körkort idag, så stolt. Nu är det bara tre dagar kvar till skolan kommer igång igen och jag är mer taggad än någonsin på student o bal nästa år.

Likes

Comments

Mysfrulle idag, jordgubbssmothie och omelett. Idag ska jag träffa bästavän och umgås med henne, vad vi hittar på får ni se i ett senare inlägg, puss.

Likes

Comments

Hej alla!

Haft en jättelugn mysig dag, sov jättelänge och sen fixa mig så kom mitt hjärta Matilda hit. Vi va på espresso house o sen gick hem o laga tacos, jättemysigt, hon skulle egentligen sova över men blev sjuk o fick åka hem tyvärr, men kul o få träffa henne ändå efter så många veckor.

Likes

Comments

Hej alla, hoppas ni har haft en bra start på helgen, själv har jag haft en sån där jobbig dag då jag känner mig allmänt nere och problemen bara kommer upp i huvudet. Men sådana dagar har ju alla ellerhur? Idag kom jag hem till Linköping och jag har lagat tacos o bara myst i soffan ikväll, jätteskönt.

Likes

Comments

Det här var en throwback på min sommar o den har varit helt underbar med underbara människor.

Likes

Comments

Nu har jag precis lagt mig i soffan med matkoma. Mamma stog för maten och vi testade på något nytt och det blev en helt ny favoriträtt för min del, kycklinggryta med blomkål o jag fixade efterrätt som blev en enkel pannacotta med jordgubbar.

Likes

Comments