Första månaderna på 2017 har varit sjukt bra börjar med en liten tripp till Mora med ett tjejgäng vilket var sjukt roligt, sen gick hela januari. Har även gått från singel till att vara i ett förhållande vilket känns sjukt mysigt. Sen gick även hela februari o nu är vi inne i Mars och jag har praktik i fyra veckor (9,10,11,12) och sen blir de april o då händer de mycket ska packa allt för jag flyttar i slutet av april och samtidig ska man hinna fira sista april med bra folk.

Idag är de 5/3-17 och de är söndag vilket jag tror avslutar i att jag sover hos pojkvännen då de är så mysigt. Har inte kort något speciellt idag har bara legat i sängen och kollar på Wallander och youtube.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De va sjukt länge sen jag skrev något här på bloggen men de har hänt så sjuk mycket i mitt liv sen sist för de första så va jag med om en bil olycka i september faktist dagen innan jag fyller år och även samma dag som min syrra och brors son fyller år. De har även hunnit gått första terminen på gymnasiet vilket känns så otroligt skönt, de har varit julafton och även hunnit bli ett nytt år. Jag träffade även en kille i slutet av 2016 vilket kändes bra just då men dom åsikterna har ändrats. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, jag tänkte skriva lite om olyckan sen och även hur min smärta i kroppen har blivit efter den.

Likes

Comments

Alla har vi varit olyckligt kära nån gång kanske i en kändis som jag tror många är just nu och de har vi alla verkligen ALLA varit någon gång, och det är alltid lika jobbigt. Att vara olyckligt kär gäller inte bara när man är kär i någon kändis du kan vara kör i tillexempel skolans snyggaste kille och du vet alla du aldrig kommer få han för han har redan den mest populäraste o snyggaste tjejen i skolan men spelar de någon roll om man är populär eller om man är gruppen som sitter lite ensamma på kanten. Svaret ska va ett stort NEJ men i dagens samhälle som vi lever i så väljer man sin pojk-/flickvän efter hur populär den är inte hur personen är på insidan o de är sjukt egentligen men det är så de är.
Alla har säkert den kompisen som gör vad som helst för att få en kille den skulle kunna göra allt bara för att få han och skiter fullständig i vad andra tycker, själv har jag X antal vänner som är så dom skiter verkligen i allt om dom vill ha en kille o jag blir så jävla arg samtidigt ledsen när de händer. Sen när man själv har hittat någon då får man knappt träffa han bara för att då blir dom så kallade "vännerna" arga men vet ni vad de ska man skita i fullständig gör som du vill. Dröm om honom/henne tänk att han är din och även fast andra säger att du aldrig kommer få han ge inte upp man vet aldrig vad som händer. Be strong.

Likes

Comments

Nu har hela sommarlovet snart tagit slut och blev ett litet uppehåll med bloggen då jag va tvungen att vila upp mig och sen har jag inte mått så bra inom mig då de har hänt massor av jobbiga saker men en sak är jobbigare som jag kan berätta lite mer om sen. Mitt sommarlov har bestått mycket av smärta och tårar men även av mycket skratt då jag har fantastiska vänner som alltid finns där för mig. Kan berätta lite i olika inlägg om vad jag har gjort under sommaren osv då jag inte har så många idéer på vad jag ska skriva om annars så skriv gärna
Förslag. Xoxo Julia

Likes

Comments

1.Hur gammal är du?

15 fyller 16 i september


2.Vart bor du?

Uppsala


3.Vad har du för telefon?

iPhone 6s


4.Bästa sättet att vakna upp på?

Bredvid personen som jag älskar som mest


5.Är du en morgon eller kvälls människa?

Tror alla skulle säga att jag är en kvälls människa då jag är den morgon tröttaste människan som finns man kan inte prata med mig då för jag är så arg, så jag är en kvälls människa.


6.Piercingar/tatueringar?

6 hål i öronen väntas fler & ännu inga tatueringar men har tänkt ut några men får vänta 2år till.


7.Vad vill du ha just nu?

En speciell kille, gå ut grundskolan, sommarlov och att börja gymnasiet. Sen skulle oändligt med pengar inte sitta fel.


8.Vad är de värsta du vet?

