Du är så jävla bra. Jag vill ha dig i mina armar, alltid vill jag det. Kommer jag någonsin få det? Kommer det någonsin att bli ett vi. Att vi två blir ett?

Snälla besvara mina frågor universum.

Jag är mätt. Mår illa. Jag är en vampyr jag suger och spyr. Spyr.

Kan du ta mitt foto. Kan du fotografera mitt ansikte jag är så vacker.

Är du säker att det blev rätt, ibland gör man ju rätt ibland gör man fel lev med det. 

Du är så fin, mitt huvud kommer exploder. 

Fan jag gillar dig inte ens. Fan jag älskar dig. Fan jag vet inte. Det driver mig till vansinne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Stressen flyter upp som en boll under vattnet till ytan. Tiden tickar snabb och bussen åker förbi mig. Jag blir vansinnig men vad spelar det för roll egentligen? Bussen kommer inom tio minuter ändå. Musiken dånar i mina hörlurar och jag bryr mig inte om omvärlden. Idag ska det handla om mig. Idag ska ingen få störa mig. Jag ska vara i min zon och det ska inte tillåtas handla om någon annan än mig.


Alla ska ta sig den tiden, alla ska ta sig tiden till sig själva och vara så själviska som det bara går. Att strosa kravlöst i sina favorit kvarter och känna att dem bara mår. Att tillåta sig att känna saker att tillåta sig själv att inte orka med något annat för om det eller dem inte finns kvar imorgon nej då är dem inte värda det. Tillåt dig själv att bara vara du. Träng bort kraven och stressen och ha det bara bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

åkte med den svarta Peugeoten genom en mörk måndagskväll klockan 22.36. Jag hade besökt min syster i hennes lägenhet och jag åkte på en åttioväg från västerleden till skogstorp. Jag svängde vänster där jag skulle åka på en femtioväg genom en Allé fram till bakkanten av min by. Euforia spelades på radion och jag kände mig inte speciellt euforisk. jag ville bara hem.

Låten tog slut och Lady Gagas låt Alejandro kom på. Jag höjde musiken och helt plötsligt var jag hemma igen.

Likes

Comments

Nästan alla år av mitt liv har jag och min familj åkt till England. Vilket resulterar 16 gånger, detta är för att mina kusiner bor där och min enda moster. Min mamma och moster är väldigt tajta så dem kommer hit varje år också. Det är väldigt underbart.

Jag vill därför göra en liten reseguide för dig som ska åka dit. Jag åker om cirka en vecka, hoppas vi ses där <3

åk inte till high fashion streets I första hand som Oxford street, besök små pubar och gatan där Jack the ripper häll till i whitechappel besök skräckkabinett som London Dungeon och åk definitivt dubbeldäckaren har du tur får du sitta längst fram!

#1 Brick Lane

Brick lane.

Du kommer inte att ånga dig. Här är ett fantastiskt område med en massa vintage butiker. Du finner allt från källarbutiker med härliga rökelser till Beyond Retro. Du finner allt du någonsin önskat dig om du bara öppnar dina vackra ögon.

#2 Fullers Brewery

Fullers brewery. Här finner du olika ölsorter, du kan även boka en guidad tur genom bryggeriet och sedan smaka lite. Du kan även köpa dig en Ipa eller varför inte en ESB eller Indiana Pale Ale?

#3  Sky Garden

Sky Garden, Vill du se London från ett helt nytt perspektiv? Besök London med en utsikt över London får du rensa tankarna på ett helt nytt plan. Du behöver inte längre stå nere på vägen och andas in shoppingdoften här uppe får du nu se en fantastisk trädgård och samtidigt ha en fruktansvärt vacker vy.

#4 London Eye

ögat av London. Även här en fantastisk vy. Du kommer inte att ångra dig. Dock är kön ofantligt lång så se till att ha mycket tid och åk tidigt! Med utsikt över floden får du en fantastisk känsla.

#5 Covent Garden

Covent Garden, här finns en otroligt vacker marknad, du finner allt från vackra sjalar till mat. Du finner lite längre bort en stor ljus anläggning med en nedsänkt restaurang eller kafé där live uppträdanden brukar förekomma. Där allt från dans uppträdanden där du själv kan bli indragen till band som uppträder. Längs väggarna finns små vackra butiker där du kan gå in och handla souvenier eller te och tvålar. I en annan del finns det även ett område där konstnärer ställer ut sina verk och säljer

# 6  Piccadilly circus

Gillar du storstadslivet är Piccadilly Circus ett måste, eller skoja, det är ett måste oavsett. Här finns männuskor överallt, du har vackra annonsskyltar i alla färger bussar bilar och folket. Det är heller inte långt från tunnelbanan.

