ofta behöver jag power. Det kan vara en låt en bild eller ett instakonto.

För att orka, för att boosta mitt ego och för att bara må bra.

Nu tänkte jag tipsa lite.

vi börjar med bilder, sedan musik och sist instagram.

musik är en enormt stor del av min vardag. Jag älskar att sjunga, helst skrika med musiken.

Jag behöver det för att få utlopp och för att orka.

Johanna Nordström.

AS SKÖN

SNYGG

BÄST

Matilda Wahl

så jävla ärlig

SNYGG

BÄST

babe_ebba

kropps aktivist

SNYGG

BÄST

du och jag Clara du och jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

måndag:

jag vaknade 6.00 och kokade en gröt packade den i en burk. Jag sminkade mig och sedan jobbade jag.

Tisdag:

vaknade 08.34 gick upp, kokade gröt och ägg. Åt frukost. Gjorde mig i ordning och sedan hämtade jag min syster och tatuerade mig. Jag gjorde en sol på handleden. Den symboliserar så sjukt mycket för mig. Bland annat har jag bara massa soliga minnen från min mormor. hon älskade att sola och Hon sprudlade alltid lycka därför förknippar jag henne med solen. Varje enskild solstråle på tatueringen står för olika saker. Jag vill inte gå in på det för risken att tårarna ska forsa ner för mina kinder är för stor. 

Efter det åkte jag hem och åt lunch sedan fikade jag med min vän John i stan. Klockan 16.30 åkte jag och pappa till motorstadion i Eskilstuna för att se den första SM- finalen. Smederna förlorade med 8 poäng. Jag trodde en kort stund att det var kört. Men tur nog visste jag att detta bara var början på en otrolig seger för Eskilstuna Smederna.

Onsdag. 

vaknade tidigt och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag till ett nytt boende jag börjat jobba på. På kvällen träffade jag min vän Nathalie. Vi åt glass på McDonalds och såg första heatet av Sm-finalen sedan åkte jag hem. Pappa följde matchen live på våran tidningssajt, dock läste vi bara protokollet. Vi jublade när vi vann. ingen av oss kunde sitta still i soffan utan grät nästan av lycka. 

Torsdag. 

vaknade upp vid halv nio och gjorde min vanliga frukost, ägg och gröt. gjorde mig i ordning sedan chillade jag runt lite. Sedan åkte jag till boendet och hade min andra introduktion. 

Fredag

jag vaknade klockan 6.00 gjorde i ordning havregryn till en gröt och körde mig och mamma till jobbet. Jag är timvikarie på köket i ett gymnasium där min mamma jobbar. Vi jobbade till ca 15 sedan åkte jag till finska hembageriet och köpte finska bullar. För dig som inte visste det är jag halvfinsk. Pappa och jag kollade på speedway finalen (inga protokoll)

Lördag. 

jobbade 8-20.30 på mitt gamla boende. åkte hem och fikade, mamma och pappa hade gäster. Jag fikade och var social ca en timme, sedan duschade jag och gick och sov.

Söndag:

skulle jobba 8-13.00 men blev inringd till 7.00 för den andra vikarien sjukanmälde sig. Sedan klockan 14.00 fikade jag hos min syster med familjen och min systers killes familj.

hur var din vecka? Vad gjorde du?

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Solnedgångar, fågelkvitter, melodierna, vattnets glittrande charm och du.

Jag har inte skrivit, ingenstans, ingenting alls. Det är inte likt mig. Det är inte jag. Jag har målat lite och strosat runt.

kärleksförklaringar och ett och ett annat ord om dem fyra senaste dagarnas tankegångar.

Jag önskar att jag befann mig i dina armar, att du fanns lika nära mig fysiskt som du gör i mitt hjärta. Gud vad jag tycker om dig. Jag älskar ditt skratt, din röst, din nyfikenhet. Du är smart och vacker. Jag vill att du blir min. Om du vill ha mig så kan du nu få mig så lätt. Men jag vill se att du inte går i mina fotsteg. Du måste skapa din egna stig, men gärna parallellt med min. Det vill jag gärna.

Hösten är inget nytt den har lagt sig över Sverige och Eskilstuna som den gör varje år. Men jag är ändå inte nöjd, jag vill inte gå i dem vardagliga rutinerna. Tänka att jag måste ta mig igenom veckorna, helst smärtfritt. Jag letar utmaningar och nya upplevelser. Tänker inte in i varje millimeter av varenda detalj. Jag orkar inte det. Jag tar det bara och gör någonting med det. Ser inte knutarna längre bara dem lösta repen som jag ska bygga en hammock utav.

Du och jag Clara, du och jag.


du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

jag gjorde om min design lite här på bloggisen, hoppas det gillas. Jag experimenterade en del och kom till sist fram till att jag inte vill göra så mycket, jag ändrade typsnitten lite, samt gjorde profilbilden till vänster mer runt. Jag gillar cirklar, fyrkanter blir så hårt. Dessutom finns det bara fyra kanter, cirklar har oändligt många kanter. Precis som livet! Ha det gott.du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Jag har under dem två senaste dagarna lyssnat på gamla album av Beyoncé bland annat låten jag precis citerade i rubriken Broken-Hearted Girl.

Som du antagligen förstår kommer detta inlägg handla om vad jag lyssnar på just nu. 2017-08-28.


Självfallet måste en annan Queen få vara med                         - Linda Pira

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Du är så jävla bra. Jag vill ha dig i mina armar, alltid vill jag det. Kommer jag någonsin få det? Kommer det någonsin att bli ett vi. Att vi två blir ett?