Dubbelmoral och falska människor som de tyvärr finns många runt om mig som är.


9.Nämn tre personer du kan lita på

Tilda, Michelle & Robbin


10.Är du beroende av något?

Haha ja av min telefon och värktabletter


11.Vad är den senaste filmen du såg?

Tror nog det var LOL


12. Vad var de senaste du köpte?

Hårfärg


13.Vilka är dina svagheter?

Min största svaghet är nog att jag öppnar upp mig för folk lite för snabbt ibland och för fel personer.


14.singel/upptagen

Är nog inget av dom bara att mitt hjärta tillhör en kille som jag verkligen gillar men vi är inte tillsammans än så ja.


15.Om du skulle kunna ändra på något vad skulle de vara?

Först skulle jag vilja göra så att jag och andra slipper leva med kronisk smärta som faktist är ett väldigt vanligt just nu och ett av dom jobbigaste sakerna som finns man missar så sjukt mycket.


16.Bor du med båda dina föräldrar?

Jag bor bara med min mamma faktist och vi har de sjukt bra sen bor min lillasyster här varannan vecka och sen kommer min brorsa och hälsar på då han bor i ett eget litet hus med tjej och barn. Nu undrar ni säkert varför jag inte bor hos min pappa, men de kan jag berätta om i ett annat inlägg.


17.bästa vän/vänner

Har faktist bara en riktig sann vän och de är Tilda som jag har känt i 13år sen är jag även nära min brorsa och hans tjej men aah så dom två oxå annars.


18.gått/går på någon sport?

Jag har gått på både fotboll och innebandy fast har fått slutat på båda efter som jag har fått sån smärta i hela min kropp.


19.3 saker ingen visste om dig

1.Första är att jag älskar att vara själv faktist man kan göra vad man vill och inte behöva bry sig om andra.

2. Många förstår och vet inte att jag har ont eller förstår hur ont jag har då det inte syns på utsidan jag beter mig likadant som jag gjorde innan jag fick så ont som jag har nu.

3. Är att jag är väldigt sårbar då menar jag verkligen väldigt då jag kan börja gråta för typ ingenting men de är så det jag blivit efter allt jag har gått igen i mitt liv och de är mycket skit jag har fått under bara 15år!!! De är helt sjuk.

20.varför började du blogga?

Jag började blogga för att de känns som att där kan man få ut allt man vill berätta för omvärlden om man inte skulle kunna skriva annars om saker man stör sig på om hur man kan ha smärta på olika sätt men att andra inte förstå osv. Typ därför började jag blogga och för att jag kanske kan få någon att tänka ett steg längre om saker och ting.

Likes

Comments

Ska man bry sig om vad alla andra? Som du kan ju inte göra så där va tyst nu, vad håller du på med, kan du göra de dör åt mig. Ett stort fa*king NEEJ de ska du verkligen inte göra om dom tycker du gör fel då får dom väll tycka de men bara du själv tycker att de känns bra så spelar det faktiskt ingen roll om vad alla andra tycker om det du gör.

Ska man behöva låssas vara någon annan?
Bara för att det inte passar någon nån person nej de ska man verkligen inte behöva vara man ska vara som man själv vill och skita i vad alla andra tycker verkligen. Om det inte passar dom då kan dom ha ett bra liv för de är sånna personer som trycker ner folk så dom ska man säga hejdå till direkt.

Man lär sig efter ett tag vilka som är riktiga vänner och inte bryr sig om hur man är som person. Sen har jag några "kompisar" som vill va med mig för status för att de finns väldigt många som vet vem jag är. Jag tackar nej till dom som är de. Jag går hellre själv än och visar mig med folk som är med än för status.

Så bry dig inte vad andra tycker lev ditt liv och skit i alla andra. Och för att leva ett bra liv måste man ta risker även fast man kanske inte vågar men annars lever man inget bra liv. För man vet aldrig när det tar slut du vet verkligen inte vad som kommer hända när du går utanför dörren. Du är starkare än vad du tror.

Likes

Comments

Som ni kanske inte visst så går jag sista året i grundskolan och de är nog ett av dom jobbigaste åren även fast jag inte känner så mycket skillnad. Jag är ingen som tänker framåt utan lever i nuet. Höst terminen tig slut för några månader sen och den terminen gick väldigt snabbt hade nationella i prata under hösten och nu under vecka elva så börjar alla andra nationella men de är inget jag blir uppstressad över som alla andra verkar bli man kan ju liksom inte göra något åt de.