# 7 Hyde Park

Glöm inte en del av Londons hjärta, Hyde Park. Här kan du verkligen få dig en nypa luft. Ta med en bok och vila, hyr en cykel eller varför inte hyra en trampbåt och åk runt på den lilla sjön.

#8 please mind the gap between the train and the platform

Sist men inte minst. DU MÅSTE ÅKA KOLLEKTIVTRAFIKEN!

köp ett oystercard fyll på med femton pund och åk runt! Korsa zoner och var inte rädd för att resa runt. Det är nyttigt.

Likes

Comments

Sätt dig ner.

Ta ett anteckningsblock eller ett papper och en penna.

Glöm allt som är runt omkring dig.

tillåt dig att känna.

tillåt dig att påminnas om dina misstag och allt gott du gjort.

Ta pennan och börja teckna det du känner.

Det kan vara abstrakt det kan vara föreställande.

Det är verkligheten. Det är äkta. Det är du

Likes

Comments

​Jag har varit med och skapat en uppsättning av Grease med min klass samt min parallell klass. Det har varit time of my life. Jag har skapat jag har klätt mig i det, jag har sjungit jag har skrattat jag har gråtit jag har kämpat. Jag har andats grease jag har levt Grease. Idag tog den resan slut. Vi hade den sista föreställningen och det Har varit min favorit punkt i livet. Jag minns när jag gick i årskurs ett på Eskil och trodde inte att jag någonsin skulle kommit till denna tidpunkt, jag kom dit, jag gjorde det och nu är jag klar. 

Det blev en sorglig stund efteråt och Fy fan vad vi är bra. Mina tårar hölls inte inne och tårarna tog aldrig slut. Vi alla kramades och så var det slut. 

Jag kommer sakna varenda en av dem. Alla har verkligen fått sin plats och jag har känt mig hemma.

Likes

Comments

Jag föll in i eran dicksand. Jag var inte ens min egen längre. Jag var en patetisk crowdpleaser som trodde att det fungerade att leva för andras skull.

Jag var en idiot som trodde det. Jag är så trött på det och jag är så jävla trött på dig. Fan för dig jag pallar inte med ditt respektlösa beteende. Jag vet att du haft det tufft men jag är trött på att ta hänsyn till det hela tiden. Jag ursäktar inte längre ditt respektlösa beteende på att du mår dåligt. Guess what? Du är inte den enda som levt i en dy. Vi är många. Men andra har inte tagit ut det för resten av befolkningen runt omkring en och vi har inte skyllt våra handlingar på måendet. Det är inte godtagbart.

Farväl gamla vän vi är inte bra för varandra.


Likes

Comments

Med tyngd i hjärtat berättar jag att dagen är kommen. När Sverige ska utsättas för det som andra länder utsätts för dagligen. Tankarna går till offren och offrens familjer. Jag har följt nyheterna intensivt sedan min syster skickade en länk till min Kik. Det var den länken som kom att förändra allt. Mina vänner och min lärare lyssnade på mig när jag läste upp den länk jag fått från expressen och alla är i chock, en efter en lyfter sina telefoner för att själva läsa det hemska som hänt idag. 

Det är nära att jag brister ut i gråt. Min pappa skulle just hämta mig från min skola och vi skulle åka hem för att hämta resten av familjen för att åka till Stockholm, där skulle min pappa och syster äta på en restaurang på Drottninggatan, jag och min mamma skulle gå på Miss li. 

När pappa och jag kom hem var dörren låst. Mamma kom och kollade ut ur fönstret på våran ytterdörr innan hon låste upp. Vi är alla skakade. 

Genast bestämmer vi att stanna hemma. Mamma är gråtfärdig. Jag springer på toa, när jag kommer ut pratar vi om händelsen och jag ser tårarna krypa fram ur hennes ögon. Jag är också upprörd men jag vill inte gråta framför dem.

Idag är dagen vi bestämmer att kärleken ska vinna. Hatet och dem stängda dörrarna är borta. Många har öppnat sina hem för dem som inte kan komma hem. Jag ber för alla offren och jag ber för dem nära och kära. Nu måste vi krama och extra hårt och ringa samtalen till dem vi bryr oss om för att se till att allt är okej med dem.