Snälla besvara mina frågor universum.

Jag är mätt. Mår illa. Jag är en vampyr jag suger och spyr. Spyr.

Kan du ta mitt foto. Kan du fotografera mitt ansikte jag är så vacker.

Är du säker att det blev rätt, ibland gör man ju rätt ibland gör man fel lev med det. 

Du är så fin, mitt huvud kommer exploder. 

Fan jag gillar dig inte ens. Fan jag älskar dig. Fan jag vet inte. Det driver mig till vansinne.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Stressen flyter upp som en boll under vattnet till ytan. Tiden tickar snabb och bussen åker förbi mig. Jag blir vansinnig men vad spelar det för roll egentligen? Bussen kommer inom tio minuter ändå. Musiken dånar i mina hörlurar och jag bryr mig inte om omvärlden. Idag ska det handla om mig. Idag ska ingen få störa mig. Jag ska vara i min zon och det ska inte tillåtas handla om någon annan än mig.


Alla ska ta sig den tiden, alla ska ta sig tiden till sig själva och vara så själviska som det bara går. Att strosa kravlöst i sina favorit kvarter och känna att dem bara mår. Att tillåta sig att känna saker att tillåta sig själv att inte orka med något annat för om det eller dem inte finns kvar imorgon nej då är dem inte värda det. Tillåt dig själv att bara vara du. Träng bort kraven och stressen och ha det bara bra.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

åkte med den svarta Peugeoten genom en mörk måndagskväll klockan 22.36. Jag hade besökt min syster i hennes lägenhet och jag åkte på en åttioväg från västerleden till skogstorp. Jag svängde vänster där jag skulle åka på en femtioväg genom en Allé fram till bakkanten av min by. Euforia spelades på radion och jag kände mig inte speciellt euforisk. jag ville bara hem.

Låten tog slut och Lady Gagas låt Alejandro kom på. Jag höjde musiken och helt plötsligt var jag hemma igen.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Nästan alla år av mitt liv har jag och min familj åkt till England. Vilket resulterar 16 gånger, detta är för att mina kusiner bor där och min enda moster. Min mamma och moster är väldigt tajta så dem kommer hit varje år också. Det är väldigt underbart.

Jag vill därför göra en liten reseguide för dig som ska åka dit. Jag åker om cirka en vecka, hoppas vi ses där <3

åk inte till high fashion streets I första hand som Oxford street, besök små pubar och gatan där Jack the ripper häll till i whitechappel besök skräckkabinett som London Dungeon och åk definitivt dubbeldäckaren har du tur får du sitta längst fram!

#1 Brick Lane

Brick lane.

Du kommer inte att ånga dig. Här är ett fantastiskt område med en massa vintage butiker. Du finner allt från källarbutiker med härliga rökelser till Beyond Retro. Du finner allt du någonsin önskat dig om du bara öppnar dina vackra ögon.

#2 Fullers Brewery

Fullers brewery. Här finner du olika ölsorter, du kan även boka en guidad tur genom bryggeriet och sedan smaka lite. Du kan även köpa dig en Ipa eller varför inte en ESB eller Indiana Pale Ale?

#3  Sky Garden

Sky Garden, Vill du se London från ett helt nytt perspektiv? Besök London med en utsikt över London får du rensa tankarna på ett helt nytt plan. Du behöver inte längre stå nere på vägen och andas in shoppingdoften här uppe får du nu se en fantastisk trädgård och samtidigt ha en fruktansvärt vacker vy.

#4 London Eye

ögat av London. Även här en fantastisk vy. Du kommer inte att ångra dig. Dock är kön ofantligt lång så se till att ha mycket tid och åk tidigt! Med utsikt över floden får du en fantastisk känsla.

#5 Covent Garden

Covent Garden, här finns en otroligt vacker marknad, du finner allt från vackra sjalar till mat. Du finner lite längre bort en stor ljus anläggning med en nedsänkt restaurang eller kafé där live uppträdanden brukar förekomma. Där allt från dans uppträdanden där du själv kan bli indragen till band som uppträder. Längs väggarna finns små vackra butiker där du kan gå in och handla souvenier eller te och tvålar. I en annan del finns det även ett område där konstnärer ställer ut sina verk och säljer

# 6  Piccadilly circus

Gillar du storstadslivet är Piccadilly Circus ett måste, eller skoja, det är ett måste oavsett. Här finns männuskor överallt, du har vackra annonsskyltar i alla färger bussar bilar och folket. Det är heller inte långt från tunnelbanan.

# 7 Hyde Park

Glöm inte en del av Londons hjärta, Hyde Park. Här kan du verkligen få dig en nypa luft. Ta med en bok och vila, hyr en cykel eller varför inte hyra en trampbåt och åk runt på den lilla sjön.

#8 please mind the gap between the train and the platform

Sist men inte minst. DU MÅSTE ÅKA KOLLEKTIVTRAFIKEN!

köp ett oystercard fyll på med femton pund och åk runt! Korsa zoner och var inte rädd för att resa runt. Det är nyttigt.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Sätt dig ner.

Ta ett anteckningsblock eller ett papper och en penna.

Glöm allt som är runt omkring dig.

tillåt dig att känna.

tillåt dig att påminnas om dina misstag och allt gott du gjort.

Ta pennan och börja teckna det du känner.

Det kan vara abstrakt det kan vara föreställande.

Det är verkligheten. Det är äkta. Det är du

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments