Hej på er!

Jag startade dagen med att sjunga för Mattias imorse eftersom han fyller år idag.
Strax efter frukosten tog jag och Emelie bussen till gymmet, det blev styrketräning idag. Älskar att börja dagen med träning! Nu ska jag duscha och fixa till mig inför kalaset kl 4.

Likes

Comments

Idag gick jag upp strax innan 9 för att vara hos pappa vid 10. Gick ut en lite runda med Milou, den blev dock inte så lång eftersom det snöa rätt mycket just då. En stund senare åkte jag och pappa till centersyd i Löddeköpinge. Köpte ingenting, mest bara för att umgås lite. Vi käkade lite lunch och sen åkte vi hem till farmor och farfar.

Var hemma vid 3 tiden och nästan direkt åkte jag och Emelie till stan.

Nu ligger vi i sängen och jag vill sova.. får väl se vad som händer resten av kvällen.

Likes

Comments

Idag blev det en lite överraskningsfest för Mattias som fyller 45 på söndag. Han blev rätt överraskad, vi hade lurat honom att vi skulle på "filmvisning" på min skola och sedan ta med mat hem. Hehe!

Efter maten gick jag, Emelie och Johanna hem till Johanna och bara chilla. Lyssnar på musik och bara umgås :) hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

tjena!

Skolan gick bra, men jag va extremt trött då jag knappt kan sova på nätterna och går upp tidigt. Förutom det, så var skolmaten äcklig så det fick bli max :) standard för vår skola haha.

Hemma vid 4 och nu har vi städat ungefär hela huset medans mamma & mattias är på kurs med Leo. Tycker vi är rätt snälla!

Ha en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Heelloojjj!
Första skoldagen var bra, men jag va väldigt trött och allmänt otaggad. Fick iallafall träffa alla kompisar så de va kul.

Vid 2 mötte jag upp Emelie och Johanna på Espresso house för att ha lite "tjejsnack" eller hur man ska säga. Hehe, Johanna har varit borta alldeles för länge så vi hade myycket att prata om..
sedan träffade vi Hanna på knutpunkten och nån timme senare käka vi subway. Nu ligger jag i sängen och kollar skam, tredje gången jag ser det nu. Jag är besatt!!

Likes

Comments

+ skolan börjar imorgon och jag får träffa alla igen.

- Jullovet är slut och jag får ingen sovmorgon.

+ Johanna har kommit hem från USA efter 2 veckor om inte längre..

- jag går mot en massa prov, läxor och inlämningar.

+ jag kan börja träna igen efter muskelinflammation.

Likes

Comments

Helloooo!
Jag har inte riktigt haft tiden till att blogga så mycket denna helgen då jag har gjort någonting nästan hela tiden.

Denna helgen har jag spenderat min tid på Helsingborgs arena med Hanna och Ella. Sov även över med dem igår till idag. Jag & Hanna räkna ut att det var första gången vi sov över tillsammans inomhus, annars har det bara varit i tält på sommaren. Så det var på tiden tycker jag!

Nu ligger jag i min säng och funderar på att hoppa ner i sängen och sova men... jag vill inte. Äh nu ska jag ta bort mitt smink så får vi se vad som händer.

Likes

Comments

En svart plånboksskal till mobilen, har redan ett sedan innan men detta har magnet. Svårt att förklara, men jag tror ni fattar vad jag menar.

Här kommer mina sista julklappar upp från mammas sida. Om ni har några frågor så hör av er :)

Likes

Comments

Det var då denna vita tröjan från Odd molly som jag köpte idag på väla och eftersom vi skulle ut på resturang ikväll med mormor och morfar så byta jag till den. Och eftersom jag fryser som en gnu hela tiden så fick det bli en varm kofta som också är från Odd molly.

MATKOMA!!!
Maten var super god, men jag är inne i en period då jag inte behöver äta så mycket för att bli mätt. Alltid lika mysigt att äta på resturang.

Nu ska jag fortsätta umgås, ha det bäst.

Likes

Comments

Som vanligt var jag idag på väla, fast med mamma. Väla har nästan blivit som mitt "tredje hem", (eftersom Emelies mamma är mitt andra) haha. Idag stod det på lappen att jag behövde en ny vit blus då alla mina favorit kläder går sönder nu förtiden... och även en liten julklapp till Johanna. Tråkigt nog hittade jag inte så mycket på rean eller överhuvudtaget så det blev bara en liten "finare" tröja från Odd molly. Lägger ut ett inlägg senare och visar den!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, kram!

Likes

Comments