Nu under våren har de pratats mycket om gymnasium och för mig var de inte så svårt jag hade redan tre val från början de svåraste var nog att välja vilken ordning jag skulle välja dom i men för min del fick det bli handelsprogrammet som nr1.

Men nu är de bara 14 veckor kvar till sommarlovet snart 13 och så är allt över i grundskolan men då väntar sommar jobb som jag har sökt genom kommunen där jag bor.

De här är vad jag tycker i alla fall men alla tycker olika vissa lever med panikångest och sånt men de är inget som har drabbat mig.

Likes

Comments

Ja ni ser ju på rubriken va de hör kommer handla om jag är en av alla som lever med kronisk smärta men jag vet inte riktigt en varför jag gör de, de håller jag på med nu och reda ut hos massor av folk har nästan blivit som en stamkund på vårdcentralen,närakuter och sjukhuset och de känns väldigt jobbigt för är där varje gång för att jag har ont men dom vet inte varför jag har de. Alla tycker de är sjukt jobbigt att jag har ont för ingen vet varför och jag kan inte leva som en "normal" tonåring som jag så hemskt gärna skulle vilja men är så sjukt svårt med den här smärtan.

Där jag har värst smärta är i rygg och nacke och de leder till att jag får ont i ben o fötter så blir hela kroppen till sist.

Jag hoppas att ingen av er lever med de hör för de är så himla jobbigt att gå runt o ha ont och de finns ingen som förstår hur ont jag har eller vart och att jag faktist inte kan göra alla saker som alla andra kan. Så många brukar säga att jag är lat eller att jag bara inte orkar göra de och blir så sjukt jobbigt att behöver berätta att man inte kan för att man har så sjukt ont. Vissa dagar är värre än andra.

När man har de så är är de bara ett hinder att man vet inte om man ska kunna komma upp i sängen morgon efter när man har somnat på kvällen eller om man ska kunna gå till toan. Finns många saker som är en självklarhet för andra som jag ser är väldigt jobbigt att göra men de är saker man måste göra.

Kan uppdatera mera sen när jag vet mera själv om varför jag mår som jag mår i min kropp och allt sånt.

Likes

Comments

För några dagar sen hittade jag som en slags julkalender på youtube som flera youtuber berättar om hemska saker som har hänt dom. Sök på "#openup. Tycker speciellt Carolin Roxy's historia om hennes syster.

Likes

Comments

Ja då börjar lovet leda mot sitt slut eftersom vi som bor i Uppsala har haft sportlov nu under veckan. Denna vecka har allt gått lite upp och ner. Mådde jätte bra i början av veckan och allt gick bra sen var de nog i onsdags som jag började känna mig dålig igen. Jag som precis har privat frisk ska behöva bli sjuk igen, de kändes jobbigt så mitt mående har gått upp och ner slutet av veckan men är forfarande helt matt i kroppen och får göra så mycket jag orkar när skolan börjar. Men starten på veckan var faktist jävligt bra men många underbara vänner som man känt nästan hela livet och de är helt sjukt att vi fortfarande håller ihop och vi ska även gå gymnasiet tillsammans men de kan vi gå in på någon annan gång. Jag har spenderar lite tid på stan då jag får väldigt ont av att gå mycket. Då jag lever med konstant smärta i min kropp men de kan vi också gå in på någon annan gång de finns faktist väldigt många unga som lever med smärta konstant, det finns även väldigt många som inte förstår hur det är att leva med sån här smärta. Jag tycker de är sjukt tråkigt att gå tillbaka tills skolan då de väntas massor av nationella prov nu under våren o de börjar vara om någon vecka men inte så långt kvar till sommaren o då har man gått ut grundskolan o de ska faktist bli väldigt skönt. Men hoppas ni som har haft lov har haft ett bra lov och ni som kommer ha lov nästa vecka hoppas ni får ett sjukt bra lov. Och nu när ni har lov lev verkligen livet skit i vad andra tycker.
puss puss om du vill.

Likes

Comments