Jag vet vem jag är, men jag vet inte vem jag vill bli, sen.

Jag vet som intresserar mig

jag vet vad jag blir uttråkad av.

Jag vet att jag vill leva ett liv som kommer vara värt att dö för.

Jag vet att jag vill leva ett roligt spännande liv med en massa kreativitet.

Jag vet att jag vill ha ett liv med många människor runt omkring mig.

Jag vet att jag vill ha en massa kärlek runt omkring mig.

Jag vet att mitt jobb inte ska vara hela mitt liv.

Jag vet att jag vill bo i en helt annan stad några år för att kunna komma tillbaka och uppskatta denna stad till hundra procent.

Jag vet att jag vill resa runt jorden.

Jag vet att jag vill publicera en bok.

jag vet att jag vill göra något lite radikalt.

jag vet att jag vill utmana mig själv.

jag vet att jag vill gå en pilgrimsvandring i jordanien 

men

Jag vet inte vad jag vill arbeta med.

och alla stressar som fan över att jag inte vet. Men jag tror jag aldrig kommer veta heller. Jag kan inte stressa över det. För då kommer det bara ut en massa jävla skit.

du och jag Clara du och jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

God kväll älskling
Jag har blivit så sjukt inspirerad av lite fransk stilighet, jag vill ha på mig det hela tiden.
Mitt bruna självlockiga hår, jeans, en polokrage och basker. Lätt smink typ mörka ögonbryn, röd läpp och lite mascara! Oxfordskor och en svart kappa!
Det bästa med senhösten början på vintern, åh vad mysigt!

Obs, rubriken är den vackra låten på slutet av Mr. Beans holiday, rekommenderas att lyssna på den när du läser detta!♥️

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Delade en cola med My hoe, ho.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

En kvinnlig kollega (ordinarie jag är timvikarie) sa att hon ansåg att #metoo gått för långt. Jag vågade inte säga så mycket förutom att jag tyckte att det var bra.

Jag tycker att det är jävligt mycket mer än bra. Det är ingen trend. Det är en revolution.

Vi ska inte ta den skit vi tar. Män gör ju inte det?

#metoo

- när jag var femton eller sexton år gammal simmade jag för min plexusskada, det var nyår och jag hade fått låna min mammas väldigt vackra jumpsuit. En man kom fram till mig, han jobbar som personlig assistent till en som också simmar, -"hej, vad fin du är! Det är sällan man ser dig så påklädd" jag svarade WTF!!! Det var mitt svar. Alla vände sig om och kollade och då sa jag ehhhh. Han blev rädd och sa ja men hehe du simmar ju och så eeehhh. efter det hade jag alltid handduken virad runt mig fram tills jag var vid poolkanten och jag hoppade i vattnet. Jag gick aldrig mer förbi bordet han satt vid, jag gick en annan väg. Jag såg aldrig mer på honom i ögonen.

- Varje gång jag är på krogen och dansar med mina vänner kommer killarnas äckliga händer mot min rygg när de ska passera mig. Mina vänner och jag har en killpakt. Märker vi att en av oss dansar med en kille och det är obehagligt "räddar" vi varandra. Hellre rör han mig än dem är våran filosofi vi vill inte att den andre ska bli utsatt.

-en kille stoppade mig en gång på krogen i trappen, han frågade mig varför jag lekte svårflörtad, han tålde inte att jag inte var intresserad. Han satte handen framför mig så jag inte fick gå upp. Han frågade igen, jag försökte flytta hans arm. Han var starkare än mig. Jag böjde mig under hans arm och sprang. Sedan blev han utkastad.

-en kille jag träffade ville ha sex med mig men jag var inte redo, han gjorde till slut slut med mig för att vi inte hade sex, vi hade träffats en månad och det var upp och ner. Han fick röra mig och han tjatade, jag mådde så dåligt. Han fortsatte tills jag knuffade bort honom. Han tvingade mig att göra sådana saker jag sa nej till, han hotade att lämna mig.

När han dumpade mig, på hans sommarskola (vi gick på samma skola men jag var godkänd) så gick jag in i hans klassrum, harklade mig. ställde ner en ask med ett halsband jag fått av honom och skickade den över bordet med en lapp i där det stod- ge den till någon du älskar inte någon du bara tycker om. Det sa han till mig "jag gillar dig" hela tiden. Alla i klassrummet såg på mig inte han dock. När jag vände mig om såg han upp. Då gick jag ut med bestämda steg.


