View tracker

​jag har lyssnat på fem fina fröknar ja, stäm mig. Hela skam grejen har blivit stor som fan, det är en sjukt bra serie ja men hela hysterin verkar lite överdriven. 

jaja, moving on. 

anledningen till mitt inlägg denna lördagkväll är för att studenten börjar komma närmare, arbetsprover som ska göras och ångest som skall dämpas. 

jag behöver dig ikväll, berätta vad ska du göra efter gymnasiet? vad gjorde du efter studenten? Jag vet inte vad jag vill längre? jag vill typ bara skaffa mig en ny stad och lägenhet, förlåt MJ jag vet att jag tog det där från dig men känner verkligen så. Jag V. I . L . L   B . A . R . A  DRA. Nu ikväll helst. Jag vet inte vad jag ska göra. Just nu googlar jag typ på "att göra efter gymnasiet/studenten" det är patetiskt.

hejdå

Likes

Comments

just because im on a different road doesen't mean im lost

take time for what makes your soul happy

im doing this for me

5 4 3 2 1 0

Likes

Comments

View tracker

Du har för tjocka läppar för bred hals fula öron förstörda av alla hålen du tagit ful ögonfärg fula prickar överallt usch äckligt.

Clara jag vet inte varför men du tänkte så. Du tänkte att du inte dög. När du började ny skola mötte nya människor slutade du tänka så. Du slutade tänka på allt som var dåligt (som du ansåg var dåligt) med dig själv och fokuserade på att laga din själ efter allt dåligt som hänt och fokuserade på det fina och bra. Med tiden blev du allt lyckligare och erkände för dig själv att du inte var äcklig eller ful.

Sen dem dagarna i sjuan och åttan som orden "du är inte välkommen här- stick" slutade att komma har du känt dig välkommen vart du än gått. Att du gick med i ett parti själv gått på möten själv och skitit i vad andra tyckt om dig har hjälpt dig.

Att du idag står i underkläder framför spegeln och sett på dig själv med kärlek i ögonen för din kropp är den bästa förnyelsen i ditt liv sedan för alltid. Vet du Clara hur jävla stolt jag är över dig.

Sen du slutade sätta upp löftet vid nyår "jag ska bli smal i år äta nyttigt och dricka vatten varje dag istället för oboy och juice eller läsk eller vad fan du druckit och träna varje dag" har du börjat må bättre i själen. Fan ta dig löfte om normen att man ska vara smal. Bravo att du äntligen insett vilken fin människa du är.

Att du tagit beslut som att göra slut med din kärlek och en vänskap som båda relationerna gjort din själ skada. Att du tog dem och genomförde dem hur jävla jobbigt det än var har du vuxit och blomstrat.

Du tog ditt körkort. Du fullbordade din dröm, den dröm du haft sen du var liten. Den första drömmen du hade som du minns, du grejade det igår och du kommer att greja allt som vill skapa för dig själv. Du kommer att greja att flytta från din älsklingsstad och du kommer att greja att kanske en dag flytta tillbaka. Du kommer att greja Konstfack om det fortfarande kommer att vara det du vill. Du kommer att greja allt precis allting. Det kommer du som just nu läser mina tankar att göra också. Jag vet inte vem du är men jag älskar dig och du kommer att greja dina drömmar och du kommer att greja dina bekymmer.

Jag har behövt skriva av mig ett tag nu. Det kändes bra att jag äntligen tog mig själv i kragen och gjorde det. Det är ett tunga kapitel jag lämnar bakom mig och det är så jävla skönt.

Om du pallar är det helt okej att Du skriver av dig också gör det i kommentarsfältet här nedan vetja så jag får ta del av dina tankar också

Likes

Comments

Tju katt.
Här är bilder på något jag älskar. Mig själv och fantastiska citat. Ja juste jag fixade körkort idag också

Likes

Comments

Jag är inte längre där, nej jag är någon annanstans.
Tack Kent för att ni alltid funnits där för mig för att ni gett mig modet när jag tappat mig själv, för er kärlek och för att ni fick mig att känna. Jag behövde er och jag behöver er ❤️

Likes

Comments

så....

Samtidigt som jag ska ha bra betyg och på så vis stressa sönder min ungdom ska man vara social och jobba, samtidigt som man ska gå sin egna väg och vara sig själv sin egna individ. Man ska sen vara normbrytande men om man bryter normer är man psykopat typ, man ska utforska sexualiteter men om man ligger runt är man en hora även om Man hookar med flera. Alla ställer sjuka krav på en och man måste uppfylla alla äckliga krav för att ens platsa in. Man blir bedömd i sättet man klär sig sminkar sig och sättet man går på samt allt man gör och utöver detta psykosamhälle ska man leva fritt och har rätt till egna åsikter och får uttrycka sig fritt men bara man öppnar käften får man skit för allt man säger kränker någon.

Man ska känna saker men om man känner "för mycket" är jag känslig. om jag är stark i mig själv och försöker att inte känna är jag känslokall.

så nej, livet är inte enkelt.

Likes

Comments