Likes

Comments

Den som tar sig upp tar sig längst.

Fåglarna klättrar där längs husmurarnas cement.

Träden flyger över åkrar och hav.

Spindlarna blomstrar och jag står där bredvid dig.

Dina kinder är rödare än körsbären, ta min hand.

Flyg iväg lilla jag. Vi ska se till att du tar dig härifrån.

Imorgon är inget av detta kvar, då är jag vaken.

Likes

Comments

Här är jag. Jag ska nu bryta mitt skal. Jag ska visa min nakna kropp. Jag ska tala om mig, igen. Jag tror att det kan vara skönt att få lätta på hjärtat. Även om det är något kristet skit så lyssna på den, Härlig är jorden, när du läser från min nakna kropp. Jag skriver med tyngd lättnad och stolthet i hjärtat om hur det varit skit, om du hur det varit toppen, om nu.

När jag var yngre hade jag en så jävlig äcklig hy. Akne och skit. På toppen av det hade jag tandställning och en klass som jag helst av allt bara ville byta från till en annan där jag kanske kunde bli mer accepterad. Jag hatade att vakna varje morgon. Men hoppet om att nästa dag kunde vara bättre höll mig kvar.

När jag fyllde fjorton diagnostiserades min mamma med bröstcancer, jag fick en sjukt stark medicin mot acne som gjorde att hela min hy torkade ut och att en bieffekt var nedstämdhet och i värsta fall depression. Jag trivdes varken i min egna hud eller i skolan och när jag kom hem mådde mamma inte bra., än idag minns jag hennes ord när hon viskade, jag mår inte så bra med en lätt darrning på rösten, jag pallade inte med livet. Jag berättade om min situation till min mentor och hon sa till mig, inte är du deprimerad va? Inte fan mådde jag bra iallafall.

Tvåtusenfjorton. Mitt favoritår hittills. Ny klass. jag blev av med min tandställning och jag blev klar med att äta den starka medicinen och min mamma mådde mycket bättre. För första gången i mitt liv kände jag mig inte missplacerad. För första gången på sjukt länge hade jag folk som ville träffa mig även när skolan slutat. Allt var förändrat. Vi införde små sjukt mysiga traditioner som tacofredag varannan fredag och baktisdag. Det var helt fantastiskt.

För några veckor sedan träffade jag på en av de personer som fått mig att må skit. Hon bad om ursäkt för hur det vart och jag blev så otroligt tacksam och stolt. Tacksam för hur jobbigt det måste varit för henne att säga dem orden till mig. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dem orden. Tack till dig och en massa kärlek till dig.

bild 1 från vänster, jag 2 år. bild 2, jag 15 år. bild 3: jag arton år.

Stolt över mig själv faktiskt för att jag aldrig släppte på hoppet, inte ens i den jobbigaste perioden när jag helst av allt ville avsluta allt. Jag brukar inte ge upp i vanliga fall och hade jag gjort det då och låtit min själ gått förlorad hade jag aldrig fått uppleva det fantastiska som jag upplevt nu. Jag har tagit mitt fucking körkort det jag drömt år sedan urminnes tid.

I år tar jag studenten. I år ska jag Anne Clara Josefin Carlsson ta studenten. Jag ska söka till konstfack och jag ska bli det jag någonstans alltid velat bli, jag vill och jag ska bli lärare och jag skiter i vad andra tycker om det, jag skiter i era åsikter för jag kommer ändå inte kunna ändra dem. Varför ska jag då bry mig om dem.

mitt budskap med allt detta är att hur jobbigt och hur piss du än mår, ge inte upp hoppet. Sluta aldrig hoppas på en bättre framtid. Snälla gör inte det.

Likes

Comments

den senaste tiden har jag tappat min stil. Jag har tappat det jag älskar mest. Kläder. Jag ska därför idag ta mig runt i denna stad för att shoppa second hand. Jag kanske till och med får med mig min syster, det märker vi. Jag har börjat experimentera igen och det är skitkul. Det är ju trots allt jag. Ibland blir det grymt ibland blir det skit, smällar man får ta.

Jag har även börjat vidgat min musik. Jag ska därför länka min favorit lista här nedanför och lägga in några bilder på outfits jag inspireras av just nu.

Likes

Comments