Här är jag. Jag ska nu bryta mitt skal. Jag ska visa min nakna kropp. Jag ska tala om mig, igen. Jag tror att det kan vara skönt att få lätta på hjärtat. Även om det är något kristet skit så lyssna på den, Härlig är jorden, när du läser från min nakna kropp. Jag skriver med tyngd lättnad och stolthet i hjärtat om hur det varit skit, om du hur det varit toppen, om nu.

När jag var yngre hade jag en så jävlig äcklig hy. Akne och skit. På toppen av det hade jag tandställning och en klass som jag helst av allt bara ville byta från till en annan där jag kanske kunde bli mer accepterad. Jag hatade att vakna varje morgon. Men hoppet om att nästa dag kunde vara bättre höll mig kvar.

När jag fyllde fjorton diagnostiserades min mamma med bröstcancer, jag fick en sjukt stark medicin mot acne som gjorde att hela min hy torkade ut och att en bieffekt var nedstämdhet och i värsta fall depression. Jag trivdes varken i min egna hud eller i skolan och när jag kom hem mådde mamma inte bra., än idag minns jag hennes ord när hon viskade, jag mår inte så bra med en lätt darrning på rösten, jag pallade inte med livet. Jag berättade om min situation till min mentor och hon sa till mig, inte är du deprimerad va? Inte fan mådde jag bra iallafall.

Tvåtusenfjorton. Mitt favoritår hittills. Ny klass. jag blev av med min tandställning och jag blev klar med att äta den starka medicinen och min mamma mådde mycket bättre. För första gången i mitt liv kände jag mig inte missplacerad. För första gången på sjukt länge hade jag folk som ville träffa mig även när skolan slutat. Allt var förändrat. Vi införde små sjukt mysiga traditioner som tacofredag varannan fredag och baktisdag. Det var helt fantastiskt.

För några veckor sedan träffade jag på en av de personer som fått mig att må skit. Hon bad om ursäkt för hur det vart och jag blev så otroligt tacksam och stolt. Tacksam för hur jobbigt det måste varit för henne att säga dem orden till mig. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dem orden. Tack till dig och en massa kärlek till dig.

bild 1 från vänster, jag 2 år. bild 2, jag 15 år. bild 3: jag arton år.

Stolt över mig själv faktiskt för att jag aldrig släppte på hoppet, inte ens i den jobbigaste perioden när jag helst av allt ville avsluta allt. Jag brukar inte ge upp i vanliga fall och hade jag gjort det då och låtit min själ gått förlorad hade jag aldrig fått uppleva det fantastiska som jag upplevt nu. Jag har tagit mitt fucking körkort det jag drömt år sedan urminnes tid.

I år tar jag studenten. I år ska jag Anne Clara Josefin Carlsson ta studenten. Jag ska söka till konstfack och jag ska bli det jag någonstans alltid velat bli, jag vill och jag ska bli lärare och jag skiter i vad andra tycker om det, jag skiter i era åsikter för jag kommer ändå inte kunna ändra dem. Varför ska jag då bry mig om dem.

mitt budskap med allt detta är att hur jobbigt och hur piss du än mår, ge inte upp hoppet. Sluta aldrig hoppas på en bättre framtid. Snälla gör inte det.

Likes

Comments

den senaste tiden har jag tappat min stil. Jag har tappat det jag älskar mest. Kläder. Jag ska därför idag ta mig runt i denna stad för att shoppa second hand. Jag kanske till och med får med mig min syster, det märker vi. Jag har börjat experimentera igen och det är skitkul. Det är ju trots allt jag. Ibland blir det grymt ibland blir det skit, smällar man får ta.

Jag har även börjat vidgat min musik. Jag ska därför länka min favorit lista här nedanför och lägga in några bilder på outfits jag inspireras av just nu.

Likes

Comments

​jag har lyssnat på fem fina fröknar ja, stäm mig. Hela skam grejen har blivit stor som fan, det är en sjukt bra serie ja men hela hysterin verkar lite överdriven. 

jaja, moving on. 

anledningen till mitt inlägg denna lördagkväll är för att studenten börjar komma närmare, arbetsprover som ska göras och ångest som skall dämpas. 

jag behöver dig ikväll, berätta vad ska du göra efter gymnasiet? vad gjorde du efter studenten? Jag vet inte vad jag vill längre? jag vill typ bara skaffa mig en ny stad och lägenhet, förlåt MJ jag vet att jag tog det där från dig men känner verkligen så. Jag V. I . L . L   B . A . R . A  DRA. Nu ikväll helst. Jag vet inte vad jag ska göra. Just nu googlar jag typ på "att göra efter gymnasiet/studenten" det är patetiskt.

hejdå

Likes

Comments

just because im on a different road doesen't mean im lost

take time for what makes your soul happy

im doing this for me

5 4 3 2 1 0

Likes

Comments

Du har för tjocka läppar för bred hals fula öron förstörda av alla hålen du tagit ful ögonfärg fula prickar överallt usch äckligt.

Clara jag vet inte varför men du tänkte så. Du tänkte att du inte dög. När du började ny skola mötte nya människor slutade du tänka så. Du slutade tänka på allt som var dåligt (som du ansåg var dåligt) med dig själv och fokuserade på att laga din själ efter allt dåligt som hänt och fokuserade på det fina och bra. Med tiden blev du allt lyckligare och erkände för dig själv att du inte var äcklig eller ful.

Sen dem dagarna i sjuan och åttan som orden "du är inte välkommen här- stick" slutade att komma har du känt dig välkommen vart du än gått. Att du gick med i ett parti själv gått på möten själv och skitit i vad andra tyckt om dig har hjälpt dig.

Att du idag står i underkläder framför spegeln och sett på dig själv med kärlek i ögonen för din kropp är den bästa förnyelsen i ditt liv sedan för alltid. Vet du Clara hur jävla stolt jag är över dig.

Sen du slutade sätta upp löftet vid nyår "jag ska bli smal i år äta nyttigt och dricka vatten varje dag istället för oboy och juice eller läsk eller vad fan du druckit och träna varje dag" har du börjat må bättre i själen. Fan ta dig löfte om normen att man ska vara smal. Bravo att du äntligen insett vilken fin människa du är.

Att du tagit beslut som att göra slut med din kärlek och en vänskap som båda relationerna gjort din själ skada. Att du tog dem och genomförde dem hur jävla jobbigt det än var har du vuxit och blomstrat.

Du tog ditt körkort. Du fullbordade din dröm, den dröm du haft sen du var liten. Den första drömmen du hade som du minns, du grejade det igår och du kommer att greja allt som vill skapa för dig själv. Du kommer att greja att flytta från din älsklingsstad och du kommer att greja att kanske en dag flytta tillbaka. Du kommer att greja Konstfack om det fortfarande kommer att vara det du vill. Du kommer att greja allt precis allting. Det kommer du som just nu läser mina tankar att göra också. Jag vet inte vem du är men jag älskar dig och du kommer att greja dina drömmar och du kommer att greja dina bekymmer.

Jag har behövt skriva av mig ett tag nu. Det kändes bra att jag äntligen tog mig själv i kragen och gjorde det. Det är ett tunga kapitel jag lämnar bakom mig och det är så jävla skönt.

Om du pallar är det helt okej att Du skriver av dig också gör det i kommentarsfältet här nedan vetja så jag får ta del av dina tankar också

Likes

Comments

Tju katt.
Här är bilder på något jag älskar. Mig själv och fantastiska citat. Ja juste jag fixade körkort idag också

Likes

Comments