​Jag har alltså börjat mitt sista och avslutande år på jordens mest fantastiska skola, S:t Eskil. Jag trivs som fan och jag är lite ledsen över att tiden gått så fort. Dem nya ettorna är skitsöta, dem är så lugna och fina och livrädda.

Jag går estet bild. På min skola sätter treorna alltid upp en musikal på det estetiska programmet som blir som ett avslutande projekt. Men jag känner mest att jag vill inte att det ska ta slut. Jag älskar verkligen allt med min skola och blir glad över att "tvingas" gå upp tidigt och gå till skolan. Jag är skiträdd över nästa höst. Hur fan ska allt bli? Kommer jag att komma in på pedagogik programmet? Kommer jag att komma in på någon skola? Vad gör jag om jag inte kommer in? OKOK så basically så ska jag alltså bli bildlärare för att sedan jobba mig upp till rektor. Jag vill verkligen vara en rektor. Det känns skitballt. Så... det är liksom min dröm. Jag vill bli rektor  ​ jag ska bli rektor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå alla rosknoppar.

Tänkte att jag skulle kika in och uppdatera er lite om livet. Haha! Som rubriken lyder (New York City) så ska detta inlägg handla om precis det. New York. Jag+flygplan=

N

E

W

Y

O

R

K

PÅ ONSDAG morgon går flygplanet och då åker vi. Jag min syster och våra föräldrar. Svensk tid landar vi klockan 18, amerikansk tid landar vi vid lunch. Är jag pepp? Svar: ja, är jag nervös? Svar: ja? Vet jag vad jag ska ha med mig? Nope

spännande...​så när vi kommer fram ska vi nog ta oss till vårat hotell ta det lugnt och sedan bege oss ut på stan ett tag och kolla läget och så. På fredag fyller mamma år och på söndag är sista dagen i New York då beger vi oss nog söder. 

vi ska ända ner till key west så det ska bli himla häftigt att få uppleva allt detta. Alla intryck alla nya möten och alla nya lukter. Det ska verkligen bli riktigt häftigt att få se östkusten då jag tidigare bara varit på västkusten, eller bara och bara, det är det jag upplevt iaf. 

vi kommer hem den 28 och den 29 brjar jag mitt feriejobb på Stenbygård som också ska bli en riktigt häftig upplevelse.

Likes

Comments

- jag med en fiskarhatt, den är jättegammal. 12 år.

- en tatuering med pilar som pekar nedåt, om en vänder armen pekar dem upp.

- musik. Lyssna vettja!

-mina dojjor

- snape med dem vise orden

Likes

Comments

Kärlek och när den tar slut.

Nätet fiskar oss och katterna som fiskar oss, vet vi inte om dem är äkta eller falska. Men deras känslor för en var ju alltid äkta.När ska vi våga tro på oss själva? När ska vi börja be om en riktig relation?

När ska vi be om någonting mer än bara kärlek, förnär deras kärlek tar slut för oss gör det så förbannat ont. Jag är levande bevis på den faktorn. Jag har ont så händerna skakar för den dagen vi verkligen var slut och jag fått nog ville jag inget mer än att skynda på livet. En månad senare är smärtan ännu inte försvunnen. Varför lever den kvar här under min hud?

Jag måste komma ut lite. Jag kan inte bara sitta här och tro på att allting ordnar sig, det kommer att ordna sig, någon gång. Kanske inte idag eller imorgon men en vacker dag har smärtan krupit sig ut från under min hud. Då kommer föroreningarna från dig att vara försvunna och det nya bra klimatet kommer att ha slagit rot under min hud.

Roten kommer inte att gå av och då kommer den vackra blomman av ny kärlek växa fram som en ståtlig röd ros. Den kommer inte att bli besprutad eller uppäten av rådjur. Den kommer att växa till döden splittrar oss.

Jag längtar dit. Jag vill dit och jag kommer att komma dit.

Till dess är det en enda knopp på den så blivande vackra rosen.

Likes

Comments

Likes

Comments

​jag har varit borta ett tag, jag vet. Jag har inte gjort någonting egentligen. Idag är första dagen på väldigt länge jag startat upp den stationära datorn. Det känns konstigt. När det förut var mörkt och grått ute, satt jag här varje dag men inte längre. Inte ens fast det regnat. Det är väl antagligen väldigt bra.

Jag har varit ute, jag har cyklat pluggat åkt till skolan även fastän jag var ledig. Jag är rätt konstig. Jag har även träffat någon jag gillar väldigt mycket och lyssnat på musik. som svar på den tomma online dagbok jag nu skriver i. Jag har inte skrivit i min lilla dagbok som verkligen inte får öppnas, hihi. 


Likes

Comments

​tänk smart, plugga mycket, var försiktig, var inte ute länge, jobba hårt, plugga vidare, gift dig, skaffa barn, tjäna pengar, skaffa familj. NORMER GÅ OCH DÖ.

herregud vad jag kräks på er. ovanstående påståenden är äckliga. Jag vill kanske inte ens en halv av dem men det är vad jag förväntas att göra- det är för att dagens samhälle gör allt för att en person ska bli utbränd. Utöver dessa ska man vara sexig men inte klä sig för tajt eller för lite, man ska förväntas ha råd med allt som ligger fyra biljoner över ens budget samt att man ska ha en massa smink men se naturlig ut. 

Fuck that. fan det jag vill med mitt liv är att vara nöjd med mig själv och stolt över mig själv. Om jag sedan vill något annat då blir det så, men frams tills dess ska jag inte göra något annat än att känna mig hemmastadd i mina egna skor i min egna frisyr, mina egna kläder men framför allt i mitt egna skinn.

Likes

Comments