Alla ska tas på fullaste allvar, ingen kvinna ska bli tystad. Ingen ska bli mörkad.

 #metoo ska revolutionera


du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

I Eskilstuna, där jag bor har vi ett gäng med second-hand ställen jag älskar att åka till.

i kronologisk ordning efter hur jag gillar dem sorterar jag

- öppna hjärtat, av KFUM. Här har jag varit volontär, priserna är låga som sjutton och dem har massor av saker.

- Röda korset. Denna affär har typ halva priset året om, damerna som jobbar där är alltid väldigt trevliga och utbudet är bra.

- Pingst kyrkan, mått Johanssonsväg, efter renoveringen blev den sämre.

- Stockholm stadsmission på retuna.

-myrornas

pingstkyrkan i centrum

TIPS:

nästa gång kan du ta med Martina och Amanda, eller Cajsa. Olika stilar där vi alltid peppar varandra att köpa.

annars lyssna på musik och chilla. Ta med något gott att dricka.

leta efter färger, former, eller mönster, tyger som verkar intressanta.

Prova.

kolla igenom alla avdelningar

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

​Hej, Jag skulle vilja åka på en semester. Långt härifrån. Där jag måste tillbringa mycket tid på ett flygplan och dit jag måste ha kartor för att hitta och listor för att planera vad jag vill göra.

Jag vill åka till Toronto.

Jag vill se helt nya platser och uppleva nya kulturer. Snälla om du har idéer dit du rest eller vill resa berätta gärna, säg vad det bästa du upplevde va och vart jag borde sticka.

Jag vill ha något rejält att se fram emot.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

ofta behöver jag power. Det kan vara en låt en bild eller ett instakonto.

För att orka, för att boosta mitt ego och för att bara må bra.

Nu tänkte jag tipsa lite.

vi börjar med bilder, sedan musik och sist instagram.

musik är en enormt stor del av min vardag. Jag älskar att sjunga, helst skrika med musiken.

Jag behöver det för att få utlopp och för att orka.

Johanna Nordström.

AS SKÖN

SNYGG

BÄST

Matilda Wahl

så jävla ärlig

SNYGG

BÄST

babe_ebba

kropps aktivist

SNYGG

BÄST

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

du och jag Clara du och jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

måndag:

jag vaknade 6.00 och kokade en gröt packade den i en burk. Jag sminkade mig och sedan jobbade jag.

Tisdag:

vaknade 08.34 gick upp, kokade gröt och ägg. Åt frukost. Gjorde mig i ordning och sedan hämtade jag min syster och tatuerade mig. Jag gjorde en sol på handleden. Den symboliserar så sjukt mycket för mig. Bland annat har jag bara massa soliga minnen från min mormor. hon älskade att sola och Hon sprudlade alltid lycka därför förknippar jag henne med solen. Varje enskild solstråle på tatueringen står för olika saker. Jag vill inte gå in på det för risken att tårarna ska forsa ner för mina kinder är för stor. 

Efter det åkte jag hem och åt lunch sedan fikade jag med min vän John i stan. Klockan 16.30 åkte jag och pappa till motorstadion i Eskilstuna för att se den första SM- finalen. Smederna förlorade med 8 poäng. Jag trodde en kort stund att det var kört. Men tur nog visste jag att detta bara var början på en otrolig seger för Eskilstuna Smederna.

Onsdag. 

vaknade tidigt och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag till ett nytt boende jag börjat jobba på. På kvällen träffade jag min vän Nathalie. Vi åt glass på McDonalds och såg första heatet av Sm-finalen sedan åkte jag hem. Pappa följde matchen live på våran tidningssajt, dock läste vi bara protokollet. Vi jublade när vi vann. ingen av oss kunde sitta still i soffan utan grät nästan av lycka. 

Torsdag. 

vaknade upp vid halv nio och gjorde min vanliga frukost, ägg och gröt. gjorde mig i ordning sedan chillade jag runt lite. Sedan åkte jag till boendet och hade min andra introduktion. 

Fredag

jag vaknade klockan 6.00 gjorde i ordning havregryn till en gröt och körde mig och mamma till jobbet. Jag är timvikarie på köket i ett gymnasium där min mamma jobbar. Vi jobbade till ca 15 sedan åkte jag till finska hembageriet och köpte finska bullar. För dig som inte visste det är jag halvfinsk. Pappa och jag kollade på speedway finalen (inga protokoll)

Lördag. 

jobbade 8-20.30 på mitt gamla boende. åkte hem och fikade, mamma och pappa hade gäster. Jag fikade och var social ca en timme, sedan duschade jag och gick och sov.

Söndag:

skulle jobba 8-13.00 men blev inringd till 7.00 för den andra vikarien sjukanmälde sig. Sedan klockan 14.00 fikade jag hos min syster med familjen och min systers killes familj.

hur var din vecka? Vad gjorde du?

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Solnedgångar, fågelkvitter, melodierna, vattnets glittrande charm och du.

Jag har inte skrivit, ingenstans, ingenting alls. Det är inte likt mig. Det är inte jag. Jag har målat lite och strosat runt.

kärleksförklaringar och ett och ett annat ord om dem fyra senaste dagarnas tankegångar.

Jag önskar att jag befann mig i dina armar, att du fanns lika nära mig fysiskt som du gör i mitt hjärta. Gud vad jag tycker om dig. Jag älskar ditt skratt, din röst, din nyfikenhet. Du är smart och vacker. Jag vill att du blir min. Om du vill ha mig så kan du nu få mig så lätt. Men jag vill se att du inte går i mina fotsteg. Du måste skapa din egna stig, men gärna parallellt med min. Det vill jag gärna.

Hösten är inget nytt den har lagt sig över Sverige och Eskilstuna som den gör varje år. Men jag är ändå inte nöjd, jag vill inte gå i dem vardagliga rutinerna. Tänka att jag måste ta mig igenom veckorna, helst smärtfritt. Jag letar utmaningar och nya upplevelser. Tänker inte in i varje millimeter av varenda detalj. Jag orkar inte det. Jag tar det bara och gör någonting med det. Ser inte knutarna längre bara dem lösta repen som jag ska bygga en hammock utav.

Du och jag Clara, du och jag.


du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

jag gjorde om min design lite här på bloggisen, hoppas det gillas. Jag experimenterade en del och kom till sist fram till att jag inte vill göra så mycket, jag ändrade typsnitten lite, samt gjorde profilbilden till vänster mer runt. Jag gillar cirklar, fyrkanter blir så hårt. Dessutom finns det bara fyra kanter, cirklar har oändligt många kanter. Precis som livet! Ha det gott.du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Jag har under dem två senaste dagarna lyssnat på gamla album av Beyoncé bland annat låten jag precis citerade i rubriken Broken-Hearted Girl.

Som du antagligen förstår kommer detta inlägg handla om vad jag lyssnar på just nu. 2017-08-28.


Självfallet måste en annan Queen få vara med                         - Linda Pira

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Du är så jävla bra. Jag vill ha dig i mina armar, alltid vill jag det. Kommer jag någonsin få det? Kommer det någonsin att bli ett vi. Att vi två blir ett?

Snälla besvara mina frågor universum.

Jag är mätt. Mår illa. Jag är en vampyr jag suger och spyr. Spyr.

Kan du ta mitt foto. Kan du fotografera mitt ansikte jag är så vacker.

Är du säker att det blev rätt, ibland gör man ju rätt ibland gör man fel lev med det. 

Du är så fin, mitt huvud kommer exploder. 

Fan jag gillar dig inte ens. Fan jag älskar dig. Fan jag vet inte. Det driver mig till vansinne.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments

Stressen flyter upp som en boll under vattnet till ytan. Tiden tickar snabb och bussen åker förbi mig. Jag blir vansinnig men vad spelar det för roll egentligen? Bussen kommer inom tio minuter ändå. Musiken dånar i mina hörlurar och jag bryr mig inte om omvärlden. Idag ska det handla om mig. Idag ska ingen få störa mig. Jag ska vara i min zon och det ska inte tillåtas handla om någon annan än mig.


Alla ska ta sig den tiden, alla ska ta sig tiden till sig själva och vara så själviska som det bara går. Att strosa kravlöst i sina favorit kvarter och känna att dem bara mår. Att tillåta sig att känna saker att tillåta sig själv att inte orka med något annat för om det eller dem inte finns kvar imorgon nej då är dem inte värda det. Tillåt dig själv att bara vara du. Träng bort kraven och stressen och ha det bara bra.

du och jag Clara du och jag

Likes

Comments