View tracker

När denna vecka drog mot sitt slut bestämde sig min familj för en spontantrip till huvudstaden, Stockholm är min favoritstad i Sverige. Jag har inte besökt så många ännu men jag vet att jag vill tillbringa flera år av mitt liv här.

Måste dock slänga in en bild från igår som jag fann väldigt humoristisk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

För alla gånger du inte orkar
Alla gånger du vill lägga dig under täcket och dö
Alla gånger du gråter dig till sömns
När du kliar dina handleder hårdare och hårdare för att det ska kännas någon annanstans än i hjärtat
När du har ångest över allt och ingenting
Det är då du ska fortsätta för helt plötsligt står det en person framför dig och ler
Helt plötsligt kände du glädjen rusa upp genom hela kroppen och in till ditt hjärta ditt sorgfyllda hjärta känner plötsligt en mening till livet igen och du reser dig upp hur hemskt det än låter Clara så kan ingen annan än du laga din själ.
Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Det var längesen jag fann andrum här, jag har saknat dig

Likes

Comments

​Jag har alltså börjat mitt sista och avslutande år på jordens mest fantastiska skola, S:t Eskil. Jag trivs som fan och jag är lite ledsen över att tiden gått så fort. Dem nya ettorna är skitsöta, dem är så lugna och fina och livrädda.

Jag går estet bild. På min skola sätter treorna alltid upp en musikal på det estetiska programmet som blir som ett avslutande projekt. Men jag känner mest att jag vill inte att det ska ta slut. Jag älskar verkligen allt med min skola och blir glad över att "tvingas" gå upp tidigt och gå till skolan. Jag är skiträdd över nästa höst. Hur fan ska allt bli? Kommer jag att komma in på pedagogik programmet? Kommer jag att komma in på någon skola? Vad gör jag om jag inte kommer in? OKOK så basically så ska jag alltså bli bildlärare för att sedan jobba mig upp till rektor. Jag vill verkligen vara en rektor. Det känns skitballt. Så... det är liksom min dröm. Jag vill bli rektor  ​ jag ska bli rektor.

Likes

Comments

Hallå alla rosknoppar.

Tänkte att jag skulle kika in och uppdatera er lite om livet. Haha! Som rubriken lyder (New York City) så ska detta inlägg handla om precis det. New York. Jag+flygplan=

N

E

W

Y

O

R

K

PÅ ONSDAG morgon går flygplanet och då åker vi. Jag min syster och våra föräldrar. Svensk tid landar vi klockan 18, amerikansk tid landar vi vid lunch. Är jag pepp? Svar: ja, är jag nervös? Svar: ja? Vet jag vad jag ska ha med mig? Nope

spännande...​så när vi kommer fram ska vi nog ta oss till vårat hotell ta det lugnt och sedan bege oss ut på stan ett tag och kolla läget och så. På fredag fyller mamma år och på söndag är sista dagen i New York då beger vi oss nog söder. 

vi ska ända ner till key west så det ska bli himla häftigt att få uppleva allt detta. Alla intryck alla nya möten och alla nya lukter. Det ska verkligen bli riktigt häftigt att få se östkusten då jag tidigare bara varit på västkusten, eller bara och bara, det är det jag upplevt iaf. 

vi kommer hem den 28 och den 29 brjar jag mitt feriejobb på Stenbygård som också ska bli en riktigt häftig upplevelse.

Likes

Comments

- jag med en fiskarhatt, den är jättegammal. 12 år.

- en tatuering med pilar som pekar nedåt, om en vänder armen pekar dem upp.

- musik. Lyssna vettja!

-mina dojjor

- snape med dem vise orden

Likes

Comments

Kärlek och när den tar slut.

Nätet fiskar oss och katterna som fiskar oss, vet vi inte om dem är äkta eller falska. Men deras känslor för en var ju alltid äkta.När ska vi våga tro på oss själva? När ska vi börja be om en riktig relation?

När ska vi be om någonting mer än bara kärlek, förnär deras kärlek tar slut för oss gör det så förbannat ont. Jag är levande bevis på den faktorn. Jag har ont så händerna skakar för den dagen vi verkligen var slut och jag fått nog ville jag inget mer än att skynda på livet. En månad senare är smärtan ännu inte försvunnen. Varför lever den kvar här under min hud?

Jag måste komma ut lite. Jag kan inte bara sitta här och tro på att allting ordnar sig, det kommer att ordna sig, någon gång. Kanske inte idag eller imorgon men en vacker dag har smärtan krupit sig ut från under min hud. Då kommer föroreningarna från dig att vara försvunna och det nya bra klimatet kommer att ha slagit rot under min hud.

Roten kommer inte att gå av och då kommer den vackra blomman av ny kärlek växa fram som en ståtlig röd ros. Den kommer inte att bli besprutad eller uppäten av rådjur. Den kommer att växa till döden splittrar oss.

Jag längtar dit. Jag vill dit och jag kommer att komma dit.

Till dess är det en enda knopp på den så blivande vackra rosen.

Likes

Comments