HeaderHejsan! Var på gymmet igår och körde ett benpass och sommna som en stock sen på kvällen. Kom hem från skolan för ca 1 timme sen och kollar just nu på tv. Sista dagen  i skolan avklarad innan lov och allt som ska vara inlämnat är inlämnat  så det känns gött! Vi höres!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. Ditt fullstädiga namn? Julia Erika Nilsson
2. Hur gammal är du? 16, fyller 17
3. Vart bor du? Skövde
4. Hårfärg? lite ljusbrun
5. Ögonfärg? brun/grön
6. Hur lång är du? inte säker , ca 166?
7. Kär? ja
8. Singel eller upptagen? upptagen ;))
9. Hur många har du kysst? haha ingen aning
10. Godis eller chips? chips <333
11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? hmm, träna, klippa mig och sova
12. Cola eller fanta? cola
13. Vad skulle du har gjort utan mobil? inget speciellt, har ju datorn haha
14. Dumpat någon? ja
15. Blivit dumpad? ja
16. Vad har du för mobil? Iphone 5s guldig
17. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Spara sen så skulle jag resa
18. Favoritland? USA
19. Favoritfärg? svart typ
20. Favorit serie? pretty little liars, gossip girl och the walking dead!

Likes

CommentsHejsan! Dagen började med att träffa Bon en stund eftersom att jag har sovmorgon , gick sedan till skolan och var där lagom 9.40 när vi börjar. Skoldagen gick ganska fort idag dock använde vi datorerna på alla lektioner idag så på sista lektion var jag så seg i huvudet haha. Nu har jag precis varit på gymmet och tränat, idag blev det kondition på crosstrainern i form av intervaller vilket gick väldigt bra och det blev väldigt svettigt pass! Vi höres!

Likes

Comments

Hejsan! Ovanför så ser ni vad jag åt hemma idag, hamburgare med friscobröd och ​pommes, jätte gott! Fredagar brukar gå fort för min del då vi bara har två lektioner, vi börjar alltså halv 10 och slutar kvart i 12, hur gött? Efter skolan så gick jag till gymmet och gymmade i ungefär 50 min. Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag. Imorgon så ska jag hem till Bon och spendera helgen där, vi hörs!

Likes

Comments

Hej! häromdagen så testade jag att göra mug cake. Jag fick en hel bakbok om olika mug cakes av min bror i julklapp. Man gör dem alltså i mikron och det var jätte lätt och ganska smidigt att göra, dock så tro jag att jag hade inne min lite för länge i mikron så den blev ganska torr. hörs!

Likes

Comments

För ett tag sedan så hade jag väldigt torr hårbotten, då köpte jag denna. Den är superbra och jag märkte skillnad redan efter första gången jag använde den. den är köpt på apoteket för runt 60 kr(?) och finns även som en "gel" då man tar i den efter man har duchat istället för att använda det som schampo. Så ett tips till er med torr hårbotten, testa denna!

Likes

Comments

Hej! Är för tillfället i skolan och har precis haft lunch, idag så har vi haft besök av 3 nior som är här på en "prova på dag" typ. Började med en ny uppgift också som handlar om rutnätslayout (?) vet knappt själv vad det innebär haha, iallafall vi görs senare! ​

Likes

Comments

​svart linne- Ullared(?)//Svarta byxor-Gina tricot//Grå tröja- Gina tricot, present från pojkvän// Klocka- present från min pojkvän// 

Hejsan! tog mig till skolan idag trots att det var svinhalt ute imorse. Första lektionen bestod av Estetisk kommunikation(bild) där vi håller på med stop-motion film, riktigt kul faktiskt! Provade på Yoga idag för första gången i mitt liv på idrotten. annars då? Jo det är bra, är forfarande lite förkyld men ska försök att ta mig till gymmet imorgon eller på fredag! Just nu så ska jag sätta mig och ta igen lite på en svenska uppgift, hörs! 

Likes

Comments